Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nechránný sex po vynechání antikoncepce

Franta . 25.4.2016 redakce uLékaře

Měl jsem nechráněný styk s partnerkou ale bez "finále" do ní ale ona mi oznÁmila že včera vzala poslední hormonální pilulku před týdení pauzou a tvrdí mi že, je stále i ten druhý den chráněna, je tomu tak nebo mám mít obavy?

Odpovídá:

MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: www.gynekologie-lidak.cz

Nemusíte

Související dotazy

Vynechání antikoncepce
Hezký den, měla bych dotaz ohledně hormonální antikoncepce....
Vynechání antikoncepce
Dobry den chtela bych radu asi pred pul rokem jsem...
Vynechání antikoncepce
Dobry den, beru prášky stodatte. Zapomněla jsem si...
Vynechání antikoncepce
Dobrý den, v platíčku jsem vynechala 10 den a vzlala...
Sex při vynechání antikoncepce
Dobrý den pane doktore .... Měl bych na vás dotaz,moje...
Antikoncepce a sex
Dobrý den pane doktore, chtela bych se Vas zeptat,jaka...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nechráněný styk a menstruace

Dobry den, 28.11 jsem mela s partnerem nechráněný pohlavní styk. 10 dni po nem...

Nechráněný styk a možnost otěhotnění


Nechráněný styk a následné zapomnění antikoncepce

Dobrý den, s přítelkyní jsme měly nechráněný styk, normálně pobírá antikoncepci,...

Nechráněný styk po "pilulce po"

Dobrý den. Před několika dny jsem měla nechráněný styk, po kterém jsem užila...

Nechráněný styk po odstranění tělíska

Dobry den. Dva roky jsem mela telisko jaydess pri kterem jsem nemela zadnou...

Nechráněný styk po ovulaci

Dobrý den, chápu správně, že když po výskytu hlenu (po hlenovém vrcholu) nastanou...

Nechráněný styk při antikoncepci a průjem

Dobry den. Vcera jsem si vzala prvni pilulku po tydenni pauze (na krvaceni)....

Nechráněný styk při menstruaci

Dobrý den, je mi 16 a s přítelem jsem měla asi před mesicem nechráněný pohlavní...

Nechráněný styk s prostitutkou

Dobrý den,snad svůj dotaz popíšu dobře. Včera jsem měl nechráněný pohlavní styk...

Nechráněný styk, možné otěhotnění

Dobrý den, potřebovala bych poradit! V pondělí 30.6. jsem měla s přítelem...

Nechrany sex

Moje pritelkyne bere antikoncepci uz pul roku a za tyden ma dostat mesicky a...

Necht

Chci se zeptat zasilam vam ješte jednou fotku meho nechtu udelal se mi byli...

Nechtěná (pasivní) inhalace Marihuany

Dobrý den, chtěl bych se ucházet o místo Policisty, kde se provádí kompletní...

Nechtěná inhalace marihuany

Dobrý den, jsem stár 18 let, astmatik, trpící formou Aspergerova syndromu,...

Nechtěná menstruace

Dobry den, první týden v červnu jedeme na třídní výlet. Menstruaci mám dostat...

Nechtěné erekce

stává se mi že mám časté nechtěné erekce samo od sebe nic mě nevzruší a prostě...

Nechtěné hubnutí

mám dotaz v poslední době jsem začal hubnout nedržím dietu spíš naopak za poslední...

Nechtěné hubnutí

Dobrý den, nevím zda si mám dělat starosti. Během dvou měsíců jsem zhubla asi...

Nechtene hubnuti po porodu

Dobrý den,mam 4 měsíce po porodu cisařským řezem,mam 174cm a vážím 56kg,před...

Nechtěné oplodnění

Dobrý den, mám kamarádku s kterou jsme měli sex, netrval tak dlouho a za včasu...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×