Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mozne tehotenstvi

Zuzana . 23.7.2015 redakce uLékaře

Dobry den, mam dotaz. Antikoncepci beru pravidelne, obcas zapomenu jeden den. S pritelem jsem mela nechraneny pohlavni styk v dobe ovulace, dalsi den jsem mela nafoukle bricho, unava. Je mozne, ze jsem tehotna, nebo se jen jedna o silnou ovulaci? Dekuji za odpoved.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Pokud zapomínáte brát antikoncepci tak samozřejmě je gravidita možná. Příjemný den

Související dotazy

Je možné těhotenství?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. S přítelkyní jsme...
Možné těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. Měsíc jsme měli s přítelem...
Možné těhotenství?
Dobrý den. Je mi 15let. Od 12ti mám menses nepravidelný...
Možné těhotenství?
Dobrý den je mi 28 , tři roky jsem měla Mirenu , 3.10...
Možné těhotenství?
Dotaz ohledně rěhotenství. Dobrý den, na to , že...
Možné těhotenství?
Dobrý den, zhruba před měsícem jsem měla menstruaci...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mozna empatie

Dobre den, chtela bych se o necem poradit protoze si uplne nevim rady, ale jako...

Mozna Herpes

Dobry den mam takovy dotaz na klytorisu se mi udelal takovy maly cerveny flicek...

Mozna hypertyreoza

Krvni vysetreni: S-TSH:0,96, S-volny T4: 26,2. Indikuji tyto hodnoty jiz aktivni...

Mozna infekce

Dobry den, Uz na skole jsem mela s tímto problemy. Cca od doby co jsem zacala...

Mozna meningitida?

Dobry den, uz 3 dny mne trapi obtize: tlak v hlave, unava, obcasna bolest v...

Mozna meningitida?

Dobry den, uz 3 dny mne trapi obtize: tlak v hlave, unava, obcasna bolest v...

Mozna nakaza boreliozou?

Dobry den ,chtel jsem se zeptat-uz par mesicu mam zdravotni problemy ktere nejvice...

Mozná salmonela

Dobry den. Minulú nedelu sme sa s manželom vracali lietadlom z domonikanskej...

Mozne otehotneni

Dobry den, chci se zeptat, s pritelkyni jsme spolu meli pohlavni styk, pri kterem...

Mozne Otehotnenii?

Ahoj mam 20 rokou som stale panna. Pred 5 dnami sme z partnerom maly romantiku...

Mozne těhotenství

Dobrý den,pred tydnem jsem mela chráněny sex s přítelem. Použili jsme kondom...

Mozne tehotenstvi

Dobry den...mam od soboty menstruaci a dnes jsem melaa nechraneny styk a pritel...

Mozne tehotenstvi

Dobry den, chtela bych se zeptat nez pujdu za mim lekarem. Z pocatku bych chtela...

Mozne tehotenstvi

Je mozne tehotenstvi..od ledna neberu HA chcem miminko.Od brezna jsme zacali...

Mozne tehotenstvi

Dobry den, chci se zeptat na toto Omylem jsem po menstruaci vzala prvni tabletu...

Mozne tehotenstvi

Dobry den, v sobotu jsem mela pohlavni styk, pokud se to tak da nazvat. Partner...

Mozne těhotenství

Dobrý večer, mám dotaz. Spozdila se mi o dva dny menstruace, pak jsem zacala...

Mozne tehotenstvi a pokracovani s antikoncepci

Dobry den, beru antikoncepci Jeanine. Nevynechala jsem zadnou tabletku, ale...

Mozne tehotenstvi?

Dobry den, jiz temer deset let uzivam pravidelne kazdy vecer hormonalni antikoncepci....

Mozne tehotenstvi?

Dobry den, mam takovy problem. Beru antikoncepsi druhy mesic, mela jsem prvni...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolene


ADHD


Vykloubení čéšky

Dobry den mam vykloubeni cesky.urazem.stacil mi prudky pohyb.za par dni se v...

Bulka na ruce


Problém se zarudlou předkožkou.


Roztroušená skleróza?


Gynekologická operace


Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Bolesti v podbřišku


MUDr. Alexis Regueyra Bolaňos

Praktický lékař pro dospělé

Vystouply hrudnik


Pád na zadek, bolest zadku a zad


Zoloft 25mg učinnosť


Silná rýma


HCV, HIV, Zvětšená uzlina, Deprese


Akné


Zalehlé ucho po zánětu


Zánět čelisti či čelistního kloubu???


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×