Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

LOKREN V TĚHOTENSTVÍ

Léky Erika . 23.3.2010

Vážená paní doktorko, pane doktore obracím se na Vás s dotazem ohledně užívání léku Lokren v době před porodem a v období kojení. Lokren užívám již druhým rokem z důvodu palpitace. Již přes rok užívám pouze 1/2 tbl. denně. Nní jsem ve 30. týdnu těhotenství a tuto dávku Lokrenu jsem po poradě se svojí lékařkou užívala i v období těhotenství. Na začátku těhotenství jsme zkusily dávku snížit a poté na 3 dny vysadit,ale srdíčko mi začalo hned rychleji pracovat. Chtěla jsem se zeptat jestli nebude nutné v době blížícího se termínu porodu dávku snížit na 1/4 tbl. denně popř. zcela vysadit. Mám obavy,aby v případě stálého užívání Lokrenu nedošlo k nějaké nežádoucí reakci srdíčka u miminka po porodu.A lze užívat Lokren i v době kojení. Domnívala jsem se, že mi lékařka v době těhotenství dá užívat Dopegyt,ale zůstala jsem u toho Lokrenu. Moc Vám děkuji za odpověď a omlouvám se za dlouhý dotaz. Erika Hronková

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, těžko říci, obecně se opravdu dává v těhotenství Dopegyt, proto položte bez obav tyto otázky, lékaři, ke kterému chodíte a který léčí váš vysok ý tlak, máte na odpovědi plné právo - jsou to vaše cévy...Hezký den.

Související dotazy

Lokren a Betamed
Dobrý den, je nějaký rozdíl mezi léky Lokren a Betamed. Děkuji.
Léková kombinace, interakce
prosim o informaci,zda mohu současně brát léky: RYTMONORM,...
Lokren
Jakým lékem bez doplatku lze nahradit Lokren-užívám...
Kombinace Tarka, Lokren a Euthyrox
Zdravím. Každé ráno užívám jednu Tarku, čtvrtku Lokrenu...
Hypertenze u sedmnáctiletého
Dobrý den, myslíte, že je vhodná kombinace léků Tarka...
Porucha termoregulace
Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně hřejících...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Loket

dobrý den, nevím jak to popsat tak asi takhle : jak jsem byl malý tak jsem spadnul...

Loket - strůst kostí - vrozená vada

Dobrý večer, prosím o radu, jaká klinika se bere jako nejlepší na operace lokte....

Loket podruhe

Dobry den, v minulych dnech jsem Vam psala ohledne dlouhodobe bolesti lokte....

Loket potreti

Dobry den, uz drive jsem psala.ze mam bolest lokte, obvodak mi udelal obstrik...

Loketní kloub

Již cca rok mám problém s loketním kloubem levé ruky (jsem pravačka), ale jen...

Loketní kloub

Dobrý den, chtěl bych se zeptat co znamená diag. Drobná okrajová abrupce laterálního...

Lokren

Jakým lékem bez doplatku lze nahradit Lokren-užívám na vysoká tlak. Děkuji Čermáková

Lokren

Dobrý den,pane doktore.Mám na Vás dotaz,který je o léku na vysoký tlak.Doktorka...

Lokren - změna léku

Někdy před osmi roky mi byl zjištěn vysoký kr. tlak byl mi nasazen Lokren 20...

Lokren a Betamed

Dobrý den, je nějaký rozdíl mezi léky Lokren a Betamed. Děkuji.

Lokren v těhotenství

Dobrý den , chtěla bych se zeptat: Beru lokren na vysoký krevní tlak a hypertenzi,...

Lokty - bolesti

Dobrý den pane doktore. Mám známého ve věku 40ti let, kterého bolí lokty, pokud...

Lomenina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho trva asi po sundani sadry rozhybani...

Lontermin

dobri den pani doktorkou ma otazku ohledne lonterminu nebo spiropenu maj za...

Lopatka níže

Dobrý den, prosim Vás už dlouhou dobu mám levou lopatku položenou níže než...

Lopatka trčící ze zad

Dobrý den, po posilování si má přítelkyně všimla, že mi ze zad nepřirozeně...

Loperon a jeho užití

Včera jsem zaběhla do první lékárny, kterou jsem potkala a ptala se po něčem...

Lordosa

Dobrý den, prosila bych o vysvětlení pojmu napřímená lordosa lubálního centra,...

Lordosa

Dobrý den pane doktore, prosila bych o překlad vyšetrření RTG. Krční lordosa...

Lordosa a Kyfosa

Dobrý den, prosím Vás , potřeboval bych vysvětlit nález na rtg. Je mi 21...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×