Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Možné těhotenství i při braní HA

Antikoncepce Markéta . 11.11.2011

Dobrý den, užívám HA Jeanine. Minulý týden jsem měla nechráněný pohl. styk a hned druhý den mě začalo bolet podbříško, pak se k tomu přidala i bolest prsou. Myslíte že můžu být těhotná, i když užívám HA pravidelně, žádný prášek jsem si vzít nezapomněla, jen mě napadlo, že jsem si někdy vzala prášek v 17, někdy v 18 a někdy až ve 20 hodin (různě v rozmezí 4 hodin, nikdy ne déle). Mohlo to ovlivnit účinnek antikoncepce? Byla jsem teď nachlazená, mohlo to souviset s tím? Nevím, co teď dělat, menstruaci bych měla dostat až za 10 dní, ale to čekání bude hrozné, nevím, jestli se zbytečně nestresuju. Děkuji mockrát, hezký den

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


¨dobrý den, dle mého názoru se stresujete zbytečně.těhotenství je nepravděpodobné.

Související dotazy

Možné těhotenství?
Dobrý den, beru antikoncepci Lunafem již druhým rokem...
HA a těhotenství
Dobrý den, chtěla bych zeptat jaká šance otěhotnět...
Braní HA a bolest prsou
Dobrý den,beru druhý měsíc HA Ayreen a začala jsem...
Je možné těhotenství?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. S přítelkyní jsme...
Možné těhotenství
Dobrý den, chci se zeptat. Měsíc jsme měli s přítelem...
Možné těhotenství
Dobry den rada bych se zeptala o radu. Pred mesicem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství


Možné těhotenství ?

Dobrý den, před 2 dny jsem měla nechráněný pohlavní styk, ale přítel se do...

Možné těhotenství ?

Dobrý den, mám dotaz ohledně těhotenství. Ačkoliv jsem menstruaci normálně po...

Možné těhotenství ?, snížení BT

Dobrý den, prosím poraďte mi, poslední MS byla 05.11.2012 od té doby nepřišla....

Možné těhotenství a opar

Dobrý den, prosím o radu. Snažíme se o miminko, zatím nevím s jistotou, zda...

Možné těhotenství i přes menstruaci, která se objevila po injekci na vyvolání menstruace

Dobrý den. 5 let jsem brala hormonální antikoncepci (poslední prášek16.4.2015.)...

Možné těhotenství i přes negativní výsledek testu

Dobrý den, Chtěla jsem se zeptat, od 29.12 do 1.1 jsem měla každý den přerušovanou...

Možné těhotenství po dvou menstruacích

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně těhotenství. HA neberu. 10.12. jsem měla...

Možné těhotenství při užívání hormonální antikoncepce

Dobrý den moje přítelkyně bere vysokohormonalni antikoncepci. Je možné aby po...

Možné těhotenství při užívání hormonální antikoncepce

dobrý den...zapoměla jsem prášek v poslední den prvního plata a v ten den jsem...

Možné těhotenstvi´

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat. S přítelem se snažíme o miminko minulý týden...

Možné těhotenství, nepravidelná menstruace

Dobrý den, chci se zeptat, s přítelkyní jsme ještě neměli pohl.styk(je nám...

Možné těhotenství?

Dobrý den, jsou to už 3 týdny co jsem to měla dostat a přesně měsíc od mého...

Možné těhotenství?

Dobrý den , je možné otehotnenie ak som este panna po partnerovej stimulácii...

Možné těhotenství?

Dobrý den, už půl roku neberu antikoncepci. Poslední dva měsíce se s přítelem...

Možné těhotenství?

Dobrý den,je mi 15 let a mám přitele se kterým sem měla nechráněný sex,při němž...

Možné těhotenství?

Dobrý den pane doktore, prosím Vás o radu ohledně možnosti těhotenství. Poslední...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Krevní obraz


Nemožnost se plně nadechnout až dušení


MUDr. Vladimír Beneš

Ordinace lékaře specialisty - ortopedie

Závratě,motání hlavy, nevolnost, bušení srdce,vnitřní neklid


Růžový výtok v těhotenství


Nepříjemný pocit po močení


MUDr. Ladislav Poljak

Odborný lékař psychiatrie

MUDr. Edda Vávrová CSc.

Ordinace praktického lékaře

SBS


Zlatý stafylokok


Mám bouly na šourku


MUDr. Věra Nejepínská

Ordinace PL pro děti a dorost

Chronická leukemie

Dobry den, me babicce byla diagnostikovana chronicka leukemie. Obevila se ji...

Artroskopie kolene


Možná rakovina?


Bolest v podkolenní jamce


Červené tečky na patře, prodělané virózy


Epilepsia - vedlajšie učinky tabletek


Je nutný odběr TSH a ft4 nalačno?


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×