Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Můžu být těhotná?

Božena . 6.12.2013

Dobrý den , chtěla bych se zeptat jestli můžu být těhotná, když se do mě můj přítel neudělal a použili jsme i kondom. Jen se bojím jestli napraskl , prý se to stává často. Je nějaká šance na otěhotnění?

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Pokud kondom nepraskl a toho by jste si jistě všimli je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

Související dotazy

Můžu být těhotná?
Dobry den,prosim o radu.Koncem srpna minuleho roku...
Můžu být těhotná, i když jsem brala Orgametril?
Dobrý den, s manželem se snažíme už 3 roky o miminko,...
Můžu být těhotná?
Dobrý den 2 dny před menstruací jsem měla pohlavní...
Jsem těhotná?
Dobrý den, chtěla bych vědět jaká je šance že jsem...
Můžu být těhotná?
mám dotaz když beru antikoncepci Regulon...a s přitelem...
Můžu být těhotná?
dobry den ja jsem mněla pohlaví styk a ješte jsem...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Můžu být těhotná ?

Dobrý Den, chci se zeptat....s přítelem jsme měli nechráněný pohl.styk, ale...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den, Prosím o radu. Mohu být těhotná ? Brala jsem COTRIMOXAZOL FORTE. Dobrala...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den, beru teprve 12 dní antikoncepci a spala jsem s přítelem.Je tu nějaké...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den, s přítelem jsme měli 2x nechráněný sex..s odstupem X hodin, jednou...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den, mám na vás jeden dotaz. Je mi 17 let a už asi rok beru hormonální...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den, mám na vás jeden dotaz. Je mi 17 let a už asi rok beru hormonální...

Můžu být těhotná ?

Dobrý den . V lednu jsem vysadila antikoncepci ,po dobrání poslední tabletky...

Můžu být těhotná při braní antikoncepce

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Už tři roky beru antikoncepci Minerva. Prášky...

Můžu být těhotná se psem?


Můžu být těhotná, i když jsem brala Orgametril?

Dobrý den, s manželem se snažíme už 3 roky o miminko, ale bohužel se zatím nazadařilo....

Můžu být těhotná?

měla jsem s přítelem nechráněný pohlavní styk a přítel se do mě udělal,jednou...

Můžu být těhotná?

Dobrý den! Chtěla jsem Vás požádat o radu. Beru antikoncepci Evra-náplasti....

Můžu být těhotná?

Dobrý den, začla jsem brát první platíčko antikoncepce Minervy. První prášek...

Můžu být těhotná?

Dobrý den, dnes jsem měla svůj první pohlavní styk s ochranou mám velké obavy...

Můžu být těhotná?

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o názor, případné uklidnění. :( Byla jsem...

Můžu být těhotná?

Dobry den, chtela bych od vas radu. Na zacatku cervna po 7.dennim pauze jsem...

Můžu být těhotná?

Dobry den,prosim o radu.Koncem srpna minuleho roku sem prodelala nucenou revizi.Nyni...

Můžu být těhotná?

Dobrý den, beru antikoncpci chloe která obsahuje 2 druhy prášků barevné a bílé...

Můžu být těhotná?

Dobrý den, mám antikoncepci chloe...v pondělí jsme začla brát bílé prášky z...

Můžu být těhotná?

mám dotaz když beru antikoncepci Regulon...a s přitelem provadime přerušovanou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Velké bolesti kyčelního kloubu


Lipom


Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle


Progresivní svalová relaxace: 10 kroků k fyzické úlevě


Anafylaktická reakce


Antibiotika penebne a HA Minerva


Podčelistní uzliny


Problémy se stolicí


Skřípnutý sedací nerv


Doplňěk k dotazu


Deset překvapivých příčin zácpy


Odborníci odhalili nové geny zodpovědné za řídnutí kostí


Léky proti bolesti při srdeční arytmii


Extrasystoly


Trhání osmiček v těhotenství


Pomalý srdeční tep


MUDr. František Feit

Gynekologie MUDr. Feit s.r.o.

Krev ve spermatu


MUDr. Karel Dvořák

Ordinace lékaře specialisty - chirurgie

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×