Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mohl by to být syfilis?

Zdeněk . 31.3.2015 redakce uLékaře

Dobrý den. Měl jsem orální styk s kondomem. Asi za 10 dní se mi u kořene penisu objevil stroupek cca 2mm velký a nebolel. Za 3 dny zmizel. Je možné, že by šlo o syfilis či jsem paranoidní. Díky za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Podle vašeho popisu to skutečně na syfilis nevypadá. Příjemný den

Související dotazy

Syfilis?
Chci se zeptat, na zadku a ze predu se mi delaji takove...
Syfilis
Dobrý den, před 2,5 lety mě jeden muž dal francouzský...
Syfilis?
Syfilis Dobrý den,zhruba před měsícem jsem měla nechraneny...
Syfilis
Dobrý den, prosím Vás může se stát, že bych přehlédla...
Syfilis
Dobrý den, prosím o odpověď ohledně krevních testů...
Syfilis
Dobrý den, v partnerském vztahu jsem měl po dobu několika...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Modřiny vznikající bez příčiny

Dobry den,jmenuji se Helena Milerova,mam70 let,mam problem......dělaji se...

Modřiny vznikající bez příčiny


Modřiny, bolest a svědění na dolních končetinách

Dobry den,uz delsi dobu trpim na lytkach a stehen svedeni az paleni,sami od...

Modřiny, bolest v hrdle, teploty

Dobrý den, je mi 17 let. Zhruba před dvěma týdny se mi začaly dělat modřiny...

Modřiny, nedostatek bílých krvinek

Dobrý den, je mi 15 let a nedávno jsem bylo nemocná, měla jsem horečky, rýmu...

Modřiny, vlasy, kůže

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o pár informací. V květnu mi během noci naskákaly...

Modřiny,únava, problém s přibíráním

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem. Již delší dobu mám problémy s přibíráním...mám...

Modřiny...

Dobrý den, potřebuji poradit. Začal jsem dělat sport Rugby (hodně narážení do...

Moebiův syndrom

Dobrý den, mám moebiuv syndrom..tak jsem se chtěla zeptat jestli nevíte náhodou...

Moebiuv syndrom

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně Moebiova syndromu. Z předešlé odpovědi na...

Mohl by Utrogestan posunout ovulaci??

Dobrý den, chtěli by jsme s partnerem miminko a proto mi byl předepsán Utrogestan...

Mohl bych se napít, když beru antibiotika: Zinat 500 mg?

Dobrý den chci se zeptat zda li bych se mohl napít když beru antibiotika: zinat...

Mohl jsem se nakazit?

Dobrý den paní doktorko, mám takový problém, který mě trápí už delší dobu. Loni...

Mohl mi s ni byt nevěrný?


Mohl se mi vrátit zápal plic?

Dobrý den, v loni v únoru jsem prodělal H1N1 s těžkým oboustranným zápalem plic,...

Mohl to byt epilepticky zachvat?

Dobrý Večer, chtěla jsem se zeptat, Jsem ve 21tt (toto je mé třetí těhotenství.)....

Mohl to být epileptický záchvat?

Dobrý den, včera se bratrovi stala taková vec, o které bych se s Vámi chtěla...

Mohla antikoncepce omezit mensturaci ?

Dobrý den, beru antikoncepci, nikdy jsem neměla žádný problém a menstruace přicházela...

Mohla by mu pomoci marihuana?

Dobry den ,synovec ma hranicni poruchu osobnosti ,prasky mu moc nezabiraji ,mohla...

Mohla by to být roztroušená sklerosa?

Dobrý den. Byl jsem na imunologickém vyšetření ,z důvodu časté únavy ,brnění...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bílý povlak na jazyku

Dobrý den, mám problém se sliznici jazyka, kde mám už delší dobu takovýto bílý...

Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“


RTG

Dobrý den Nerozumím na RTG zprávě této formulaci: Napřmená lardoza, s naznačeným...

Svědění jazyka

Dobrý den, může být příčinou svědění jazyka alergie? Jsem alergik a moje sezona...

Kožní obtíže


Pupínky penisu


Užívání Fraxiparine

Beru asi 10 dni Fraxiparine 0.4ml injekčni roztok a začaly u mě bolesti břicha...

Velikost penisu


Neustále se mi motala hlava, mel jsem závratě, mžitky před očima

Dobrý den, mám problém ohledně kterého už ani nedoufám že bych se někdy uzdravil....

Oslabení stehenního svalstva

Dobrý den, zhruba před půl rokem jsem měl natažené oba postranní vazy v koleni....

Nízké leukocyty


Vyrážka

Dobry den, zhruba pred mesicem a pul se mi zacala na rukou delat vyrazka..ze...

Křeče v nohách v noci


MUDr. Antonín Křivohlavý

Ordinace kardiologie

MUDr. Milada Krejčová

Gynekologická ordinace

Cukrovka - Diabetes Mellitus

Diabetes mellitus, cukrovka, je onemocnění způsobené nedostatkem inzulínu nebo...

Tetanie, motání hlavy, hučení v uších, tlak v očích


Extrémní pocení po celém těle

Dobrý den,prosím o radu jak se zbavit tohoto nepříjemného problému,děkuji.

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×