Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Leky a konzumace piva

Mozek a nervy Martin . 4.7.2008 redakce uLékaře

Dobry den,neurolog mi na me obtize predepsal uzivat tablety Tebokan 1x dene a 2xtydne vitamin b12 injekcne,mohu po dobu lecby konzumovat pivo? Nepiju mnoho,tak 2 tydne 2az3 pulitry? Dekuji predem za odpoved:-)

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

2x týdně 1 půllitr by se dal tolerovat, více ne.

Související dotazy

Nealkoholické pivo a užívání antidepresiv
Dobry den Chtěl bych se zeptat kolik můžu vypít Birellu(nealko...
Nevolnost po pivu
Dobrý den, je mi 16 let a 10.12 jsem vypila za 1 hodinu...
Presid a monožství piva
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli se může pít...
Pivo po dobrání Doxybene
Dobry den chci ze zeptat,vcera ve 23:00 jsem dobral...
Můžu pít alko nebo nealko pivo na antibiotika ?
Dobrý den můžu pít alko nebo nealko pivo na antibiotika...
Antibiotika doxybene + nealkoholické pivo
Dobrý den, kvůli borelióze mám na 20 dní antibiotika...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léky a darování krve

Dobrý den. Může člověk s minimální dávkou antidepresiv jak je Lerivon nebo sertralin(půlka...

Léky a diabetes

Jsem diabetik s vysokým tlakem. Užívám na tlak TWYNSTA, INDAPAMID a dříve KYLOTAN.U...

Léky a gravidita

Dobrý den, jak dlouho před plánovaným otěhotněním je nutno vysadit užívané léky...

Léky a játra dotaz

Dobrý den, přítelkyně užívala Norethisteron Zentiva 5 mg a téměř ke konci jejich...

Léky a játra?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár věcí. Byla jsem několik týdnů na psychiatrii...

Léky a jejich kombinace

Dobrý den, mám takový dotaz a možná i problém. Beru léky na psychické onemocnění,...

Léky a jejich kombinace při DM 2. typu

Dobrý den, mám diabetes melitus 2. typu na dietě, beru léky na vysoký tlak -...

Leky a kojeni

dobry den. jsem 5 mesicu po porodu a lecim se na vysoky krevni tlak beru 6x1dopegyt...

Léky a kojeni

dobry den. plnne kojim a lecim se na vys.krevni tlak. brala jsem leky zorem...

Léky a kojení

Dobrý den, chtěla bych poprosit o informace jak kojit při užívání léků Rosemig-migrény...

Léky a libido

Dobrý večer.Mohu se zeptat jaký vliv má ATARAX 25 mg na libido.mam problémy...

Léky a možné poškození zdraví

Moji dceri-25 let 67 kg./175 cm dnes lekarka diagnostikovala bipolarní afektivní...

Léky a ntikoncepce

Dobrý den, používám antikoncepci Mirelle .Dostala jsem zánět ledvin a beru...

Leky a ochrana jater

Dobry den,chci se zeptat ,maminka a bratr maji lupenku,vyvolat ji pry mohou...

Léky a otěhotnění

Dobrý den, v listopadu jsem vysadila HA, ale v lednu jsem byla nemocná, brala...

Leky a potravinove doplnky

snaší se prosim tyto leky Propanorm 150,Lenuxin 10,Atoris 1O,Letrox 100 s potrv.dop.Colafit,Magnesium...

Léky a přibírání na váze

Dobrý den již druhým rokem mám předepsané léky MOXOSTAD 0,3 MG, PRESTARIUM NEO...

Léky a psychika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dostala jsem léky Eliceu na úzkostné stavy....

Leky a rozsireni zornic

Dobry den pani doktorko, chtel bych se zeptat, jestli leky Zeldox 40 mg muzou...

Léky a růst vousů

Dobrý den, mám dotaz kamarád o přítele má problém. Bere léky na epilepsii a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×