Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Milurit 100

Léky Jan Soukup . 4.8.2009

Dobrý den, má Milurit 100 nějaké vedlejší účinky? Děkuji. Jan Soukup

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, mezi nežádoucí ůčinky (NU) patří kožní reakce (např. zarudnutí, kopřivka, olupování kůže). Mohou se vyskytnout i průjmy, přechodné bolesti břicha, horečnatý stav a nebo mírné zduření uzlin (ale tyto jsou velmi velmi vzácné). NU se vyskytnou většinou během několika dnů po začátku užívání, pokud se neobjeví, vaše tělo lék dobře přijalo a nehrozí už žádné riziko jejich objevení. Hezký den.

Související dotazy

Milurit 300
Užívám Milurit 300, v lékárně jsem dostala 100, pan...
Milurit
Dobrý den, v roce 2011 jsem prodělal dnovy záchvat....
Kyselina močová
Při opakovaném odběru mi byla zjištěna zvýšená hladina...
Krev ve stolici
co mám dělat a ke komu zajít pro informace a vyšetření,...
Milurit 100 ?
Dobrý den,jsem onkologický pacient s nádorem žaludku.Při...
Hypolipidemická a hypourikemická léčba a její indikace
Dobrý den, lékař mi z krevních testů sdělil, že mám...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Milovani

Mam s partnerem velice zavazny problem..kdyz partner pri milovani do me vstoupi...

Milování

dobrý den chci se zeptat jestli neškodí sex každý den díky m

Milování během sedmidenní pauzy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsem chráněná i během sedmidenní pauzy?...

Milování bez ochrany

Dobrý den, měla bych dotaz. S přítelem provozujeme pohlavní styk asi 2x týdně...

Milování je mi docela dost nepříjemné

Dobrý den, prosím o radu k vůli s menstruaci. S přítelem se milujeme něco přes...

Milování s manželkou jinak

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na můj problém s manželkou v posteli. Uvádím,...

Milovani s pritelem

Dobry den,rada bych se zeptala mam pritele s kterym jsem 3 roky a je o 12 let...

Milování v 37 tt při otevírání

Dobrý den, sem ve 37 tt a začala sem se otevírat, tak bych se chtěla zeptat...

Milování, antikoncepce a epilepsie

Dobrý den, chtěla jsem se zetat. S přítelem jsem uz skoro rok a ještě jsme se...

Milurit

Dobrý den, v roce 2011 jsem prodělal dnovy záchvat. Lékař mi předepsal milurit....

Milurit 100

Dobrý den, po ne příliě neúspšných režimových opatřeních užívám na mírně...

Milurit 100 ?

Dobrý den,jsem onkologický pacient s nádorem žaludku.Při posledních krevních...

Milurit 300

Užívám Milurit 300, v lékárně jsem dostala 100, pan doktor se asi spletl v receptu...

Milurit a vlasy

Poslední 2 roky mi dosti padaly vlasy a nyní v posledních měsících se to ještě...

Mimčo

Dobrý den, jsem v 29+4 t. těhotenství, čekáme holčičku.Holčička váží 1258g.Chtěla...

Mimčo

Dobrý den, Moje žena chce opět mimino.Máme už dvě dcery. Nejde jí to vysvětlit,ale...

Mimčo

Dobrá večer, sem ve 13. týdnu těhotenství, 21.3.2012 jsem byla u ženského lékaře,...

Mimi

Dobrý den 12.9 jsem měla menstruaci a chcem s manželem mimi kdy mi vycházejí...

Mimi 10týdnů

Dobrý den,prosím o odpoved.Díte 10t.,kojene nutrilonem,v noci z prsa,má stolici...

Mimi je dle UTZ větší než dle MS

Dobrý den pane doktore. Dle MS jsem dnes 12+5 a dle UTZ odpovídáme 14+2. Nechápu,...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Urologické vyšetření


Prasklá kůže (rýha) v pravém třísle


"Škubání v břiše"


MUDr. František Busta

Praktický lékař pro dospělé

Ekzém


Bušení srdce hormonálního původu

Dobry den.Pred dvema lety se u me objevilo buseni srdce v klidu.Nejvice kdyz...

Nateklá levá část penisu


Chlamydie


M.bechterev a Staphylococcus aureus


Otřes mozku


Přetržené klíště u dítěte - je větší riziko nákazy


Rehabilitační přístroj BioBeam 940.


Břicho, antikoncepce


Triple test


Nejasný těhotenský test


Bolest hlavy, tíže na hrudi, křeče v rukou a nohou a vyrážka

Dobrý den, jsem si jistá, že k Vám putuje spousta podobných...

Vyšetření calprotectinu může nahradit kolonoskopii


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×