Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Lék Guajacuran

Praktické lékařství Iva 20.1.2017

Dobrý den, vážená poradno, v nedávné době jsem se na Vás obrátila s dotazem na negativní účinky léků Aescin-Teva, a Neuromultivit. Tyto léky mi předepsala pani doktorka z neurologie na brnění malíčku a prsteníčku, které přechází v bolest lokte. Bohužel, ale při užívání tohoto léku mi nebylo dobře, a trpěla jsem běhavkou. Po jejich vysazení mi bylo opět dobře. Nicméně, před několika dny jsem navštívila rodinného lékaře s žádostí o předepsání léku na studijní trému, a předčasné měsíčky, které během stresu přicházejí i o devět dnů dříve. Pan doktor mi doporučil tabletky, které jsem začala ve zkouškovém období užívat dvě tablety Guajacuran, ovšem s jeho užíváním nepozoruji brnění prstů, a bolest lokte. Je možné, že lék působí i na neurologické obtíže. Mohu případně po domluvě s paní doktorkou na neurologii užívat tento lék místo tablet Aescin-Teva, a Neuromultivit, které mi nedělaly dobře. Děkuji

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

Dobrý den Ivo. Přípravek Guajacuran se užívá i v neurologii v léčba svalových spasmů např...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Guajacuran
Guajacuran. Dobrý den, je možno tento lék uzivat jednorázově...
Guajacuran
Dobrý den, vážená poradno, ve zkouškovém období mi...
Guajacuran- je návykový?
Dobrý den, vážená poradno, dnes jsem překonala svůj...
Léky
Dobrý den,je možné užívat Xigduo,Doretu ,Guajacuran,Letrox...
Změna barvy vlasů
Dobrý den, neumím si to dost dobře vysvětlit. Celý...
Bílý flek na jazyku
Dobrý den, dnes se mi udělal na jazyku bílý flek. Nebolí,...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lék Enelbin

dobrý den,chci se zeptat jestli mohu užívat enelbin,trpím únavou,závratěmi,ztuhlým...

Lék enelbin 100 retard

Dobrý den, ptám se za svého tatínka. Je mu 68 let. Prodělal mrtvici a po ní...

Lék Entizol - užívání

Dobrý den, před jedním dnes jsem začala užívat Entizol. Dnes jsem zjistili za...

Lék Esoprex - vysazení

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho zpravidla tělo vyplavuje lék Esoprex...

Lék Euthyrox 100

Dobrý den, je prosím možné užívat lék euthyrox 100 na hyperfunkci štítné žlázy...

Lék Flexove

Dobrý den, Již více než dva roky mě trápí bolest pravého kolene.Lékař mi diagnostikoval...

Lék Flonidan

Dobrý den paní doktorko, chtěla bych se zeptat. Už podruhé předepsala paní...

Lék Forulin

Dobrý den, byl mi předepsán furolin od urologa. Řekl mi, abych jej užívala po...

Lék Forxiga

Dobrý den,jsem diabetička ll.typu na inzulínu. Ode dneška užívám lék forxiga....

Lék Gilenya a zdravotní potíže

Dobrý den, prosím o zkušenost, byla mi nasazena Gilenya a asi po pěti dnech...

Lek helicid 20

Beru helicid jiz tri roky ktery mi napsal lekar ktery mi provedl gastroskopicke...

Lék Imuran

Dobrý den, mám systémový lupus erytematodes (SLE) a beru již několik lel lek...

Lék Inhibace

Dobrý den, měl bych dotaz ohledně léku Inhibace.Může tento lék způsobovat kašel?Beru...

Lék Ivabradin při sinus. tachykardii

Dobrý deň Mozem sa poradiť ohladom užívania lieku Ivabradín Sandoz 5 mg...

Lék Jenamazol

Dobrý den, gynekolog mi diagnostikoval kvasinkovou infekci. Doporučil mi lék...

Lék jsem dobral, nicméně výtok nepřestal

Dobrý den, v nedávné době jsem zde psal ohledně mého problému s pálením při...

Lék Keppra

Dobrý den, před rokem mi byl nasazen lék Keppra 750-0-750 z důvodu abnormality,...

LEK KLIMONORM

PANE DOKTORE,CHTELA BYCH SE ZEPTAT,JESTLI JDE ZMĚNIT UŽÍVÁNÍ,ABYCH MĚLA MENSTRUACI...

Lék Klonazepam

Dobrý den, ma psychiatr právo mnw vysadit léky, ktere beru sedm let. Konkretne...

Lék LAMBICA

Dobrý den. Je možné, aby lék LAMBICA způsobil snížení PSA prostaty z cca 73...