Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Krev pod kůží v obličeji

Kožní obtíže Martina . 31.7.2009 redakce uLékaře

Dobrý den, v obličeji pod okem mi asi praskla žilka, protože mám pod kůží 2mm krev. Zajímalo by mě,jestli se to samo časem zahojí a nebo jestli budu muset jít na laserové odstranění,když se toho budu chtít zbavit? Děkuji za odpověď, s pozdravem Martina

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, otok by měl samovolně za několik dní zmizet. Pokud se tak nestane, doporučuji návštěvu u praktického lékaře. Hezký den.

Související dotazy

Malé svrnky na obličeji
Dobrý den, je to už třetím dnem, co se mi na kůži (hlavně...
Vyřážka na obličeji
Dobrý den, už cca. týden mám takové červené fleky na...
Vyrážka na obličeji
Dobrý den, už třetí den mě trápí krupička na obličeji....
Vyrážka na obličeji
Dobrý den. Sháním odbornou pomoc pro manželku, která...
Otoky v obličeji a dolních končetin
Dobrý den , prosím o radu, léčím se s tenisovým loktem...
Štípance v obličeji
Dobrý den,prosím radu.Mám 6ti letou dceru,která navštěvuje...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Krev po stolici

Dobrý den, je mi 23 let a již několik let mě trápí tento problém. Pamatuji...

Krev po stolici

Dobrý den, již delší dobu (asi rok) mne trápí krev po stolici. Dříve to bylo...

Krev po stolici

Dobrý den, pane doktore, mám dotaz. Už tři dny se mi po stolici na papíře objevuje...

Krev po styku

Dobrý den pane doktore, Je mi 17, s přítelem máme pravidelně pohlavní styk....

Krev po velké potřebě

dobry den mam dotaz uz neco malo pres rok pokazde kdyz jdu na velkou tak me...

Krev po vykonání potřeby

Dobrý den, je mi 16 let a poslední dobou se mi vyskytne krev po vykonání potřeby,...

Krev po vykonání stolice

dobrý den,po vykonání stolice,sem měla světle červenou čirou krev,po utření,jinak...

Krev po vylučování stolice

Dobrý den, měl bych prosím otázku, dneska jsem byl na záchodě vyloučit stolici,...

Krev po vyndání stehů

Dobrý den, 17 dní dozadu jsem prodělal operaci sinusu pilonidalis limbergovou...

Krev po výplachu nosu

Dobrý den, při rýmě mi byla doporučená konvička rhino horn na výplach nosu....

Krev pod nehtem u nohy - modrý nehet

Dobrý den. Před asi dvěma týdny měl přítel florbal, ale bohužel si musel vzít...

Krev pod nehty

Dobrý den, znepokojuje mě několik týdnů trvající (až do modra) koncentrace...

Krev pouze v tuhé stolici.

Dobrý den. Již několikrát se mi stalo, že jsem objevil jasně červenou krev v...

Krev pri pohlavnim styku

Dobry den, chtela bych se zeptat ohledne meho problemu - prodelala jsem zanet...

Krev pri sexu

Dobry den, chtela bych se zeptat cim muze byt zpusobeno, ze pred par dny kdyz...

Krev pri stolici

Dobrý den ve stolici jsem našel hlen z krvy . Hlen je zabarven červené až do...

Krev pri stolici

Dobrý den, už asi 14 dní mám při stolici tmavou krev, je jí poměrně hodně. Bolí...

Krev pri stolici

Dobry vecer, mam dotaz a predem dekuji za odpoved. Je mi 17 let a uz asi rok...

Krev pri vyprázdnovaní

Dobrý den, mám takoví problém jsem 3 měsíce po porodu rodila jsem císařem, ale...

Krev před menstruací

Dobrý den má přítelkyně z ničeho nic začla krvácet při prstění před měsíčky...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×