Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Mirena

Gynekologie Renata 28.5.2017

Dobrý den
Chci se zeptat, zdali je vhodné tělísko Mirena pro 16 letou dceru. Dcera má Leidenskou mutaci. Já jsem prodělala v loňském roce trombózu žilnich splavů. Paní doktorka nám pro dceru doporučila jedině tělísko Mirena. Děkuji za odpověď

Odpovídá lékař:

MUDr. Jana Harnová


Dobrý den Renato, z hlediska rizika trombózy je bezpečnější gestagenní antikoncepce, antikoncepce II. generace nebo nitroděložní tělísko (Mirena). Je velice spolehlivá a obsahuje pouze gestageny, které nejsou kontraindikované. S pozdravem Jana Harnová

Související dotazy

Mirena
Dobrý den. Chtěla bych znát Váš názor na tělísko Mirena....
Mirena
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli je vhodná mirena...
Mirena
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, má mirena zásadní...
Mirena
Dobrý večer, prosím o Váš názor. Je větší riziko ponechání...
Mirena
Dobry den, chtela bych se zeptat, jestli lze zavest...
Mirena
Dobrý den,objednala jsem se na kavitaci a potřebuji...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mirena

Dobrý den, již jeden rok mám zavedenou Mirenu a nyní už 2 týdny "špiním". Mám...

Mirena

dobry den,mam 3.tyden zavedenou Mirenu.Stale krvacim (nuni uz slabe) a poboliva...

Mirena

Dobrý den, dotaz píši za sestru, po porodu (01/09)jí bylo zavedeno tělísko (04/09),...

Mirena

Dobrý den, psala jsem dotaz: Už rok mi gynekoložka zkouší předepisovat různé...

Mirena

Dobrý den, mám zavedenou již druhou Mirenu a nyní jsem přestala úplně špinit,...

Mirena

Dobrý den přeji, prosím o odpověď. Může mirena způsobovat silné vypadávání vlasů...

Mirena

Dobrý den,20.702008 mi byla zavedena Mirena a po nepřetržité špinění-menstruaci...

Mirena

Dobrý den, je mi 32 let, jsem po 2 dětech a nyní přemýšlím o nové antikoncepci,...

Mirena

Pěkný den paní doktorko, chtěla bych se Vás zeptat, zda problémy uvedené níže...

Mirena

Dobrý den, dva měsíce mám zavedenou Mirenu.Prvních 6 týdnu špinění,pak kontrola...

Mirena

Dobrý den, za tři měsíce uplyne 5 let od zavedení Mireny a poslední tři měsíce...

Mirena

po 3 rokoch od zavedenia Mireny bez menštruácie som som začala počas menštruácie...

Mirena

Dobrý večer, ctěla bych se zeptat, ohledně Mireny. Mám ji zavedenou asi 3 měsíce....

Mirena

Pěkný den, mám asi 2 mesíce zavedenou Mirenu, měla jsem pohlavní styk a po něm...

Mirena

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli je vhodná mirena i když trpím silnými...

Mirena

Dobrý den uvažuji o mireně,ale bojím se,že budu přibírat na váze,budou mi otékat...

Mirena

Je v pořádku i po roce a půl stále 1-2x za měsíc špinit při Mireně?Někdy je...

Mirena - antikoncepční účinek po uplynutí 5ti let

Dobry den. mam telisko mirenu 5 let přesne ale muj gynekolog odesel do duchodu...

Mirena - délka působnosti

Dobré odpoledne, mám již 5. rokem zavedenou Mirenu - konkrétně od 20.4.2004....

Mirena - krvácení

Dobrý den, je i 42 let, mám přes 2 měsíce zavedenou Mirenu a neustále slabě...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Zánět moč. měchýře

Dobrý den, je mi 15 let a už asi měsíc pozoruji, že po vymočení, i když mám...

Ascorutin u menstruačního krvácení

Dobrý den už podruhé mi gynekoložka píchla Depo proveru. první mesíc jsem byla...

Průjem a bolest břicha pod levým žebrem

Dobrý den. 1-2 den jsem měl světle žlutou stolici. 3-4 den přešla stolice v...

Plíseň meziprstí

Dobrý den.manzel ma toto mezi prsty.Je to plisen?co na to ma prosim pouzit?Dekuji

PSA a PSA frakce

Dobrý den, prosím o zhodnocení hodnot PSA 2,33 ng/ml, frakce 10%. Děkuji.

Vysoké GGT

Dobrý den byl jsem na jaternich testech mírně zvýšené hodnoty kromě ggt to...

Bolesti žaludku


Bolest hlavy po lumbální punkci

Dobrý den, na MRI mozku jsem měla vícečetná ložiska, a proto mě neurolog poslal...

Bolest břicha na pravém boku a průjem


Antibiotika a antikoncepce

Dobry den, uzivala jsem xorimax 500 na 10 dni, ale 5 den uzivani jsem mela nechraneny...

Borelioza


Bolest a křeče v žaludku po banánu

Dobrý den, už od mala mám hrozně ráda banány a jedla jsem je poměrně často....

Duracef

Dobrý den, četla jsem vaši odpověď na dotaz zda antibiotika Duracef ovlivňují...

Chlamydie

Dobrý den, prosím Vás měl bych na Vás dotaz, nedávno jsem se léčil s Chlamydii...

Svědění konečníku

Dobrý den, rád bych se zeptal na nekolik otázek. 1. Občas mě svědí půlky,...

Neštovice a očkování


Pregnyl

Dobry den, od puberty trpim na fybroadenomy v prsu. Z duvodu komplikaci pri...

Léčba antibiotiky


Stav po trhání zubů


Pocit na zvracení po jídle


Reklama
Zavřít