Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Mykózu penisu

Petr . 14.10.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, co dělat, když Canesten krém po dvou týdnech nezabírá? Může na to mít vliv neléčení mykózy při vzniku? Nemohlo by se to vyřešit jiným prostředkem? Nebo je nutná návštěva lékaře? Děkuji.

Odpovídá:

MUDr. Hana Černá


Dobrý den, Petře. Záleží, kde se mykóza nachází, jak velký je rozsah postižení, jak dlouho trvají příznaky.. Těžko radit po internetové poradně, budete se muset obrátit na kožního ambulantního specialistu. Hezký den.

Související dotazy

Je možné, že i přes negativní vyšetření mám mykózu?
Dobrý den, už asi rok mě trápí bílý výtok, partnerovi...
Mykóza penisu
Dobrý den Z pohledu ženy bych se chtěla zeptat, jestli...
Podezření na mykózu
Dobrý den,mám žlutý,hustý a zapáchající výtok a na...
Infekce penisu
Dobrý den, můj dotaz se týká močových cest a svědění...
Penis
Dobrý den, můj přítel má na penise takové pupinky ,...
Penis
Chtel bych se zeptat jestli 16cm penis v 14letech je...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Mykoza?

Dobrý den, tento problém začal před 12 dny, myslela jsem si, že je to obyčejná...

Mykóza?

Dobrý den,asi před 3 dny mi začlo svědění v oblasti genitálií, dnes už je svědění...

Mykóza?

Dobrý den, chci se zeptat. Trapí mě asi 4 dny občasné svědění pochvy a nucení...

Mykóza?

Dobrý den, dotazuji se už asi potřetí, omlouvám se za opakování některých fakt....

MYKÓZA?

Dobrý den, na nehtu na palci se mi vytvořil bílý flek jakoby pod nehtem a...

Mykóza?

Dobrý deň, mám 14 rokov a moj problém je, že pred dvoma dňami som si pri kúpaíi...

Mykóza?

Dobrý den, již 4. den mne trápí svědění na klitorisu a v jeho okolí (bílý povlak)....

Mykóza? Chlamydie?

Dobrý den, mám problém se svěděním a častým pícháním v oblasti rodidel. Problém...

Mykóza. Mycí a lubrikační gel.

Dobrý den, S přítelem spávám bez kondomu a chytla jsem od něj herpes. Na gynekologii...

Mykoza/lakcobaciloza

Dobrý den.Již několik let trpím na opakované kvasinkové infekce, u lékaře jsem...

Mykozy

Dobrý den, mám velmi časté výtoky, pálení, svědění a chtěla bych se zeptat,...

Mykozy

Paní doktorko! Moc Vám děkuji za rady,které jsem od Vás před chvílí obdržela.Přeji...

Mykózy

Dobrý den, za poslední rok jsem prodělala několik gyn zánětů, mnoho kvasinkových...

Mykozy

Dobrý den. Ráda bych se informovala,jak se zbavit mykozy,když mě nepomohli...

Mykozy

Dobrý den, mám často afty, pořád a k tomu mikozy.Trhlinky na genit. suchou plet.Mám...

Mykyosa

Dobrý den, chci se zeptat co by mohl být tento flek co mám v podpaží. Mám ho...

Mykyoza

Dobrý den, Mám tu malý nebo velký problém v tříslech mamzarudly nesvědí to...

Myoglobin


Myokarditida dětská

Dobrý den, popíšu celý průběh, nevím zda-li to spolu souvisí. Naše 19ti měsíční...

Myokarditida, leukocytoza, trombocytoza


Naposledy přečtené dotazy z poradny

Možnost HIV


Dysfuknce kyčlí od dětství


Bolest bradavek

je mi 53 let a poslední dobou mě bolí bradavky,jako bych kojila,co je...

„Zlatá horečka“ v léčbě revmatoidní artritidy je už minulostí


HAK v graviditě


Nadýchání se plynu ze sporáku


Brnění obličeje a uší


Bolest ramene a lokte

Dobry den Asi tri mesice me boli prave rameno a trosku i loket, zejmena po...

MUDr. Jarmila Zapletálková

ordinace lékaře specialisty - psychiatrie

Podzimní trendy v oblékání punčoch


Cytologie a její stupnice


MUDr. Soňa Šípková

Ambulance pro choroby kožní a pohlavní

MUDr. Jiří Sombota

Ordinace PL pro dospělé

Rozvoj astmatu souvisí s výskytem atopického ekzému


Těhotenství


Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění


Sladká chuť v ústech


TBC nákaza


Proč se homosexuálové rozvádějí?


Cysty na vaječníku; vysoká děložní sliznice


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×