Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Moznost nákazy

robin . 13.4.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, omlouvam se jestli tu tento dotaz bude 2x, ale presto chci neco doplnit. Před 5ti dny jsem upadl, na schodech u stanice metra, na špinavou zem a poškrábal si o nejaky kamínky ruku, ruku sem měl celou čerou. je mozny takovýto přenos např žloutenky C nebo A ? na B jsem očkovaný.A je možné že by se první příznaky objevily už po týdnu ? citim se rozlamaný a občas mě pobolívají břišní svaly,ktomu me zaclo rano skrabat v krku ale ted uz ne. mam se strachovat , nebo je takovyto přenos nemožný? děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Milý Robine, trauma nebývá spojeno se zvýšeným rizikem přenosu hepatitid. Doporučila bych ale navštívit praktického lékaře a nechat si zkontrolovat platnost očkování proti tetanu, Je možné, že se Vám sešel pád a virosa, projevy škrábání v krku a bolestí svalstva patří sůíše k této diagnose.

Související dotazy

Možnost nákazy pohlavní nemocí?
Dobrý den, před dvěma dny jsem měl náhodný orální...
Možnost nákazy orálním sexem
Dobrý den, ještě než bych započal svůj sexuální život...
Klíště - možnost nákazy
Dobrý den, asi před dvěma týdny jsem objevil a odstranil...
Možnost nákazy u zubaře?
Dobrý den, můj dotaz asi bude hloupý, ale pořád...
Možnost nakazy
Dobry Den.Cez vikend som bol po 7 rokov monogamie s...
Možnost nákazy
Dobrý den, po jedné oslavě jsme s kamarády skončili...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mozne tehotenstvi?

Dobry den, chci se zeptat, zda je mozne, abych byla tehotna. Cca pred 14ti tydny...

Mozne tehotenstvi?

Dobry den, mela jsem nekolik nechranenych pohlavnich styku a citila jsem priznaky...

Mozne Těhotenství?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat ..pred pár dny se do mě udělal přítel , ale...

Mozne tehotenstvi?

Dobry den, mam takovy problem. Beru antikoncepsi druhy mesic, mela jsem prvni...

Mozne tehotenstvi?

Dobry den, jiz temer deset let uzivam pravidelne kazdy vecer hormonalni antikoncepci....

Mozne tehotenstvi???

dobry den chtela bych poradit vasadila jsem antik.injecki depoproveru za pani...

Mozne tehotenstvi???

dobry den chtela jsem se vas zeptat mela jsem dostat menstruaci a nedostavila...

Mozne thotenstvi

Dobrý den dekuji za odpověď, test jsem si dělala je stale lhce pozitivní, piboliva...

Moznost

Dobrý den.Neberu antikoncepci,23.11 jsem mela silnou menstruaci,ktera se mi...

Moznost mimodelozniho tehotenstvi

Zdravim Vas pane doktore.. Chtela bych se zeptat. Pred 14 ti dny jsem si delala...

Moznost Nakazy priusnicemi?

Zdravim je mozna nakaza priusnicemi jestli ze jsem sedel ve stanku ve vnitr...

Moznost oplodneni

Dobry den, rada bych se zeptala jestli je mozne umele otehotnet s partnerem,ktery...

Moznost otehotneni

Dobrý den,chtela bych se zeptat.. již půl roku mám antikoncepci Depo provera...

Moznost otehotneni

Dobrý den mam dotaz . Se slečnou (panna) jsem zkoušel lehke proniknutí ale moc...

Moznost otehotneni

Dobry den chtela bych se zeptat kolika procentni moznost otehotnet je kdyz se...

Moznost otehotneni

Dobrý den, s pritelkyni se chranime kondomem, ktery behem styku kontrolujeme,...

Moznost otehotneni po mininterupci

Pritelkyne byla na minintrupci, po mesici jsme meli sex s kondomem. Vim, ze...

Moznost otehotneni po vysazeni HA

Dobry den, prosim o radu. Pred necelym mesicem jsem prestala brat HA (brala...

Moznost otehotneni?

Dobry den, mozna je to detinsky dotaz, ale mohla bych otehotnet z pritelovo...

Moznost otehotneni?

Dobry den, vcera jsme se s klukem pokouseli o nase poprve.Mel kondom a nemohl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost přenosu oparu rtu na kojence


Luxace ac kloubu, postup


Bolest zad


MUDr. Jan Škorpík

Ordinace stomatologa

Sluneční brýle si pěčlivě vybírejte vybírejte podle UV indexu


Bolest krku po pádu


Bolest v podbříšku


Genitální bradavice


Brnění nohou při sezení


Boule na konci páteře


Problémy s menstruaci


Vysoky krvni tlak


Bakterie v moči u 3-letého dítěte


Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání


Popis EKG, desaturace


MUDr. Vladimír Holoubek

Ordinace ortopeda

MUDr. Marta Velebilová

Ordinace stomatologa

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Tetanus – smrtelné nebezpečí z hlíny


Neurovaskulární konflikt


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×