Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Léky na oddálení menstruace

Andrea M. 23.6.2016 redakce uLékaře

Dobry den,chtela bych se zeptat jestli jsou nejake prasky na oddaleni Ms?? A pokud ano beru prasky Fertility blend na otehotneni.dekuji za odpoved.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vachek


Ano, existuje lék Norethisteron, který se užívá k oddálení menstruace. Předepíše Vám ho na požádání Váš gynekolog nebo můžete požádat o recept v nemocnici.

Související dotazy

Oddálení menstruace
Dobrý den, za 14 dní mám jít na artroskpii kolene....
Oddálení menstruace
dobry vecer mam otazku jedu na dovolenou a potrebuji...
Oddálení menstruace
Dobry den, dceri je 14 let, prosim muze uzivat Ogametril...
Oddálení menstruace
Dobrý den. Ráda bych se zeptala na podrobnosti ohledně...
Oddálení menstruace
Dobrý den,chtěla sen se zeptat jaky doporučujete prášky...
Oddálení menstruace a bolest bradavek
Dobrý den, chtěla bych se zeptat rozhodila jsem si...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Léky na menstruaci

Dobrý den, žádám Vás o jednu radu. Je mi 16 let a mívám bolestivou menstruaci....

Léky na migrénu

Dobrý den, je mi 19 let a před 3 lety mi začaly migrenózní záchvaty. EEG vykazuje...

Léky na migrénu a HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda léky na migrénu Sumatriptan Actavis, Sumatriptan...

Léky na migrénu v těhotenství

Dobrý den, jsem ve 31 tt. trpívám na silné migrény, na které mi pomáhá jedině...

Léky na migrénu, psychika

Dobrý den, již cca 12 let trpím migrénami. Při záchvatu jsem 10 let užívala...

Léky na nadýmání u kojenců

Dobrý den,mám 6týdenní miminko a máme problémy s prdíky.V lékárně mi poradily...

Léky na nachlazení a chřipku bez vedlejších účinků

Dobrý den mám 23 letou dceru a občas má bušení srdce je to pravděpodobně psychického...

Léky na neklidné nohy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je správné, že lékař předepsal mé mamce...

Leky na nespavost

Dobrý den,obracim se na Vás zda mne mužete poradit zdali na nespavost mam raději...

Léky na OCD

Dobry den, jsou to tri roky co jsem brala leky na ocd. Po domluve a doktorkou...

Léky na odkašlání

Dobrý den, prosim Vás zde o radu. Již týden mě bolí hlava, mám zalehlé uši,...

Léky na odvodnění

Dobry vecer. Moje mama ma problem a to takovy ze po delsi namahave praci ji...

Léky na odvodnění organismu na předpis

Dobrý den. Ráda bych se touto cestou zeptala, jestli existují nějaké léky...

Léky na pálení žáhy

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda jestli by se na té pH metrii něco zjistili...

Léky na pálení žáhy

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda jestli by se na té pH metrii něco zjistili...

Léky na pálení žáhy

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda jestli by se na té pH metrii něco zjistili...

Léky na pálení žáhy

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda jestli by se na té pH metrii něco zjistili...

Léky na panické úzkosti

Dobry den,psychiatr mi predepsal Mitrazapin Sandoz 15mg,na noc mam uzivat pul...

Léky na počátku těhotenství

Dobrý den. Trpím častými záněty moč. měchýře a moč. cest a také odběry na kvasinky...

Léky na podporu erekce

Dobrý den může užívání léku Viagra a Cialis zhoršit průběh hemoroidů nebo je...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×