Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Lindynette 20 - bez pauzy

Antikoncepce tereza . 12.12.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, chci se zeptat beru HA druhý měsíc a v úterý doberu poslední prášek. Jenže chci začít brát další platíčko bez pauzy a mít nechráněný pohlavní styk. Je možné otěhotnět když ji beru pravidelně a v časovém rozmezí od 17. 00 - 17.30hod. Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


N tomto případě by k otěhotnění nemělo dojít příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce a těhotenství
Dobrý den, nově užívám antikoncepci Feminegi 3MG/0,03MG,...
Lindynette 20- bez pauzy
Dobry den, rada bych se zeptala, jak dlouho muzu uzivat...
Recidivující gynekologický zánět
Dobry den, v dubnu jsem zacala brat antikoncepci Lindynette...
Lindynette 20
Dobrý den, s přítelem jsem měla sex s kondomem, ale...
HAC a možné těhotenství
Dobrý den, už asi 9 let beru HA Lindynette, nikdy...
Začala jsem užívat antikoncepci a po menstruaci špiním
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Začala jsem poprvé...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lindynette 20

Dobrý den, mám 2 dotazy. Beru antikoncepci Lindynette už rok. Bohužel sem...

Lindynette 20

Dobrý den 31.1 jsem začala brát antikoncepci Lindynette 20 při menstruaci, 1....

Lindynette 20

můžu otěhotnět když beru Lindynette pravidelně ?

Lindynette 20

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zdase nějak snižuje působení antikoncepce...

Lindynette 20

Dobrý den, před pár dny jsem začala brát svoji první antikoncepci Lindynette...

Lindynette 20

Dobrý den, je mi 18 let. A chtěla jsem se zeptat jestli je možné vzít si u této...

Lindynette 20

Dobrý den, chci se zeptat na HA Lindynette20.Je to moje 1.antikoncepce. Když...

Lindynette 20

Dobrý den chci se zeptat , před Lindynette jsem brala Yaz a vše bylo podle mě...

Lindynette 20

Dobrý den, ráda bych se zeptala ohledně Lindynette 20, pokud ji začnu brát 5....

Lindynette 20

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda-li kapky Algifen Neo ovlivňují mojí antikoncepci...

Lindynette 20 - braní bez pauzy?

Dobrý den,ráda bych se zeptala,kolikrát je možné brát tuto antikoncepci v kuse,bez...

Lindynette 20 2prášky v jednom dni

Dobrý den je mi 16let a užívám Lindynette 20. Prášky užívám pravidelně ve 21:00....

Lindynette 20 a ATB Duomox 500

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat jak hodně snižuje účinost antikoncepce Lindynette...

Lindynette 20 a Biseptol 480

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před 2ma týdny jsem brala Biseptol 480 na...

Lindynette 20 a kouření

Dobrý den, je mi 19 a kouřím 5-10 cigaret denně. Někdy vykouřím celou krabičku...

Lindynette 20 a menstruace

Dobry den zacala sem brat antikoncepci prvni den menstruace jak mi bylo zdeleno...

Lindynette 20 a menstruace

Dobry den zacala jsem poprve brat prasky tak ja mi bylo receno v prvni den menstruace...

Lindynette 20 a nedostavena menstruace

Dobrý den,beru 4.měsíc HA Lindynette 20. Brala jsem dve platicka za sebou,abych...

Lindynette 20 a Ospen 1000

Dobrý den, již rok užívám Lindynette 20 a na angínu jsem dostala antibiotika...

Lindynette 20 a padání vlasů

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda antikoncepce Lindynette 20 může způsobovat...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Komunikace místo afrodiziaka?


Zduřeniny pod žaludem II


Průjem, horečky, nevolnost


Ketony a těhotenská cukrovka


Přípravek Chlorella


Neustálé nutkání na močení


Cizí tělísko v oku


Kyselina acetylsalicylová dokáže pomoci i srdci


Přetržený vaz + meniskus


Sexuální touha, Nadrženost


Kýla a těhotenství


Gilbertova choroba


Naražená žebra


Vyrovnaná lordosa


Lymfangiom a obraz na MRi


LSIL včetně hpv, biopsie děložního čípku


Mohu se nakazit HIV z jídla?


MUDr. Zbyněk Luňáček

Praktický lékař pro dospělé

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×