Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kryoterapie

Gynekologie MichalaK . 22.5.2009

Dobrý den, podstoupila jsem kryoterapii děložního čípku. Chtěla jsem se zeptat, zda po skončení výtoku se můžu bez rizika kouat v bazénu, nebo zda mám raději počkat delší dobu, třeba 3-4 měsíce. Děkuji za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, rozhodně bych doporučoval nějaký čas vyčkat. Minimálně do té doby, než se celá "rána" zahojí a přestane výtok. Hezký den.

Související dotazy

Kryoterapie
Dobrý den, mám dotaz ohledně možnosi zmrazení ženkých...
Sudeckuv syndrom a kryoterapie
Dobry den, pomohla by mi kryoterapie na Suduckuv syndrom?Operaci...
Ošetření kondylomat
Dobrý den, Mám kondylomata a dvakrát týdně dochazim...
Zánět achillovy šlachy
Dobrý den, již 5. měsíc mě trápí zánět achilovky. Prodělala...
Bolesti nohou pod kolenem
Dobrý den, už téměř šest měsíců mě střídavě vice či...
Hemangiom v těhotenství
Dobrý den, na začátku těhotenství se mi na horním...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Krvný tlak

Dobrý deň, mám 20 rokov, 171cm a 71kg. Aktívne športujem 6x týždenne (3x v posilovni,...

Krvný tlak

Dobrý deň, mám 20 rokov, 171cm a 71kg aktívne športujem 6x do týždňa (3x posilovňa...

Krvý podlitý vřídek na varlatech

Dobrý den, na varlatech se mi opakovaně vytvořil krvý podlitý vřídek, který...

Kryo čípku

Dobrý den, někdy cca v 17 letech mi bylo provedeno kryo čípku. Příliš jsem...

Kryokomora a potíže po její návštěvě

Dobrý den, včera jsem podruhe navštívil Kryokomoru, vždy na 3 min. při cca 130...

Kryokonzervace spermií

Dobrý den pane doktore, měla bych zájem se svým přítelem o kryokonzervaci...

Kryolipolíza

Dobrý den, chci se zeptat jaký máte názor na tento zákrok? Četla jsem o tom...

Kryolipolíza

Dobrý den, včera jsem byla poprvé na kryzlipolíze spodního bříška na 45minut....

Kryolipolýza

Vážený pane doktore, jaký je váš názor na tuto proceduru? Jedná se pouze o...

Kryolipolýza a lipomy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může existovat nějaké riziko při kosmetické...

Kryoterapie

Dobrý den, mám dotaz ohledně možnosi zmrazení ženkých vajíček ve věku, když...

Krypty na krční mandli

Dobrý den, mám diagnostikovaný chronický zánět žaludku,vždy když se to projeví...

Krysí skvrnivka

Dobrý den, Jak se projevuje u člověka krysí skvrnivka?není to skvrna na kůži...

Krystalky v ejakulátu

Prosím o radu, cca půl roku mám při ejakulaci nepříjemný pocit ( jakési štípnutí...

Krystom levého ovária

Dobry den, zhruba pred 3 tydny jsem byla u gynekologa,ktery zjistil,ze mam...

Kryštaly v moči

dobrý deň, čo znamená keď sú v moči kryštaly kalcumoalátu na 3 krížky, baktérie...

Krytí bércového vředu

Dobrý den, je možné léčit otevřený bércový vřed krytím čtverečky napuštěné...

Křece u srdce

Dobrý den!Mám už půl roku křeče na straně srdce ,při těchto obtížích se mi špatně...

Křeč

Už se mě stálo dvakrát že sem se v noci probudíl a tělo sem měl v křečí nemohl...

Křeč až bolest nohy

Dobrý den. Už týden mě odpoledne chytne křeč až bolest na levé noze zezadu kolene...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zarůstající nehet


Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?


Na co byste neměli zapomenout při léčbě kortikoidy: 1. část




Nevolnost


Listerioza a toxoplasmosa v těhotenství


Tlak na hrudi, rychlý tep, zadýchávání


Nepříjemný tlak v krku a nucení ke kašlání


Bile pupinky na zaludu


Bolest jazyka


Deformace prstů na nohou


Trápí vás močová infekce? Silnou kávu si raději odpusťte!


Záření při svařování


Kdy začne antikoncepce fungovat


Antikoncepce a pleť

Dobry den, Mam otazku ohledne antikoncepce. Brala jsem rok Dianette, protoze...

Fibrom v tříslech


Monokly


Bolesti mezi lopatkami


Dotaz

Dobrý den už tři dny me boly pod pravim prso jsem stoho AZ trochu...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×