Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Nachlazení u batolete

Péče o dítě Jaji 25.1.2011

Dobrý den, náš dvouletý syn dostal před týdnem silnou rýmu, s tím, že jednu překonal před dvěma týdny. K té nynější se mu přidal kašel, který přes den byl jen jako když mu něco zaskočí a ne tak často (např. 10x). Ale dvě noci za sebou se nemohl vůbec vykašlat a bylo slyšet, že tam má hleny, a jako když se s nimi dáví. Přes den jsme začali dávat Hedelix a na noc Ditustat podle dávkování k věku (po asi 4 dny). Dnes v noci kašlal jen málo. A to bych se právě chtěla zeptat, jestli se máme znepokojovat a jít pro jistotu ještě k pediatrovi, např. na poslechnutí, nebo s tím takto úspěšně bojujeme a když už to bude v pořádku, tak nic dalšího? Jak dlouho vůbec čekat až to poleví a brát léky? Horečku neměl vůbec. Hleny stále odstraňujeme odsávačkou.

avatar-placeholder
Odpovídá lékař:

K pediatrovi pro jistotu zajděte.U dítěte, které neumí dostatečně smrkat či odkašlat, snadn...

Pro zobrazení odpovědi lékaře je nutné se přihlásit.
Přihlášení/registrace je zdarma a zabere průměrně 2 minuty.

Související dotazy

Nachlazení
Dobrý den, před týdnem jsme odjeli na půl roku ven,...
Zvracení u batolete
Dobry den Mam syna a ten od narozeni zvraci,ale nas...
Nachlazení, rýma, bolesti v krku
Dobrý den, již 14 dní mne trápí asi viróza nebo nachlazení,...
Opakované nachlazení, bolesti v krku
Dobrý den, měla bych na Vás dotaz týkající se mých...
Nachlazení
Dobrý den, mého strejdu odvezli včera do nemocnice...
Prevence nachlazení u domácího mazlíčka
Dobrý den, vážená poradno, v současnosti se stala společenskou...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nachlazení dítěte

Prosím,za jak dlouho po nachlazení dostane dítě rýmu?Kdykoliv si půjčíme vnoučka,třeba...

Nachlazení kojence

Dobrý den, dcera 4 měsíce (na umělém mléku) už asi měsíc a půl trpí na zadní...

Nachlazení nebo COVID 19

Jiz 5. den zustavam doma s nachlazenim. Celkove se citim dobre, jen me skrabe...

Nachlázení nebo infekce Covid-19?

Dobrý den chci se zeptat v sobotu jsem byla pryč a zmokla jsem nevzala jsem...

Nachlazení několik týdnů

Dobrý den, jsem už 5 týden na neschopence s virozou, u lékaře jsem nebyl jen...

Nachlazení po mononukleoze

Dobrý den, od 1. ledna jsem ležel do cca 21. s mononukleozou. Poté už jsem mohl...

Nachlazení po zátěži

Dobrý den, mám 11-ti letou dceru, která hraje už 3roky fotbal. Asi rok u ní...

Nachlazení provázené závratěmi a brněním chodidel

Dobrý den někdy v listopadu sem se nachladil klasika rýma kašel horečky celková...

Nachlazení susp.na Coronavirus

Dobrý den . Od soboty 28.3 jsem dostala zvýšené teploty max.do 37,5 do toho...

Nachlazení u astmatika

Jsem astmatička a alergička na prach, roztoče a BDCD. Září až listopad jsem...

Nachlazeni v tehotenstvi

Dobry den, jsem v 16. tydnu tehotenstvi a jiz podruhe jsem nachlazena,nemam...

Nachlazení v těhotenství

Dobry den, prosim o radu. Pokousime se o miminko 4mesice a ted jsem onemocnela...

Nachlazení v těhotenství

Dobrý den, jsem v 11 tt, už pár dnů mě trápí lehké nachlazení: bolest v krku,...

Nachlazení v těhotenství

Dobrý den pane doktore. Jsem v 6.týdnu a jsem nechlazená. Nemám horečku, jen...

Nachlazení v těhotenství

Dobry den, Jsem tehotna v 22.tyden. Od 16.3 jsem mela bolesti v krku a rymu,...

Nachlazení v těhotenství

Dobrý den, před dvěma dny jsem měla dva pozitivní těhotenské testy a štíhlá...

Nachlazení v těhotenství

Dobrý den, jsem 10+3 těhotná. Od začátku těhotenství jsem byla již dvakrát nachlazená,...

Nachlazení v těhotenství a léky

Dobrý den jsem v 34 tt a začínám cítim známky chřipky, bolest hlavy, škrábání...

Nachlazení v těhotenství a Paralen

Dobry den paní doktorko, jsem v 16.tt a začalo me trápit nachlazení se zvýšenou...

Nachlazení v těhotenství a stavy úzkosti

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může nachlazení (18+1 podle utz) poškodit...