Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mercilon a Xyzal

Lucie . 17.6.2015

Dobrý den, psala jste, že nemohu užívat oba léky zároveň a z jakého důvodu? Když jejich účinek se nesnižuje.

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


Každý se vstřebává jinak. Pokud bude interval mezi nimi více jak 4 hodiny, antikoncepce bude vstřebaná v těle a nic ji neovlivní.

Související dotazy

Mercilon a Xyzal
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda léky na alergii...
Bílý hustý zapáchající výtok
Dobrý den. Je mi 19 a 3 roky užívám antikoncepci Mercilon....
Vysazení antikoncepce
Dobrý den,je mi 42 let,jsem kuracka a chtěla bych po...
Pauza v užívání HAK
Dobry den mam dotaz. Beru antikoncepci mercilon minuli...
HAK a epilepsie
Zdravím. 3.3 jsem dostala poslední menstruaci a začla...
Těhotenství?
Dobrý den, užívám několik let antikoncepci Mercilon....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mercilon

Dobry den,chtela bych se zeptat,lekar mi predepsal novou HA Mercilon..mam ted...

Mercilon

Dobrý den chtěla jsem se zeptat beru antikoncepci mercilon a 2 jsem si zapoměla...

Mercilon

Dobrý den, letos mi bude 22 let a chtěla bych se zeptat, jestli je HA Mercilon...

Mercilon

Dobrý den, beru hormonální antikoncepci Mercilon a měla bych brát měsíc i Tardyferon...

Mercilon a antibiotika

Dobrý den. Mohla bych se zaptat zda antibiotika Sumamed mohou ovlivňovat účinek...

Mercilon a jeho uzivani

Mam takovy dotaz ohledne uzivani mercilonu.Sem 9 tydnu po porodu , a menstruace...

Mercilon a kojení

Je možné užívat antikoncepci Mercilon a zároveň kojit? Dcera má téměř dva roky,...

Mercilon a ospen 1500

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat na kombinaci antikoncepce Mercilon a antibiotik...

Mercilon a penbene

DObrý den, chtěla sem se zeptat, jak hodně vadí, když jsem brala třetí balení...

Mercilon a Xorimax 500

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jak funguje sexuální život s těmito antibiotikama....

Mercilon a Xyzal

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda léky na alergii Xyzal mohou snížit...

Mercilon menstruace

beru mercilon uz mesic ale behem mesice a tydnu mi začala po třetí menstuace....

Mercilon nepřerušené používání

Hezký den, vzala jsem si druhé plato Mercilonu abych nedostala menzes - dovolená...

Mercilon po porodu

Dobrý den, po porodu jsem začala brát kvůli kojení HA Azalia, kterou jsem brala...

Mercilon tloustntí

Dobrý den ,je mi 18 let a asi Rok a třičtvrtě beru HA mercilon.Mám 173 cm a...

Mercilon-spineni před menstruaci

Dobrý den, již několik měsíců uzivam bez problémů Mercilon a nyní jsem odjela...

Mercinol tabletky

Dobrý den. chtěla jsem se zeptat. Mám problém. Normálně si první tabletku z...

Mereni dioptrii

Dobry den, pane doktore, pred mesicem a puljsem si u optometristy nechal...

Meridia

Dobrý den, já se chci zeptat jestli při užívání Meridie mohu zárovenˇ užívat...

Meridia

Dobrý den, mám mírnou nadváhu (cca 7 až 10 kg). Mám užívat lék Meridia, ale...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce v krku


Cervene fleky na tele

dobry den. obracim se na vas s zadosti o pomoc. pred nedavnem se mi na tele...

Emla krém nebo mesocain ?


Patní ostruha


Pokud na glaukom nezabírají léky, přichází na řadu laser


Těhotenství po umělém oplodnění je vždy sledováno jako rizikové


Bolest kolene po TEP


Dlouhodobá horečka u dětí


Modřiny


Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce


MUDr. Ivana Zbořilová

Ordinace lékaře specialisty - radiodiagnostika

Antibiotika a menstruace


EMG vyšetření


Bolest při sexu


Hodnoty na co mohou ukazovat


Zúžený páteřní kanál


Miniinterupce, sterilizace


MUDr. Jiří Váňa

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Zvýšené AMA M2


Čištění zubních kanálku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×