Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Létání letadlem

Srdce a cévy Dana . 21.11.2010 redakce uLékaře

Dobrý den.Ráda bych věděla,jestli je problém a riziko, když bych chtěla letět letadlem se srdeční vadou-nedomykavosti chlopně středního stupně.Mám k tomu i diagnostikovanou epilepsii v rámci SLE.Poslední záchvat byl březen 2008

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, chlopenní vada, ani epilepsie nejsou překážkou k létání letadlem, letadla jsou moderní, přetlaková, takže by nemělo hrozit žádné nebezpečí. s pozdravem

Související dotazy

Na letani s pneumotoraxem
Dobry den, pani doktorko, prosim, mel bych dotaz. Pritelkyne...
Letání letadlem
Dobrý den já bych se chtěl zeptat mám v plánu letět...
VP-shunt a letani letadlem
Dobry den,mam synka dva a pul roku a ma temer od narozeni...
Létání
Dobrý den, má přítelkyně má leidenskou mutaci a chci...
Riziko létání letadlem v 6. týdnu těhotenství po IVF
Dobrý den , chci se zeptat, zda mohu letět letadlem,...
Je obecně létání v 1. trimestru těhotným doporučované?
Dobrý den, Jsem v 8. týdnu těhotenství a na příští...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Let v letadle

Dobrý den,kopil jsem tchánovi na 60ku let v ultra lehkém letadle,bojíme se že...

Let v těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je rizikový let ve 14 tt. Rádi bychom na...

Léta se léčím na vys.krev...

Léta se léčím na vys.krevní tlak - láky jej udržují v přijatelné výši což občas...

Letadlem po operaci křečových žil

Dobrý den pane doktore, prosím Vás, jak dlouho po operaci křečových žil klasickou...

Letadlo po zanetu plic

Dobry den, muj syn (2,5) mel zanet plic a byli jsme 5 dni v nemocnici. Mel antibiotika...

Létající hmyz - přenos onemocnění

Dobrý den, způsobuje létající hmyz v našich podmínkách nějaká onemocnění? Děkuji....

Létání

Dobrý den, má přítelkyně má leidenskou mutaci a chci se zeptat, zda by vznikl...

Letani

dobry den chtela bych se zeptat ma wolf wite parkynsonuv syndrom a chci se zeptat...

Létání a radiace

Dobrý den, je nebezpečné brát děti (1-5 let) každý rok do letadla? Zda neexistuje...

Létání a trombofilie

Dobrý den! Před dvěma lety jsem měla infarkt a poté po kompl.vyšetření mi zjistili...

Letání letadlem

Dobrý den já bych se chtěl zeptat mám v plánu letět letadlem na vánoce na dovolenou...

Létání s lehkou mozkovou příhodou

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné absolvovat dovolenou letecky,...

Létání v 7.týdnu těhotenství

Dobrý den, jsem v 6.týdnu těhotenství. Za týden letíme na 14 dní na dlouho...

Létání v době začátku těhotenství

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, kdy se nedoporučuje létat. Četla jsem...

Letet nebo neletet v tehotenstvi?

Dobry den, mame uz dlouhou dobu naplanovanou dovolenou do USA. Jsem ale tehotna...

LetiAT4 a HiPP

Dobrý den, jsem nastávající maminka a od kamarádky (která již porodila) jsem...

Letitá bradavice na penisu

Dobrý den paní doktorko. Samozřejmě očekávám, že mě pošlete k lékaři. Psaním...

Letitá bradavice na penisu

..........k mému předchozímu dotazu jsem zapomněl připojit původně zamýšlenou...

Letrox

Je mi 17 let a zjistili mi sníženou cinnost stitne žlázy +vysoký cholesterol,nasadili...

Letrox

Dobrý den, minulý týden mi byla zjištěna hypofunkce štítné žlázy, medikace...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Eliquis a alkohol


Na co je Prednison


Mravenčení


Mám problémy se spaním

Dobrý den, mám problémy se spaním . . .nemohu usnout, v noci se neustále budím...

Info k diagnóze

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár informací, co znamená dg N300 - akutní...

Fibrom či genitální bradavice?


Problémy s neustálou únavou

Zdravím. Chtěla bych se zeptat jak mám řešit své problémy s neustálou únavou...?...

Lokální kortikoidy a alkohol


MUDr. Jiří Horký

Privátní praktický lékař

Varix na stydkém pysku?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, dnes ráno jsem na levém malém stydkém pysku...

Mykózu penisu

Dobrý den, co dělat, když Canesten krém po dvou týdnech nezabírá? Může na to...

Bolest v krku


Bolesti břicha u levého boku


Bolest hlavy po fyzické námaze

Dobrý den pane doktore, každé ráno chodím běhat(tak na půl hodiny), a když...

Špunty do uší

Dobrý den, bydlím na koleji a nedá se tu kvůli hluku spát, probudí mě sebemenší...

Artroskopie a následná plastika

dobrý den . Letos v dubnu mi doktoři vydali přední krizový vaz v koleni.Bylo...

Krvácení a bolest v prsou mimo cyklus

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaké mohou být příčiny krvácení a bolesti v...

MUDr. Dana Malimánková

Praktické lékařství pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×