Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Luivac a chlorella

Lucie . 13.7.2015 redakce uLékaře

Mohu brát současně luivac a chlorellu se zeleným ječmenem? Děkuji za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

Dobrý den, ano, ty věci můžete klidně užívat společně.

Související dotazy

Luivac
Mám podezření na RS zatím jsem ve sledování /2pásy...
Luivac
Dobry den, syn (7 let) mel od podzimu do unora uz 5x...
Chlorella a Gynex
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné užívat...
Luivac, Zinek forte a nucení na zvracení
Dobry den, chci se zeptat,beru Luivac jiz 14 dni,mam...
Rok po vysazení antikoncepce nemenstruuji, pomůže chlorella a ječměn?
Chlorella a zelený ječmen na hormony. Dobrý den! Chtěla...
Užívání Asentry
Dobrý den, mám dotaz beru Asentru 50 1x denně, chtela...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Lugoluv roztok

Dobry den,mam dotaz ohledne stitne zlazy,hypertyreozy. Od mala beru euthyrox...

Luisea a norethisteron

Dobrý den, chtěla bych se zeptat beru druhým měsícem antikoncepci luisea a...

Luivac

Dobry den, syn (7 let) mel od podzimu do unora uz 5x anginu. Byl mu nasazen...

Luivac

Paní doktorko, děkuji za rychlou odpověď. K dnešnímu dni jsem jsem vzala 8 tablet...

Luivac

Mám podezření na RS zatím jsem ve sledování /2pásy v likqoru 2 pásy v krvy Typ...

Luivac

Dobrý den. Dceři je 4,5 roku a bere luivac, vím, že se bere 28 dní a 28 dní...

Luivac - 4,5leté dítě

Dobrý den, syn opakovaně trpí záněty průdušek a častým kašlem. Alergie ani astma...

Luivac a alkohol

Dobrý den, začala jsem užívat Luivac, budu ho brát 28 dní pak 28 dní pauza a...

Luivac a autovakcína

Dobrý den, aktuálně užívám Luivac. Nyní mám připravenou autovakcínu na užívání...

Luivac a hypothyerosa

Dobrý den, Mám hypofunkci štítné žlázy a beru lék euthyrox. Vzhledem k velmi...

Luivac a IVF

Dobrý den, loni jsem prodělala potrat po IVF, nejspíš z důvodu Cytomegaloviru....

Luivac a jeho kombinace s dalšími léky

Dobrý den, je mi 20 let a má praktická lékařka mi předepsala Luivac. Můžu ho...

Luivac a nachlazeni

dobry den.. mela jsem zanet stredniho ucha, pak zanet v krku a ruzne mi cestoval,...

Luivac a nachlazeni

dobry den.. mela jsem zanet stredniho ucha, pak zanet v krku a ruzne mi cestoval,...

Luivac společně s antikoncepcí Belara

Dobrý den, ovlivňuje lék Luivac účinek antikoncepce Belara? Děkuji za odpověď,...

Luivac u dítěte

Dobrý den, dcera 9 let má od zhruba 5ti let věku jednou ročně spálovou angínu....

Luivac vs. Echinacea

Vážená paní doktorko, dobrala jsem před týdnem Luivac dle běžného schématu (28...

Luivac vs. Olimunovac

Dobrý den, před pár roky jsem používal Luivac s dobrými výsledky, skoro jsem...

Luivac- opary

Dobrý den. Je vhodný Luivac jako posílení imunity - prevence- u oparů? Dcera...

Luivac, Zinek forte a nucení na zvracení

Dobry den, chci se zeptat,beru Luivac jiz 14 dni,mam to na 28 dni,dnes je to...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×