Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Minerva

Antikoncepce Hančue . 24.11.2010

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, používám antikoncepci Minerva, je to HA třífázová, a proto jsem se chtěla zeptat, jestli můžu hned za sebou navazovat další platíčka HA bez pauzy, děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den! Pokud chcete oddálit menstruaci, můžete začít užívat další platíčko bez pauzy. Po jeho skončení je už ale vhodné pauzu udělat, není možné brát jedno platíčko za druhým a nedělat pauzy.

Související dotazy

Minerva
Dobrý den chtěla jsem se zeptat užívám antikoncepci...
Antikoncepce Minerva
Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat na dotaz, zda...
Antikoncepce Minerva
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mají léky...
Antikoncepce Minerva
Dobrý Den, chtěla bych se zeptat , mám začít užívat...
Účinnost antikoncepce Minerva
Dobrý den, užívám antikoncepci Minerva. Při užití první...
Nolicin a Minerva
Přeji hezký den, chtěla bych se zeptat ohledně účinků...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mimostřevní forma crohnovy choroby

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možné mít crohnovu chorobu a nemít nález...

Mimovolné pohyby po streptokokové infekci + opak.streptokok

Dobrý den,syn (6let) dříve málo nemocný, není od ledna již potřetí prodělává...

Mimovolní orgasmy

Dobrý den, na moje starosti s nedobrovolným orgasmem jsem u Vás v poradně položila...

Minerální rozvrat

Dobrý den, manžel měl krev ve stolici, zvracel a nevnímal okolí. Leží na JIPu...

Minerální vody

Dobrý den, jaký je následek každodenního pití minerálních vod?

Minerály

Dobrý den.Prosím vás můžete mi poradit zdali mohu užívat koloidni minerály i...

Minerály

Dobrý den, cca 3 měsíce trpím ztrátou energie, přecházející až do chronické...

Minerály

Dobrý den, jsem mladá žena a byla jsem teď na operaci a moc jsem nejedla. Nejsem...

Minerály a vitaminy

Dobrý den paní doktorko, jsem studentka a mám fenylketonurii. Několik let...

Minerály v minerálce Magnesia

"Zruší" se minerály v minerálce Magnesi, kdy ji piji se šťávou, nebo...

Minerva

Dobrý den chtěla jsem se zeptat užívám antikoncepci Minervu už asi rok tak jak...

Minerva - zapomenutá 19. pilulka

Dobrý den, moje přítelkyně bere 2 roky antikoncepci Minerva. V minulém platíčku...

Minerva a alkohol

Dobrý den, tuto sobotu mě čeká krojový ples a samozřejmě nějaká trocha vína....

Minerva a Duracef 500mg

Dobrý den, čtvrtým dnem užívám ATB Duracef 500mg a HA Minervu užívám kolem roku....

Minerva a křečové žíly.

Poprosím o infomaci. Užívám antikoncepci Minervu hlavně z důvodu potlačení...

Minerva a snížená chuť na sex

Dobrý den, chtela jsem se zeptat, beru antikoncepci Minervu uz asi 7 let. Jde...

Minesse antikoncepce

Dobry den, chtela jsem se zeptat, po roce a pul jsem se vratila zpet k antikoncepci...

Mini boulička

Dobrý den, u močové trubice se mi udělala mini boulička(je opravdu velmi malá)....

Mini perforace v bubínku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Od prázdnin, to znamená přibližně 7-8 měsíců...

Mini tečky na ruchách a nohách

Dobrý deň. Na rukách a na niektorých častiach tela som si našla také mini bodečky....

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×