Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nebezpečí bodových světel

Anna . 20.11.2015 redakce uLékaře

Jak může poškodit zrak svícení bodových světel novorozenci ? Svítily od jeho 0-2 měsíců. Světla jsou ve dvou řadách a metr od sebe a asi 2 metry nad dítětem. Je nutné zajít k očnímu lékaři s dítětem?

Odpovídá:

prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oční lékařství Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den, můžete být zcela v klidu, neboť v tomto případě je jakékoliv poškození zraku nepravděpodobné. Přeji hezký den.

Související dotazy

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Neavus flameus a tetování

Dobrý den, od narození mám na pravé ruce oheň ,,naevus flammeus,, neni vystouply...

Nebakteriální záněty prostaty

Dobrý den, Trpím CP/CPPS IIIA - chronickým nebakteriálním zánětem prostaty. S...

Nebarevnost

Dobrý den.Jmenuji se Jana a potřebuji poradit.Cca 4měsic nepoznám barvy.Začalo...

Nebaví me sex

Dobrý den, mám problém se sexem. Už moje poprvé mi nějak nic moc neříkalo ale...

Nebaví mě sex

Dobrý den, bude mi 21 let a mám už rok stálého partnera. Předtím jsem měla...

Nebaví mě sex

Dobrý den, je mi 17 let a už to budou 3 roky, co mám přítele, se kterým mám...

Neberou mě jako k sobě rovného sourozence.

Dobrý den, jako dítě jsem vyrůstala mezi dospělými ani mi nebyly dva roky, kdy...

Neberu antikoncepci ve stejnou hodinu

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli můžu být těhotná po nechráněném pohlavním...

Nebezpečí post pill amenorrhoea

Dobrý den. O post pill amenorrhoea jsem si zjistila co na českých stránkách...

Nebezpečí antikoncepce

Dobrý den, užívala jsem nějakou dobu antikoncepci Yadine. Vzhledem k tomu že...

Nebezpečí depilačních krémů

Dobrý den, na depilaci nohou a rukou používám tento depilační krém: http://www.veet.cz/veet-hair-removal-cream-pump-ingredients.php...

Nebezpečí nákazy

Měl jsem sex s prostitutkou , chráněný s prezervativem , ale bylo tam i nejaké...

Nebezpečí nákazy

Já bych se chtěl zeptat, které nemoci můžu chytit kromě nebo jaká je pravděpodbnost...

Nebezpeči nákazy Herpes

Dobrý den paní doktorko, Včera jsem se seznámil s jednou ženou a večer jsem...

Nebezpečí otěhotnění při pettingu

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat: S přítelkyní jsme provozovali tzv. petting...

Nebezpečí v autobuse

Dobrý den,chtěl bych se zeptat trpím obcesí OCD.Trápí mě jedna věc,setkala jste...

Nebezpečná HA

Dobrý den, už přes 2 roky beru hormonální antikoncepci Mercilon, ale nemám...

Nebezpečná piha?


Nebezpečné aktivity v těhotenství

Dobrý den, mám 2 dotazy: 1)Jakým aktivitám by se žena měla ve 4.měsíci těhotenství...

Nebezpečné látky

Dobrý den p. doktorko. poprosil bych Vás o odpovědí na následující otázky. Pokud...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Problémy s krční páteří, nauzea + světloplachost

Dobrý den, paní doktorko. Nejprve, než napíšu obtíže, bych napsala, co předcházelo....

Opakovaně krev v moči

Dobrý den,děkuji za odpověď. Byla jsem na cystoskopii a močový měchýř mám v...

Antialergika bez předpisu – zorientujte se!


Panenská blána


Hemoroidy

Dobry den prosim o radu.. Je to 1,5 dne co se mi objevil vyrustek u konecniku....

Nemoc sklivce

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Již před nějakou dobou jsem si všiml skvrnek...

Axonální polyneuropatie


Potíže s loktem a ramenem

od února chodim k lekaři mam bolest v loktu až k rameni.nemužu v noci se otocit...

Recidivující angína

Dobry drn dcera 9 let,uz potreti ji behem dvou mesicu boli v krku,na jazyku...

MUDr. Hana Březinová

Praktický lékař pro dospělé

Zánětlivé skvrny na žaludu

Dobrý den, už sem vám tady psal asi před 2 dny že se mi udělaly cěrvené skvrny...

Neurol - závislost

Dobrý den. Mám dotaz zda-li existuje nějaká choroba či problém, při kterém je...

Žlutá až zelená moč

Dobrý den, mám problém, že moje moč je taková žlutá až se mi někdy zdá že čurám...

Oblast C páteře

Dobrý den, mám nález ze scintigrafického vyšetření, které prokazuje jedno ložisko...

Angina, afty, herpes

Dobrý den p. doktore, p. doktorko, mám malý dotaz. V neděli mě bolely svaly...

Trávení

Dobrý den mám dvouletou dceru,která má problém se stolicí.Nechce mi jíst ovoce...

MUDr. Josef Duraj

Stomatologická ordinace

Bolest hlavy v těhotenství

Hezký den Vám přeji a chtěla bych Vás poprosit o radu. Jsem v 16.týdnu těhotenství...

Pásový opar ?

Dobry den. Mladsia dcera mala pred niekolkymi dnami na bruchu zapaleny flak...

Bolest v nártu


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×