Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Masturbace

Martin D. 20.7.2016 redakce uLékaře

Dobrý den, je mi 14 let a začínám s masturbováním, tak se chci zeptat na pár věcí. Jak by se měla stahovat předkožka, od kdy by se měla přibližně stahovat (rok) a nehrozí mi nějaké nebezpečí, když budu ji budu stahovat nebo se o to pokoušet? Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Alena Malíková

Specializace: Praktické lékařství Pracoviště: Ambulance praktického lékaře, A- Medicos, s.r.o., Zlín

Předkožka by měla jít volně stáhnout již od útlého věku, pokud Vám to nejde obraťte se na Vašeho dětského lékaře.

Související dotazy

Masturbace
Co vlastně znamená masturbace. To je pouze, když si...
Masturbace
Dobrý den, chtěla bych poděkovat panu Dr. Davidu Folprechtu...
Masturbace
Dobrý den, Vaše poradna mi velmi dobře vysvětlila,...
Masturbace
Dobrý den. Chci se zeptat. Nikdy jsem nemasturboval...
Žíla na penisu po masturbaci
Dobrý den, mám takový problém. Dnes po zcela normální...
Krvácení po masturbaci
Dobrý den, pravidelně masturbuji a někdy při nebo po...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mastocytoza

Dobry den. Pisala som vam ze synovi 17 mesacnemu diagnostikovali tuto chorobu....

Mastocytoza

Dobry den. Syn ma 16 mesiacov a kozny mu diagnostikoval mastocytoma dorsi. Ma...

Mastocytoza

Vyrážka- nebo malé flicky se mi objevily nejdříve na hyzdich asi tak 5let zpět...

Mastodynie

Dobry den, uz 1,5 roku trpim velkou bolesti prsou. Zaclo to rok a pul po porodu,...

Mastodynon a malé dítě

Dobrý den, dcerka (1 rok a 8 měsíců) má zvětšené jedno prsíčko (všechna vyšetření...

Mastodynon,Gynex atd.

Jeste k memu predeslemu dotazu.A co kdybych zkusila uzivat Mastodynon nebo Gynex?Tim...

Mastoidektomie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli 21měsíční dítě může 6 měsíců po provedené...

Mastoidismus

dobrý den, před třemi dny jsem byla propuštěna z nemocnice z diagnozou akutní...

Mastrubace

Dobrý den. Je mi skoro 17 a mám menší potíže s masturbací... nikdy jsem to nedělal,...

Mastrubace -oko

Dobrý den .Je mi 40let , žiju sám a tak mastrubuji 3-4 do týdne .Problém je...

Masturbace


Masturbace

Dobrý den. Mám ještě jeden dotaz ohledně masturbace. - - - - Už jako 7- letý...

Masturbace

Dobrý den, Je mi 14 a skoro po každé masturbaci mi přijde že jsem nastydlí...

Masturbace

Dobrý den, Vaše poradna mi velmi dobře vysvětlila, co je to masturbace … ale...

Masturbace

Co vlastně znamená masturbace. To je pouze, když si dámy hrají se svými malými...

Masturbace

Dobrý den MUDr. Jana Leskovská mám malý dotaz sem ješte nezletilý mám už 15...

Masturbace

Dobrý den, je normální, že když jsem přes víkend doma tak masturbuju i 3x denně...

Masturbace

Dobrý den je mi 15 let, může se při masturbaci tam strkat tužka nebo prst?Protrhne...

Masturbace

Dobrý den, mám takový menší problém s masturbací. Když masturbuji, tak nemohu...

Masturbace

Dobry den, muj problem me strasne depta a ja uz nevim co s tim delat. Nedokazu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×