Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kondylom

Kožní obtíže Petra . 16.8.2013 redakce uLékaře

Dobrý den. Urolog u našeho 7letého syna diagnostikoval kondylom na penisu. Přečetla jsem si na netu, že se přenáší pouze pohlavním stykem a dost nás to s manželem šokovalo. Je možné mít kondylom i jinan, např. ze záchodového prkénka, bazénu (chodí na kroužek plavání), apod.? Je vhodné i po chirurgickém odstranění syna očkovat Silgartem, pokud ano, přispívá na toto očkování zdravotní pojišťovna? Velice Vám děkuji za odpověď. Petra

Odpovídá:

MUDr. Jana Moravcová


Petro, přenos HPV viru, který způsobuje kondylomata, je možný mimo sexuální cestu i kontaminovanými předměty (ručník, v sauně), ale velmi vzácně. Očkování proti HPV při prodělané infekci již není vhodné. Doporučuji se domluvit s lékařem a vyšetřit protilátky proti HPV.

Související dotazy

Kondylom
Dobrý den, přítelkyni na gynekologii zjistili, že má...
Kondylom ?
Chci se zeptat jestli nemam kondylom v analni oblasti...
Kondylom
Mám stálého partnera, neroznáší se kondylom tím, že...
Kondylom
Děkuji za Váš čas a Vaše odpovědi. Já jen, že když...
Kondylom
Psala jsem Vám před chvíli dotaz. Děkuji za odpověď,...
Kondylomata v DÚ
Dobrý den, měl bych dotaz, jak poznám, že mám kondylomata...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kondom nízká spolehlivost před STD

Dobrý den, četla jsem na netu, že kondom ochrání před AIDSem jenomv 85% procentech...

Kondom nízká spolehlivost před STD

Dobrý den, četla jsem na netu, že kondom ochrání před AIDSem jenomv 85% procentech...

Kondom v pochvě

Dobrý den, v úterý v noci se nám během sexu s přítelem protrhl kondom a nejsem...

Kondom v pochvě

Dobrý den.. je mi 16 let a měla jsme s klukem druhý pohlavní styk.. a zůstal...

Kondom v pochve

Dobry den. Nemam prilis zkusenosti s pouzivanim kondomu. Vcera jsme jej pri...

Kondom v pochvě týden

Dobrý den, stala se mi nepřijemná věc. Měla jsem sex s kondomem, vzhledem k...

Kondom vs. antikoncepce

Musím brát antikoncepci když chci pohlavní styk a nebo stačí pouze kondom ?

Kondomy

Zdravím,vím,že se kondom může protrhnout,ale slyšel jsem,že tomu lze také zabránit,tak...

Kondomy a problémy

Dobrý den,chtěla jsme se na něco zepotat. S přítelem jsme už 8 měsícůl spolu...

Kondulomata

Dobry den.Pred pul rokem jsem mela condylomata accumiata dnes jsem nasla na...

Kondylom

Dobrý deň, pred pol rokom mi bol z predkožky odstránený kondylom tekutým dusíkom....

Kondylom

Dobrý den, přítelkyni na gynekologii zjistili, že má kondylom, který ji i paní...

Kondylom

Dobrý den,dnes jsem navštívila svého gynekologa a sdělil mi, že mám kondylomata.Vím,že...

Kondylom

Dobrý den, udělal se mi na konečníku tenký protáhlý výrůstek, asi jako kousek...

Kondylom

Psala jsem Vám před chvíli dotaz. Děkuji za odpověď, ale ještě mám jednu, ten...

Kondylom

Mám stálého partnera, neroznáší se kondylom tím, že má pohlavní styk s více...

Kondylom

Děkuji za Váš čas a Vaše odpovědi. Já jen, že když se ten kondylom přenáší...

Kondylom

Dobrý den. Asi před půl rokem se mi začaly na vnitřní straně pysků dělat bradavičky....

Kondylom ?

Chci se zeptat jestli nemam kondylom v analni oblasti nekde mam zisteny hemeroid...

Kondylom a porod

Dobry den, nedavno (bohuzel nevim kdy presne) jsem si hmatem (neni temer videt)...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Eliquis a alkohol


Na co je Prednison


Mravenčení


Mám problémy se spaním

Dobrý den, mám problémy se spaním . . .nemohu usnout, v noci se neustále budím...

Info k diagnóze

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár informací, co znamená dg N300 - akutní...

Fibrom či genitální bradavice?


Problémy s neustálou únavou

Zdravím. Chtěla bych se zeptat jak mám řešit své problémy s neustálou únavou...?...

Lokální kortikoidy a alkohol


MUDr. Jiří Horký

Privátní praktický lékař

Varix na stydkém pysku?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes ráno jsem na levém malém stydkém pysku...

Mykózu penisu

Dobrý den, co dělat, když Canesten krém po dvou týdnech nezabírá? Může na to...

Bolest v krku


Bolesti břicha u levého boku


Bolest hlavy po fyzické námaze

Dobrý den pane doktore, každé ráno chodím běhat(tak na půl hodiny), a když...

Špunty do uší

Dobrý den, bydlím na koleji a nedá se tu kvůli hluku spát, probudí mě sebemenší...

Artroskopie a následná plastika

dobrý den . Letos v dubnu mi doktoři vydali přední krizový vaz v koleni.Bylo...

Krvácení a bolest v prsou mimo cyklus

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaké mohou být příčiny krvácení a bolesti v...

MUDr. Dana Malimánková

Praktické lékařství pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×