Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nakaza syfilis, kapavka?

David . 12.5.2014

Dobry den pani doktorko pred dvema dny jsem mel. hraneny oralni sex nicmene zena zavitala cca na pul minuty jazykem k analnimu otvoru. Mam se obavat nakazy syfilis ci kapavka? Po jake dobr se muze na testy? Nebo by to melo byt v poradku. dekuji

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Testy HIV mají cenu provést za 3 měsíce po podezřelém styku, testy na kapavku či syfilis u kožního lékaře,ve vašem případě nákaza sice není pravděpodobná, ale jak byl styk rizikový si musíte zvážit sám. Příjemný den

Související dotazy

Kapavka
Dobrý den Chtěl bych se zeptat ,byla my zjistena kapavka,mam...
Kapavka
Dobrý den. Vystřídal jsem několik sexuálních partnerů....
Kapavka
Dobrý den, zajímalo by mě zda je teoreticky možné chytit...
Kapavka
Dobrý den,měla bych takoví menší dotaz bohuzel jsem...
Kapavka
Dobry den Beru ATB Doxybene 200mg na kapavku,jsem...
Nákaza syfilis nebo kapavkou
Dobrý den, 8 týdnů po rizikovém jednání, já aktivní...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nákaza streptokokem

Dobrý den. Byla jsem uz od začátku roku hodně nemocná. Příznaky jako chřipka....

Nakaza streptokokem od nemocneho s ruzi

Dobry den, V pondělí jsem byl na návštěvě u člověka, který se týden lecil s...

Nákaza svalovcem ??

Dobrý den, shrnu Vám tu múj problém. I když sem mel v detství dva těžké úrazi...

Nákaza svrabem

Dobrý den, mám takový problém. Děti známých zjistili, že mají svrab. Jedno z...

Nákaza syfilidou

Dobrý den, chtěl jsem se vás zeptat, zda je možné se nakazit syfilisem od mé...

Nákaza syfilidou

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám obavy, že se můžu nakazit syfilidou, jelikož...

Nákaza syfilidou bez pohlavního styku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, neměla jsem pohlavní styk, a mám příznaky...

Nákaza syfilidou na toaletách

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mohu být nakažena syfilidou i nepřímou...

Nákaza syfilis

Je možné se nakazit sifilitidou, při pasivním orálním sexu, při kterém nedošlo...

Nákaza syfilis nebo kapavkou

Dobrý den, 8 týdnů po rizikovém jednání, já aktivní při orálním sexu s ženou...

Nákaza syfilisem

Dobrý den, mám velký strach, že jsem se mohla nakazit syfilisem. Jsem těhotná...

Nákaza škrkavkou ze psa na dítě

Máme 3měsíční štěně v bytě. Doma máme 4leté dítě a 10ti měsíční. Štěně má škrkavky...

Nákaza TBC

Dobrý den, pracuji na přepážce. Před necelým měsícem jsem přišla do kontaktu...

Nákaza tetanem...je možná?

Dobrý den,prosím o zvážení mé situace.Asi před třemi týdny jsem se píchla o...

Nákaza trichomonas vaginalis

Dobrý den chtěla bych se poptat na tohoto prvoka. Při poslední pravidelné návštěve...

Nákaza ureoplasmou

Dobrý den, lékařem mi byla diagnostikována ureoplasma ureolyticum a mně a mému...

Nákaza VHC

Dobrý den přeji chtěla jsem se zeptat na problém který nyní mám.Je mi 45let...

Nákaza virem HIV

Dobry den, da se uz po mesici odhalit nakaza virem hiv?? Vim, ze spolehlivy...

Nákaza virem hiv při manikůře

Dobrý den, je možné se nakazit virem u manikérky, která mi bruskou zajela do...

Nákaza virem HIV, rychlost detekce protilátek

Dobry den, chci se zeptat, dost jsem nasel na internetu a v poradnach, ze nakaza...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Hnědý výtok

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na takovou věc. Nikdy se mi to nestává a proto...

Vycházky při neschopence


Motání hlavy, kožní potíže

Dobry den , Mam takový dotaz jelikož jsem uz delší dobu v zahraničí a lékaři...

Problém s častým močením

Dobrý den, je mi 17 let a už asi 2 roky mám problémy s častým močením, chodím...

Prosba

Dobrý den.Mám takovou prosbičku.Je mi 33 let a jsem 18 let na inv.vozíku po...

Bolest břicha


Po dobrani ATB se objevila krev v ejakulatu.

Dobrý den, na začátku ledna mi byl diagnostikovan zanet nadvarlete,ktery byl...

MUDr. Jitka Pátková

Neurologická ordinace

Vysazení antikoncepce


Tachykardie

Dobrý den, při nočním probuzení mám v klidu tep 101/min. Lékař mi tvrdí, že...

MUDr. Hana Lexová

Praktický lékař

MUDr. Pavla Ticháčková

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

MUDr. Hana Vaníčková

Praktický lékař pro dospělé

Fraxiparine a hematomy

Dobrý deň, som v 18tt. Neustále od 11 tt mám problémy zo vznikom hetatómov v...

MUDr. Danuše Březinová

Kožní ambulance

Hlíst u dospělých


Uzliny, zvětšení sleziny

Dobrý , mám 24 let a mám problém s lymfatickými uzlinami . Už měsíc a půl je...

MUDr. Daniela Gabrielová

Praktická lékařka pro dospělé

Trápí vás abstinenční příznaky při odvykání? Víme, jak na ně

Zkoušíte přestat kouřit a přepadají vás nepříjemné pocity a obtíže? Kouřili...

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×