Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kůže

Eliška 6.2.2015 redakce uLékaře

Trhám si pihy...celkem dost a celkem často. Může to zbůsobit rakovinu kůže? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

Pokud by šlo o pigmentované - hnědé projevy, pak by bylo určitě vhodné preventivní vyšetření kožním lékařem. U výrůstků bez pigmentu toto riziko určitě nehrozí.

Související dotazy

Amyloidóza kůže
Dobrý den, před pár lety se mi na kůži na nohou...
Suchá kůže na chodidlech
Dobry den, jiz delsi dobu me trapi sucha kuze na...
Mramorová kůže
Jeste jsem k dotazu #242608 zapomnela dodat, ze po...
Zánět kůže
Dobry den,moc bych pozadala o radu. Pred nekolika dny...
Sloupávání kůže
Dobrý den chci se zeptat je mi 17 let už dva roky se...
Suchá kůže na penisu
Dobrý den. Mám problém se suchou a takovou tenkou...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kuří oko.

Dobrý den,můj přitel mi včera koupil lehké náplasti na kuří oka, nalepila jsem...

Kus placenty??

Dobrý večer, mám dotaz, je možné aby ze mě po 9 týdnu po porodu mohl vyjít...

Kusová stolice ve vodě WC do dvou hodin zabarví vodu do červena

Vážený pane doktore Hrubý, můj problém,uvedený v předmětu jsem zjistil náhodou...

Kusovita stolice

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal na problém který mě trapi. Jelikož jsem si...

Kůstek v dlani

dobrý, mohl byste mi, prosím, vysvětlit, co znamená postižený kůstek v dlani...

Kustovnice čínská

Dobrý den, rád bych se zeptal ohledně kustovnice čínské (sušené plody). Velmi...

Kustovnice čínská v těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat zda mohu konzumovat kustovnici čínskou-goji v době...

Kustovnice čínská v těhotenství

Dobrý den chci se zeptat jestli můžu v těhotenství pít kustovnici čínskou. Mám...

Kusy krve sražené při menstruaci

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Když dostanu menstruaci, tak vždy první...

Kuzicka na zaludu

Dobry den, posledni asi dva mesice me trapi loupajici se kuzicka na zaludu....

Kůže

Dobrý den , chtela jsem se zeptat zda-li je mozne byt alergik na nějakou latku...

Kůže

Dobry den, na nohou od kotniku ke kelenum se mi objevilo nekolik cervenych...

Kůže

Dobrý den. Z ničeho nic se mi začala loupat kůže v oblasti penisu (nad penisem)...

Kůže

Dobrý den, už tak 3 měsíce mám vedle penisu suchá místa občas mě i svědí. Je...

Kůže

Dobrý večer mám 70l maminku a na kuži na spodni strane rukou,a na nartech se...

Kůže

Dobrý den paní doktorko, poslední dobou mám velmi suchou kůži jak na obličeji...

Kůže

Dobry den, maminka objevila pred tremi tydny flek na zadech pod podprsenkou....

Kůže

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je normální že mám na chodidlech a na...

Kůže

Dobry den.Mam kozni problemy na dlanich.Prvne mi naskacou male pupinky a pak...

Kůže

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tyto dvě znaménka, zda jsou nebezpečná....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Odstranění vaječníků

Dobrý den. Již několik let mám problém se setupující dělohou a včera mě při...

Mák v těhotenství


Odstranění karunkuly uretry

Dobrý den, bylo mi doporučeno odstranění karunkuly močové trubice. Můj urolog...

Naražené zápěstí?

Dobrý den, včera 2.2. 2012 jsem při tréninku karate dopadl na ruku. Stalo se...

Viridující streptokoky v moči

Dobry den, co znamenaji viridujici streptokoky v moci 10^2 a jak se tam mohou...

Změna barvy a konzistence spermatu ve vyšším věku

Dobrý den p.doktore.Je mi 64 let a už několik let užívám léky na zbytnění prostaty(OMNIC,DUODART)a...

Chrastění v uších

prodělala jsem mozk.příhodu,5 let mi chrastí v pravém uchu,na ORL vše vpořádku,je...

Anti TG vysoké


Bolest, pálení při sexu

Dobrý den, mám problém při sexu, když do mě partner vnikne cítím na stranách...

Seboroická dermatitida

dobry de. mam sebehorickou dermatitidu. muze vzniknout tohle onemocneni z nakazeni...

Samovolné hýbání svalů

Dobrý den, mému partnerovi je 39 let. A už zhruba 5 let se potýká se zvláštností...

Bolesti čelistního kloubu

Dobrý den, mám bolesti čelistního kloubu.Mohli by jste mi poradit několik izometrických...

Zlatý stafylokok v nose a očkování miminka

Dobrý den, mám 5 měsíčního chlapečka, který má cca 3 měsíce zadní rýmu. Občas...

Mnohočetné potíže

Dobrý den. Dotaz , mám více problému než se zdá na můj věk. ani nevím kde přímo...

Užívání pragiola a únava

Dobry den,je lek PRAGIOLA 75 beru rano a večer, návykový jako třeba Lexaurin?Beru...

Nález: streptococcus viridans, neisseria sp. ojediněle

Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat. Minulý týden jsem byl na dovolené v Řecku,...

Motání hlavy

Dobrý den, první obtíže začaly bolesti ucha a pak následně zalehnutí, tlak a...

Reiteruv syndrom

Děkuji za odpověď momentálně jsem v USA kde jsem zjistil tento syndrom.Jsem...

Otevření jizvy po vytažení stehů

Dobrý den, nejprve bych ráda uvedla, že problém, který nastal jsem si způsobila...

Citalec


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×