Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mixomatóza

Oči ingrid . 30.8.2010

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, zda je toto onemocnění králíků přenosné na člověka. Veškerý chov, který jsme měli je již téměř vyhynulý a dnes ráno se mně otec zeptal - to on se o ně většinou stará, zda nemůže tuto nemoc mít - má také zarudlé oči a pálí ho. Děkuji Vám za odpověď

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Myxomatosa by neměla u člověka vyvolávat žádné závažné zdravotní problémy. Ale může samozřejmě jít o jiné onemocnění - alergii či bakteriální zánět. spojivek. Takže rozhodně navštivte očního lékaře.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mitrální chlopěn

Pane doktore, přítel má od narození otevření srdeční chlopně. Před 3 roky bylo...

Mitrální insuficience

Dobrý den, mám dotaz. Chtěla bych si udělat tetování ale nevím jestli můžu....

Mitrální insuficience

Dobrý den. Prosím Vás o přesnější a pro laika srozumitelnější vysvětlení mé...

Mitrální nedomykavost chlopně

dobrý den , mám mitrální nedomykavost chlopně.a jsem mladá ,takže si ráda zajdu...

Mitrazapin

může od mitrazapinu30mg beru 1 na noc zatím 4 dny hučet v ušich upraví se stav...

Mívám bolesti v kříži, celkově ztuhlost

Dobry den chtěla bych se zeptat ,mam vyrustky na krční páteři 5.stupne,zjistili...

Mívám často zarudnutí kolem pupku a v pupku zapachajíci výtok

Můžete mi prosím vysvětlit,proč to mám a co s tím mám dělat.Děkuji M.

Mívám každou noc intenzivní noční můry

Dobrý den, je mi 22 let, před rokem jsem prožila první psychotickou ataku....

Mívam menstruaci jednou za 21dní,zapácha mi moč

Dobrý den, Pane Sládeček. Má menstruace byla vždy jednou za 29dní,ale už to...

Mix autoimunitních nemocí ( AR, Crioglobulimenie, Syndr. Sjögren) a Methotrexat

Po 12 letech užívání Plaquenilu mi lékař naordinoval Metotrexat. Mám velké obavy...

Mizející kontrakce

Dobrý de, jsem skoro tři měsíce po porodu a chci se zeptat čím byly způsobeny...

Mizející piha

Dobrý den, před třemi lety jsem si nechal odstranit znaménko. Bylo roky malé,...

Mizející podkožní bulky

Dobrý den, příteli (30let) se často dělají bulky o vel. cca 0,5cm, kdy vyleze...

Mizející vyrážky

Dobrý den,již měsíc se přítelkyni tvoří na kůži po celém těle vyrážky,byla i...

Mizení pih

Dobrý den. Ještě do nedávna jsem měl kousek od loktu několik pih, které mi...

Mizení znaménka a vytvoření skvrn

Dobrý den paní doktorko, moc prosím o odpověď. Před asi měsícem jsem zpozorovala,...

Mizici fleky u zapesti

Dobry den , velmi casto se mi u palce na zapesti objevuji cervene flicky , nekdy...

Mizivá boulička v třísle

Dobrý den, strašně moc vás prosím o radu, jsem velice zoufalá.. Je mi 19let,...

Mizivé pubické ochlupení

Vážená paní doktorko, ráda bych se dověděla, z jakého důvodu jsem od mládí měla...

Mizni uzlina nad třislem

Objevila se mi mizni uzlina nad třislem.Docela hodně boli kdyz na ni zmacknu.Boli...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Infekce v krku


Cervene fleky na tele

dobry den. obracim se na vas s zadosti o pomoc. pred nedavnem se mi na tele...

Emla krém nebo mesocain ?


Patní ostruha


Pokud na glaukom nezabírají léky, přichází na řadu laser


Těhotenství po umělém oplodnění je vždy sledováno jako rizikové


Bolest kolene po TEP


Dlouhodobá horečka u dětí


Modřiny


Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce


MUDr. Ivana Zbořilová

Ordinace lékaře specialisty - radiodiagnostika

Antibiotika a menstruace


EMG vyšetření


Bolest při sexu


Hodnoty na co mohou ukazovat


Zúžený páteřní kanál


Miniinterupce, sterilizace


MUDr. Jiří Váňa

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Zvýšené AMA M2


Čištění zubních kanálku


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×