Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možné otěhotnění

Dagmar . 11.12.2015

Takže mohou si být tedy jista, že miminko je přítele tak, jak má být? Dle toho, co jste doposud ode mně četl? Děkuji ještě jednou, Dagmar

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Vážená paní skutečně nechtějte ode mne více než že je to více než nepravděpodobné. Příjemný den

Související dotazy

Možnost otěhotnění při vynechání antikoncepce
Dobrý den užívám HA minisiston ale po 7 denní pauze...
Utrogestan a otěhotnění
Dobrý den, třičtvrtě roku se snažíme o miminko, beru...
Termín otěhotnění
Dobrý den, Jsem těhotná, nyní asi 6tt. Poslední...
Možné otěhotnění
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli je možné...
Otěhotnění při kojení
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Mám pouze jeden vejcovod...
Možné otěhotnění
Dobrý den, mám velký strach z otěhotnění..Beru antikoncepci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možné interakce komplexu vitaminů a antidepresiva


Možné jaterní potíže

Dobrý den, před pár lety jsem prodělal infekční mononukleozu, která byla...

Možné komplikace po sklerotizaci varikokély

Dobrý den, Před čtyřmi lety jsem absolvoval sklerotizaci varikokély u údajně...

Možné lékové kombinace


Možné nakaza něčím???

Dobrý den, poslední dobou hrozně trpím na recividujicí afty a opary, kterých...

Možné namožení třísel

Vyskytl se u mě problém.Jsem aktivní fotbalista a asi před měsícem mě začlo...

Možné natržení análního otvoru

Dobrý den, mám trochu delikátní dotaz, a než pomažu k lékaři potřebuji radu. Před...

Možné natržení uzdičky penisu

Asi před třemi dny jsme s přítelkyní měli pohlavní styk a když jsem ho do ní...

Možné nechtěné těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak moc velká je pravděpodobnost, že bych...

Možné nechtěné těhotenství?

Dobrý den,chtěl bych se zeptat,nedávno jsme si s přítelkyni trochu hráli a udělal...

Možné otěhotnění

Měla bych takový dotaz. Už delší dobu beru antikoncepci Dienille. Beru jí pravidelně,...

Možné otěhotnění

Vážený pane doktore, totou cestou děkuji za zodpovězení Vašeho dotazu (orální...

Možné otěhotnění

Pane doktore, můžu to tedy chápat tak, že je to tedy naprosto vyloučené? Nemohlo...

Možné otěhotnění

Pane doktore, o tomto případu jsem také slyšela... Ale zcela se liší od "mého"...

Možné otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. S mým přítelem jsme 17.7 a 18.7 2014...

Možné otěhotnění

Dobrý den, mám velký strach z otěhotnění..Beru antikoncepci Tri-regol parkrát...

Možné otěhotnění

Dobrý den, včera sem měla s partnerem styk, kdy dovnitř nic "nepustil"--o chvíli...

Možné otěhotnění

Dobrý den, beru antikoncepci femoden od července, pravidelne...tento měsíc jsem...

Možné otěhotnění

Dobrý den, chci se zeptat, jaká je podle Vás pravděpodobnost, že bych mohla...

Možné otěhotnění

Dobrý den,trápí mě jeden problém a to jestli by mohla moje přítelkyně zneužít...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Erekce v létě: 13 vlivů, které ji zaručeně zničí


Zvětšený podbřišek


Bolest Achillovy šlachy


Svědění kůže


Pivo po dobrání Doxybene

Dobry den chci ze zeptat,vcera ve 23:00 jsem dobral posledni prasek Doxybene...

Hnědé skvrny na zádech a rukou


Bulka na krku


MUDr. Jiří Růžička

Praktický lékař pro dospělé

Autotrakční lehátko - srdce a koagulční léčba


Zvětšený brzlík


Bušení srdce


Jednodenní zvracení - nakažlivost


Tehotenstvi


Borelioza?


Šetřící léky na bolesti


EBV virosa + gyn. problém


Antibiotika a alkohol


Odstranění krčních mandlí

Dobry den, prosim Vas chtela jsem se zeptat na operaci krcnich mandlich, zda...

Zvýšená tvorba modřin


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×