Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Molekulárně genetické vyšetření versus těhotenství

Vnitřní lékařství Petra . 27.11.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, paní doktorko, nevím, jestli tento dotaz směřovat přímo na Vás. Byla jsem na vyšetření kvůli podezření na Leidenskou mutaci (jsem heterozygot pro MTHFR, Factor XIII a homozygot pro haplotyp A1 v genu pro EPCR. Dle závěrečné zprávy bylo vyšetření bez závažnější patologie. Nyní jsem rok a půl po tomto vyšetření a v 7. týdnu těhotenství. Toto vyšetření je finančně nákladné, proto bych Vás ráda požádala o radu, zda jej ještě požadovat, zda by těhotenství mohlo mít na moji diagnozu nějaký vliv? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, předpokládám, že gynekolog je s vaší osobní anamnézou obeznámen a jak jistě víte, nejsou výsledky vašeho vyšetření kontraindikací k těhoteství. Nedomnívám se, že další vyšetření by bylo přínosné.

Související dotazy

Genetické testy v těhotenství
Dobry den, chtela bych se jen zeptat jak probihaji...
Genetické testy
Dobrý den, měla bych podstoupit genetické testy, nevím...
Genetické testování
Dobrý den, chci se zeptat na možnost takzvaného preventivního...
Genetické vyšetření v těhotenství
Dobrý den, mám dotaz jsem 9+4tt a beru antibiotika...
Genetické vyšetření
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat jak postupovat,...
Aspergerův syndrom, ADHD a genetika
Dobrý den, je mi 35 let, mám tři děti. Nejstarší 12...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mokvání penisu

Dobrý den.Mám takový menší problém.Jednou se mi už stal minulé léto a trval...

Mokvání za ušima

Dobrý den, pár měsíců mám problém se suchou kůží vzadu za ušima a občas mi z...

Mokvanie penisu

Dobry den chcel by som sa spytat co moze sposobovat mokvanie penisu? Predtym...

Mokvavá jizva

Dobrý den, asi před 5-ti lety jsem si nechala vložit pod kůži nad čelem dvě...

Mokvavé ranky

Dobry den, poslednich 14, kdykoliv se skrabnu, nebo neco rozskrabnu (na obliceji,...

Mokvavé rány na nohách

Dobrý den, babičce 65 let se udělaly na nohách velmi bolestivé a mokvající...

Mokvavé,suché pupínky po celém těle

Dobrý den, Už jsem zoufalá. Začaly se mi dělat mokvavé pupínky na rukou ( mezi...

Mol by to byť syfilis?


Mola completa

Dobrý den, měla jsem molární těhotenství, a do zprávy mi napsali následující...

Molární těhotenství

Dobrý den, chtěla bych Vás moc poprosit o radu. Mám zdravou 7 letou dceru, je...

Mollome

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda mohu po Mollome přibírat na váze? Beru...

Mollusca contagiosa

Naše pětiletá dcera má na obou stehnech a na hýždích několik molusek (ověřeno...

Mollusca contagiosa

Dobrý den. Již delší dobu mám na penisu tyto jakoby puchýřky. Čekal jsem, že...

Mollusca contagiosa

Dobrý den, byl jsem s těmito kožními problémy u kožního lékaře a bylo mi řečeno...

Mollusca contagiosa

Dobry den, mam nad penisem cca 8bradavicek, byla jedna postupne behem cca 7mesicu...

Molluscum

Dobrý den, mám takový problém, a chtěl bych se zeptat, objevila se mi v oblasti...

Molluscum contagiosum

Dobrý den, přítel má pupínky na břiše a nyní se mi objevily podobné na noze....

Molluscum cotangiosum

Zdravím, toto se mi objevilo pod břichem, a nevím co to je. mám z toho obavy,...

Molusca

Zdravím, už asi 6 týždnov mám v oblasti pod bruchom vyrážky. Nikdy predtým som...

Molusca

Dobrý den, v šestinedělí se mi na genitáliích (na velkých pyscích) udělalo asi...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyvrknuty kotnik

Dobry den ! 20.2.06 jsem si vyvrknul kotnik pri fotbal,doslapl jsem na bok...

Loupání kůže na prsou


Angína, komplikace


Tranvestismus nebo shemale?


Bolesti po polypektomii


Ganglion? u dítěte


Kondom - správné nasazení


MUDr. Petr Havel

3HPHK, s.r.o.

MUDr. Libor Anděl

Gynekologická privátní praxe

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Plíseň


Ganglion a bolest kolene


MUDr. Jaroslav Šubrt

Praktický lékař

Bílé pupínky


Váček na patře


Roztroušená skleroza


Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


Na hrudi


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×