Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nákaza HPV

Gynekologie Kristýna . 29.3.2009

Dobrý den, jsem očkovaná na HPV, ale muj minulý sexuální partner papiloviry údajně měl, pokud mně nákaza nehrozí, je možný přenos na dalšího partnera? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, Kristýno! Problematika očkování a přenosu těchto chorob není tak přímočará, jak se asi domníváte. Pokud jste očkováním dobře chráněna, pak byste teoreticky neměla být schopna onkogenní kmeny ani přenést. (pozor, HPV jsou desítky kmenů, očkování chrání jen před těmi onkogenními - rakovinotvornými).

Související dotazy

HPV
Dobrý den, je možné nakazit se HPV virem pouhým líbáním?...
HPV
Dobrý deň akú šancu ma 21 ročný človek na rakovinu...
HPV
Dobrý den, co jsou HPV viry (obecně), a jaké formy...
HPV
Dobrý den, před nedávnem jsem prodělala konizaci děložního...
HPV
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení. Před...
Očkování HPV
Dobrý den, měl jsem pohlavní styk s novou přítelkyni...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nákaza HIV

Dobrý den, před 14 dny jsme měla nechráněný pohlavní styk, ale s důvěryhodnou...

Nákaza hiv slinami do oka

Dobrý den, je možné nakazit se tak, že odpodál stojící člověk při mluvení...

Nákaza HIV přes glukometr

Dobrý den, mám studenta, který má cukrovku a k užívání inzulínu používá inzulínové...

Nákaza hiv při odběru krve

Dobrý den, je možné se nakazit hiv při běžném odběru krve? Před 2 týdny jsem...

Nákaza HIV při odběru plasmy

Dobrý den, chci se zeptat, zda je v dnešní době ještě možné se při odběru krve...

Nákaza HIV z krve

Chtěla bych se zeptat, jaké je riziko přenosu při přebírání bankovky od zákaznice,...

Nákaza HIV?

Dobrý den asi před pěti měsíci jsem měla orální pohlavní styk s promiskuitní...

Nákaza HIV?

Dobrý den asi před pěti měsíci jsem měla orální pohlavní styk s promiskuitní...

Nákaza HIV?

Dobrý den, včera v obchodě jsem se řízla do krve o špinavý, rezavý regál....

Nákaza HIV?

Dobrý den, před třemi týdny jsem měl chráněný orální sex s prostitutkou na parkovišti....

Nákaza HPV (zp. rakovinu děložního čípku)

Dobrý den, v diskuzi bylo několikrát uvedeno, že virus způsobující rakovinu...

Nákaza chlamydiemi

Dobrý den,chtěla jsemse zeptat zda je možné se nakazit pohlavními chlamydiemi...

Nákaza chlamydiemi

dobry den chtela bych se zeptat bylo mi zjisteno chlamydie trachomatis slabe...

Nákaza chlamydiemi

Dobrý den, mám dotaz, lze chytit pohlavní nemoc - chlamidie jinak nez pohlavně?...

Nákaza chlamydiemi

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli bych se nakazil chlamydiemi ústy v nosohltanu...

Nákaza chlamydií trachomatis

Dobrý den, prosím o vysvětlení následujících výsledků odběru krve na Chlamydie...

Nákaza kapavkou

Dobrý den, mám na vás takový dotaz. Je mi 22 let a nedávno mi byla diagnostikována...

Nákaza kapavkou

Dobrý den, mám dotaz ohledně kapavky. Přítel je nakažený a ihned mne nahlásil...

Nakaza klistetem

Dobry den, pred tremi tydny jsem si vytahl z kuze kliste.Skvrna byla oneco vetsi...

Nákaza klíštětem

Dobrý den,mé dítě v nestřežené chvilce popadlo pinzetu na vyndavání klíšťat...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Otěhotnění

Dobrý den,mám dotaz v srpnu sem byla na kyretazi(mela jsem zamkly potrat v 6tt),po...

Snížená funkce štítné žlázy a deprese

Hormony štítné žlázy tyroxin a trijodtyronin jsou zodpovědné za celou řadu funkcí....

Vynechání menstruace

Dobrý den! Mam jeden problém. Je mi 21 let a už 9 let nemám menzes. Moje doktorka...

MUDr. Ladislava Holubcová

Praktický lékař pro dospělé

Rovnání nosní přepážky


Potvrzení o způsobilosti řízení vozidla


U 5 leté dcery recidivuje spála


Plicní adenopatie


Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Boříme mýty: léčba tabletami není méně účinná než injekce

Vážná onemocnění je nutné léčit injekcemi, protože pilulky tolik nezabírají....

Najedenou mám strach úplně ze všeho


Modřiny po těle


Krvácení mimo menstruační cyklus


Zvýšené trombocyty u těhotné


Panthenol

V e-shopu jedné lékárny, která mi zaslala novou akční nabídku pro letošní léto,...

Předkožka při erekci


Folikulitída genitálu po holení

Dobrý den, Co by tohle prosím mohlo být, je to jen v oblasti ochlupení....

Antikoncepce a Loseprazol 10 mg

Dobry den, jiz pres rok pouzivam antikoncepci Bonadea. A mam takovy dotaz. Dostala...

Celkové vypadávání ochlupení a vlasů

Dobrý den, přibližně 2 až 3 měsíce porozuji řídnutí vlasů na hlavě , odhadem...

Mám pravidelně vždy ke konci měsíce opakující se chřipku

Dobrý den, je mi 20 let. Od ledna mám pravidelně vždy ke konci měsíce takovou...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×