Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Maji antibiotika vliv na antikoncepci?

Antikoncepce Misa . 24.6.2010

dobry den chtela jsem se zeptat kdyz uzivam antibiotika Biseptol na zanet mocoveho mechyre zda maji vliv na uzivani antikoncepce dekuji...

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Ve vašem případě doporučuji po celou dobu užívání antibiotik a dále do skončení tohoto cyklu používat kondom.

Související dotazy

Antikoncepce a antibiotika
Dobry den, beru antikoncepci tri-regol a chtela jsem...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, beru antikoncepci Softine a již 9ty den...
Vliv antibiotik na antikoncepci
Dobrý den, užívám hormonální antikoncepci Tri-Regol,...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den užívám h. antikoncepci Leverette a tento...
Antibiotika a antikoncepce
Dobrý den, už nějakou dobu užívám antikoncepci Minervu...
Vliv antibiotika na antikoncepci
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat, zda mohou mít...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Magnoslov

Dobrý deň, moje meno je Gabriela a dnes odlietam na tri týždne dlhú dovolenú,...

Magnosolv

Dobrý den, jsem ve 24. týdnu a celkem často mi tvrdne bříško. Spíše podbřišek....

Magnosolv

Dobrý den, jsem ve 24. týdnu a celkem často mi tvrdne bříško. Spíše podbřišek....

Magnosolv

dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli nemuze nejak skodit pravidelna davka...

Magnosolv a antikoncepce

Dobrý den, byla mi diagnostikována Tetanie. Paní doktorka mi předepsala ať...

Magnosolv a warfarin

Dobrý den - mohu současně užívat Magnosolv a Warfarin? Nemohu se dopátrat správné...

Magrilan

Dobrý den, beru téměr rok a půl Magrilan . Dostala jsem ho na problémy s krční...

Magrilan

Dobrý deň p.Doktorka Chcem Vás poprosiť o radu.Boli mi zmenené lieky a to...

Mainkaté červené tečky na kůži

Dobry den, na teld se mi zacly obevovat milinkate cervene tecky. Co to muze...

Maisonneuveova zlomenina

Dobrý den, měl jsem Maisonneuveova zlomeninu kdy mi byly vloženy šrouby do...

Mají antibiotika vliv na antikoncepci?

Mají antibiotika Amoksiklav nějaký vliv na antikoncepsi Lindynette 20? Pokud...

Mají hubené ženy problém s otěhotněním?

Dobrý den pane doktore, bude mi 30 let, jsem zatím bezdětná. Jsem velmi hubená,...

Májí vliv hrudky ve sperma na početí dítěte

Ve spermatu se mi začli objevovat bílé brudky, někdy méně, někdy ovšem více....

Mák

Dobrý den,někde jsem slyšel že když je ze stolice cítit mák tak to něco znamená,...

Mák v těhotenství


Make-up La Roche Posay

Dobrý den, ráda bych se zeptala odborníha na názor ohledně fluidního a korektivního...

Make-up mladistvým

Dobrý den, má 13-ti letá dcera chce používat make-up. Její pleť je čistá, bez...

Makroadenom na hypofýze

Dobrý den, je mi 42 let a před dvěmi lety mi byl diagnostikován makroadenom...

Makroadenom v těhotenství

Vážený pane doktore, jsem v 10. týdnu těhotenství a pro makroadenom užívám 2x0,5mg...

Makrocefalie

Dobrý den,pane doktore, Byla jsem s mojí 12ti týdenní dcerkou poslána svým...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

MUDr. Jarmila Vykoupilová

Praktický lékař pro dospělé

MUDr. Milan Weingart

Gynekologická ambulance

Zdravé kouření neexistuje

Cigarety bez dehtu, zdravé kouření nebo tabák bez kouře. S takovými nebo podobnými...

Bradavice

Dobrý den, už okolo měsíce mám problémy. Zalačo to tím, že jsem měla časté svědění...

Kyretáž

Skončily mi měsíčky, ale o několik následujících dní později jsem měla od krve...

MUDr. Bohumila Starková

Praktický lékař pro děti a dorost

Jak správně ošetřit puchýř


Bílé flíčky na kůži

Dobry den. Prosim vas. Za krkem, obličeji, hrbetu ruky a hrudniku se mi dělají...

Impetigo

Syn má impetigo. Byli jsme u lekare ktery to potvrdil nicmene me predepsala...

Abces

dobrý den asi před rokem jsem absoloval chirurgický odstranění abcesu nad konečníkem...

Porada ohledně těhotenství

Dobry den, chci se zeptat s pritelem se snazime o miminko ale 22.6 jsem byla...

Přetrvávající hematurie

Dobrý den , mám otázku nacházím hln v moči s krví. Zánět močových cest již...

Hnědý výtok


Zúžení pochvy

Dobrý den Chtěla bych se zeptat co mám dělat když mam roztahlou pochvu delame...

Konzumace chilli: zdraví prospívá, ovšem bez záruky


Kožní obtíže

Dobrý den, asi před týdnem se mi u zadku objevila tato kožní nemoc..vypadaji...

Bolest při sexu

Dobrý den, okolo srpna/září mi začal být sex nepřijemný. Bolel, byla jsem trochu...

MUDr. Jaroslava Wiererová

Praktická lékařka pro děti a dorost

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×