Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Kvalita spermatu

Urologie Martin . 2.6.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, děkuji za odpověď na minulou otázku a chtěl bych se ještě zeptat, jak lze kvalitu spermatu změnit k mým představám? Děkuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Obecně lze říci, že životní styl, přijímaná potrava a tekutiny ovlivňují kvalitu spermatu. Čím zdravější je způsob života, tím je teoreticky kvalitnější sperma (co se týká rozmnožovacího účelu). Zbytek závisí na hormonální funkci organismu.

Související dotazy

Kvalita spermatu se změnila
Dobrý den. Je mi 48, a docela jsem porad sexuálně aktivní,...
Sperma, pH
Dobrý den, s manželem se nám již nějaký čas nedaří...
Sperma
Dobrý den chtěl bych jse zeptat když mám sperma bílo...
Husté sperma
Chtel jsem se zeptat i kdyz je mi to trapne kdyz mam...
Hnědé sperma
Dobry den Pred tydnem mnel problem z bolesti pri...
Krev ve spermatu
Dobrý den, minulý týden jsem masturboval a při ejakulaci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Kužička a žalud

Kužička mi jde stahnou ale trochu to boli a kdyz si sahnu na zalud boli to...

Kužička pod korunkou penisu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat mám pod korunkou penisu když ztahnu předkožku...

Kvaanicova infekce

Dobry den,chtel bych se dotazat zda se tato choroba da prenwst i chranenym sexem.ma.partnerka...

KVAB test a užívání D-manozy a brusinek

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda užívání brusinek a D-manózy může ovlivnit...

Kvácení

Dobrý den, mohu Vás prosím požádat o vysvětlení věty ,, stav po krvácení...

Kvácení z konečníku

Dobrý den mam problém měl jsem krvácení s konečníku ( natrhle střevo ) chtěl...

Kvadruhyperreflexie

Diagnostikovali mi kvadruhyperreflexie chtěl jsem se zeptat co to znamená S...

Kvalita alergologických testů

Dobrý den, měla bych dotaz na kvalitu testů, které alergolog provádí. V dětství...

Kvalita ejakuátu

Dobrý den prosím vás chci se zeptat je normální že mám hned po výstřiku sperma...

Kvalita ošetření kořenového kanálku

Dobrý den, mám zánět zubu (šestka). Zub je mrtvý (je vrtán do kořenů a zaplombován)....

Kvalita spermatu

Dobrý dne, můj partner má na pohled normální sperma. Všimla jsem si však, že...

Kvalita spermatu se změnila

Dobrý den. Je mi 48, a docela jsem porad sexuálně aktivní, ovšem s manželkou....

Kvalita spermií

Dobrý den, mám na Vás možná hloupý dotaz - ovlivňuje nějak kouření marihuany...

Kvalita spermiogramu

Dobrý den, jelikož již více jak rok se snažíme o miminko, navštívili jsme specializovanou...

Kvapavka

Zdravím prešli dva mesice odtoho jak sem byl lecen na kvapavku a nemám žadne...

Kvapkanie moču po vymočení

Zdravim, mam problem...

Kvasinka

Dobry den,idem k vam opat po radu ale iny problem.Moze vzniknut kvasinka v posve...

Kvasinka

Dobry den,idem k vam opat po radu ale iny problem.Moze vzniknut kvasinka v posve...

Kvasinka a Mycosyst

Dobrý den, už přes rok trpím na kvasinkové infekce pochvy a pan doktor mi napsal...

Kvasinka a výtěr z krku a konečníku

Dobrý den, prosím Vás chci se zeptat, zda lze z výtěrů- krku a konečníku zjistit...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Křeče v žaludku při požití jídla nebo pití


Mám 14 let a mám problém s přetažením předkožky při erekci


Sportovní aktivita po prodělaném infarktu


Tuhnutí lýtek


Svědění těla


Antikoncepce a antibiotika


Změna léků


Opakovaná zlomenina zánártní kosti


Bulging disku

dobry den chcel bz som sa opytat na postup ako dalej ci je nutna operacia.MR...

Tezka diskopatie

prosim vas,lekar mi diagnostikoval tezkou diskopatii-mohl by jste mi prosim...

Warfarin a aloe vera


Potíže s trávením


Nákaza dětí psí škrkavkou


Menzes po kyretáži, negativní těhotenský test, "NĚCO" na UTZ


Bolesti v tříslech a kříži


MUDr. Jaroslav Sedláček

Urologická a chirurgická ambulance

Jazyk - křeče


MUDr. Tomáš Mikula

Odborný lékař diabetologie

Může být reálně test opravdu již pozitivní?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×