Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Naposledy - natrhlá předkožka

Jiří . 24.7.2014

Jak jste mi řikal že je to prasklinka ( natrhlá předkožka ) ještě jsem se chtěl zeptat zda se skrz to nedá přenést nějaká nemoc nebo choroba,či pohlavní nemoc. jelikož jak ste si všiml že ta kůže není zacelená ale prasklá,nic z toho tedy ale neteče, je to suché,ale je to naprasklé no.. díky za odpověď

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Dobrý den, samozřejmě, že riziko infekce přes poškozenou kůži je vyšší.

Související dotazy

Suchá předkožka
Dobrý den, předkožka mi obvykle jde bez problému přetáhnout,...
Úzká předkožka
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je normální...
Nedrží mi předkožka za žaludem
Dobrý den, při erekci mi příliš nedží předkožka za...
Zúžená předkožka
Dobrý den, mohu se zeptat už od mala trpím, zúženou...
Předkožka při erekci
Dobrý den je mi 15 a mam dotaz. Je normální, když mi...
Natržená předkožka
Dobry den, mam mensi problem s mojou predkozkou. Nikdy...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Náplast Evra

Dobrý den, zhruba 6měs. užívám antikoncepční náplasti Evra. Před několika dny...

Náplast EVRA-menses

Dobrý den. Měla bych dotaz ohledně Evry, kterou užívám něco přes 3 roky....

Náplasti EVRA

Dobrý den, krátce užívám náplasti Evra, již druhý den po aplikaci se mi na náplast...

Náplasti EVRA

Dobrý den,užívám náplasti EVRA a při poslední výměně náplasti jsem se při jejím...

Náplasti Evra a jejich uchování při nízkých telotách

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda nesnižuje účinnost náplasti Evra to,...

Náplasti Nicorette

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat ohledně té náplasti Nicorette je to náplast...

Naplasti Niquiti

Dobry den, omluvam se jesli dotaz nesmeruji spravne, nevedela jsem kam presne...

Náplasti Take a Plaster

Dobrý den, uvažuji o koupi níže uvedeného druhu náplasti, nevím ale skutečně...

Napnuté břicho

Dobrý den,poslední dobou mám tvrdé břicho.Nevíte ,čím by to mohlo být? ani né...

Nápoj kulíšek

dobrý den, mám 9ti měsíční holčičku, chtěla bych se zeptat, zda je možné nápoj...

Naprasklá plotýnka

Dobrý den, už přez 2 roky se potýkám s naprasklou plotýnkou, která mě neustále...

Naprasklý meniskus

Dobrý den, od července mám problémy s kolenem. Problém se objevil po sportovní...

Naprasklý zub

Dobrý den včera při čištění zubů sem zjistil že mam naprasklý zub (horní čelist...

Naprimena lordosa

Dobry den , mamce dnes bylo receno ze ma Naprimenou Lordosu , sinistroskolioza...

Naprostá ignorance lékařem , nevíme co mame dělat .

Dobrý den , uz je to 14 dni co můj přítel ma prujmy , krev ve stolici , ted...

Naprostá nechuť k sexu

Dobrý den, mám dlouhodobý vztah, ale s přítelem nemáme sex. Nedokážu se k němu...

Naprostá nespavost

Děkuji za odpověd Mudr. Svatové. ještě k mému nespaní, beru aspirin 100mg na...

Napřed mírná bolest, potom svědění varlete

Dobrý den, je mi 21 let a obracím se na Vás s prosbou o radu. Přibližně...

Napřímená krční lordosa

mohu požádat o laické vysvětlení diagnózy, která byla vystavena ve Vaší nemocnici...

Napuchající oko

Dobrý den, již třetím rokem mě trápí napuchájící pravé oko. Oko mi vždy napuchne...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×