Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nález cystoskopie

Urologie wenda . 19.9.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, trpím poměrně často na zánět močových cest, po posledním prodělaném zánětu byla provedena cystoskopie - sliznice m.m. v celém rozsahu hladká, v okraji od č. 10 do č. 2 již ve vnitřním meatu uretry klkatě papil. slizniční neoformace. Může být takovýto nález následkem zánětu nebo je třeba provést biopsii hrdla m.m., jak doporučil lékař? Je nutné tento výkon provést v anestezii? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Nález může být důsledkem zánětu. Osobně bych biopsii provedl. Záleží na pracovišti, ale není důvod anestézie - pouze biopsie je malé štípnutí.

Související dotazy

Krvácení při ejakulaci a defekaci
Dobrý den, je mi 14 a občas při masturbaci vystříknu...
Bolest varlete po cystoskopii
Dobrý den, před deseti dny mi byla provedena cystoskopie...
Cytologie z moči
Dobrý den, manželovi 54 let byla provedena cytologie...
Kolonoskopický nález
Dobrý den, prosila bych o vysvětlení tohoto textu v...
Cystoskopie
Před lety jsem podstoupil cystoskopii rigidním cystoskopem....
Stav po hysterektomii, špinění
Dobry den, pred rokem jsem podstoupila hysterektomii...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nález bakterií v U-SED

Vcera som sa pýtal na tie baktérie U-SED netrápi ma žiadna choroba ani nic len...

Nález bílkoviny v moči

Dobrý den, asi před týdnem mě začala bolet páteř v dolní části, poté jsem šla...

Nalez bronchoskopie

Dobry den,chtěla bych se zeptat.Jsem nekuracka. Pred dvema mesici mi pani doktorka...

Nález bulky na krku

Dobrý den, před dvěma dny jsem v zadu na hlavě objevila bolestivou bouli. Opravdu...

Nález CT

Dobrý den, prosím o vysvětlení nálezu CT. V roce 2003 prodělaná operace páteře...

Nález CT

Moc Vás prosím o vysvětlení mého CT nálezu. CT AG extrakraniálních mozkových...

Nález CT jater

Dobrý den,jen bych ráda věděla co mi to vlastně našli a z čeho nález může být? Játra...

Nález ct osserní foraminostenoza

Pane doktore prosím o vysvětlení nálezu z ct osserní foraminostenoza th 2/3...

Nález CT,bederní páteř

Dlouhodobá bolest v kříži,občasné pálení zevní strany nohy,stehna-vlevo.Největší...

Nález cyst na vaječníku

Dobrý den, dnes jsem byla u svého gynekologa a on mi zjistil že mám slabou antikoncepci...

Nález E. coli ve spermatu

Dobrý den, můj přítel má opakovaný nález bacterie e-coli ve spermatu. Léčba...

Nález EEG

Dobrý den, mohla bych poprosit o vysvětlení nálezu z EEG viz. níže u 7mi letého...

Nalez eeg

Dobry den chtela bych poradit ohledne dcery nyni ma 8 let asi od 18 mes.uziva...

Nález EEG

Dobry den, mela bych otazku, byla jsem v ramci migreny s aurou vysetrena na...

Nález eeg

Prosím o vysvětlení nálezu středně abnormní záznam pro opak. ostré vlny z pásma...

Nalez Echa

\Dobry den pane doktore co znamena tento nalez? Echo LS 48 AOasc33-34anulus...

Nález EKG

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co znamená nález z EKG: Sinusový rytmus, TF...

Nalez Enterococcus faecalis v ejakulatu

Dobry den asi pred mesicem mi nahodou bylo v ejakulatu nalezana bakterie Enterococcus...

Nalez Enterococcus faecalis v ejakulatu

Dobry den, obracim se na vas opet. (Predeslou konvarzaci pripojiji na konec) Dnes...

Nález erytrocytů v krvi

Dobrý den, poslední dobou mám velké problémy s bolestí zad kolem páteře. Po...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Užívání antikoncepce a otěhotnění


Ostropestřec+Magne b6

Dobrý den,byli mi zjištěny u lékaře zvýšené jaterní testy,tak jsem si objednal...

Bolest žaludu

Dobrý den, obracím se na Vás s mým problémem, protože už opravdu nevím co mám...

PH ejakulátu


MUDr. Lada Zahálková

Dětská a dorostová psychiatrie

Vyrážka


Synflorix nebo Prevenar 13

dobrý den,mám dotaz. syn se mě narodil v 32tt těhotenství a porodní váhu měl...

Fibrom v tříslech


Brnění a tik v ruce

Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o radu, již 14 dní mně brní malíček levé...

Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže


10 věcí, které pomohou překonat ranní ztuhlost


Zlomenina kosti holenní

Dobrý den, můžete mi vysvětlit co znamená :nedislokovaná abrupce ventrální hrany...

MUDr. Vladimír Sobotka

Pronatala Spa s.r.o.

Bolesti očí

Prosím o radu, zdali je možné na denodenní bolesti očí (orbitopathie) užívat...

Alkohol po očkování

Dobrý den, absolvovala jsem očkování 3. dávky Hepatitidy B. Druhý den jsem na...

Bolest břicha

Dobrý den, prosím pomozte mi,v roce 2008 jsem byla na operaci-slepák,do...

Škrkavka

Dobrý den,mám podezření na škrkavku-ve stolici jsem si našla cca 10cm dlouhou...

Distorsio gen 1. sin, distensio LCM


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×