Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Moučnivka

Eva . 22.10.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, lze u dvouměsíčního kojence použít tyčinky Pagavit na moučnivku? Genciánovou violeť používat nechci. Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Petr Kadleček

Specializace: Pediatrie Pracoviště: Ordinace U Pandy

Dobrý den paní Evo! Tyto tyčinky napuštěné ošetřujícím roztokem na sliznice můžete zcela jistě a bez obav použít i u Vašeho miminka. K vytírání úst několikrát denně. Nejlépe po krmení, nebo mezi krmeními, aby mohly nerušeně působit na zahojení sliznice. Jinak je možné ústa též vytírat čerstvým šalvějovým odvarem. S pozdravem Petr Kadleček

Související dotazy

Moučnivka
Dobrý den.Chtěla bych poprosit o radu.14 měsíční dcera...
Moučnivka
Dobrý den,prosím Vás o pomoc,můj 15 měsíční syn byl...
Moučnivka
Dobrý den,před čtyřmi týdny byl můj syn na očkování,varicela,morbili...je...
Moučnivka a očkování
Hezký den, můj malý syn (3 měsíce) má moučnivku a...
Moučnivka na jazyku
Dobrý den, mám dotaz, který se týká mého otce, který...
Moučnivka
Dobrý den Paní doktorko,mám na Vás dotaz ohledně mého...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Motolice - bolesti páteře

Dobrý den, můj problém je v tom, že už asi po dobu jednoho měsíce mám častou...

Motolice a zvracení

Dobrý den, zničeho nic se mi udělá strašně špatně a nemohu ani otočit hlavu...

Motolice?

stihl mne silný pocit slabosti, přepadávám vlevo a motá se mi hlava. TK 167/93....

Motorické tiky

Prosím o radu. Už asi 4 roky mám problém s tiky. Objevují se hlavně v oblasti...

Motorický vývoj

Dobrý den, mám dvouvaječná dvojčata 8 měsíců. Otáčí se na bříško a zpět na záda,...

Motorický vývoj

Dobrý den, ráda bych znala názor na motorický vývoj našeho syna. Je mu 9,5 měsíce...

Motorický vývoj + Agresivní dítě

Dobrý den, mám dva dotazy. V únoru e nám s přítelem narodil syn. Nyní je mu...

Motorický vývoj dítěte

Dobrý den. Mám 10,5 měsíčního syna, který se opožďuje v motorickém vývoji....

Motorika

Dobry den, chci se zeptat. Mam 7,5mesicniho syna. Nekteri mi rikaji za uz by...

Motýlový exantém v obličeji

Dobrý večer paní doktorko, chtěla bych se zeptat, jestli se motýlový exantém...

Moučnivka

Dobrý den.Chtěla bych poprosit o radu.14 měsíční dcera při viroze s vysokými...

Moučnivka

Dobrý den,před čtyřmi týdny byl můj syn na očkování,varicela,morbili...je mu...

Moučnivka

Dobrý den,prosím Vás o pomoc,můj 15 měsíční syn byl před 14 dny na očkování,po...

Moučnivka

Dobrý den Paní doktorko,mám na Vás dotaz ohledně mého 15 ti měsíčního syna.Před...

Moučnivka a očkování

Hezký den, můj malý syn (3 měsíce) má moučnivku a měl by jít na první hexavakcínu....

Moučnivka a očkování

Dobrý den, dcerka má 4 měsíce a příští týden máme očkovat druhou dávku hexavakcíny....

Moučnivka na jazyku

Dobrý den, mám dotaz, který se týká mého otce, který bere antibiotika na léčení...

Moučnivka po atb

Dobrý den, paní doktorko, brala jsem během 2 měsíců dvoje silná antibiotika...

Moučnivka po atb

Dobrý den, paní doktorko, brala jsem během 2 měsíců dvoje silná antibiotika...

Moučnivka po atb

Dobrý den, paní doktorko, brala jsem během 2 měsíců dvoje silná antibiotika...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×