Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Necitlivost předního svalu holeního

matej . 17.10.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, už druhý den necítím pravý přední sval holení. Když si po tom přejedu rukou, tak to vůbec necítím. Cítím jen silné štípnutí. Necítím to od úterního rána, kdy jsem se probudil a při nasazování kalhot jsem to zjsitil. Dost často se mi stává, že když ležím dlouho na boku, tak se mi znecitliví sval a chvilku ho necítím, ale to se hned spraví. Domnívám se, že jsem si ten sval přeležel a přiskřípl nějaký nerv. Hledal jsem na internetu nějeké informace o mém problému a moc mě to neuklidnilo. Byl bych rád, kdyby jste mi poradili co mám dělat, jestli existují nějaké cviky nebo mastičky, cokoliv... Děkuji za radu, Matěj

Odpovídá:

MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

Dobrý den, určitě je vhodné postiženou oblast masírovat, nohu rozcvičovat, užívat vitamíny B. Asi by bylo vhodné doplnit neurologické vyšetření. Podobné potíže může způsobit postiižení periferních nervů, vždy je vhodné pátrat po příčině.

Související dotazy

Necitlivost končetin
Dobrý den, delší dobu si u sebe všímám částečné necitlivosti...
Citlivost a bolest bradavek a podpaží
Dobrý den Chtěla bych se Vás zeptat... Užívám 3 měsíce...
Snížená citlivost prstů nohou
Dobrý den, již devátým dnem pociťuji zmenšenou citlivost...
Píchání ve stehenním svalu
Dobrý den, jsem 20-letý fotbalista a během jarní...
Necitlivost stehenního svalu
Dobrý den, už asi 14 dní mě trápí necitlivost steheního...
Cvičení a svaly
Dobrý den.Mám takový problém.Nějakou dobu posiluji...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Necitlivost prstu

Dobrý den, asi před 3 týdny jsem byl vypálit dusíkem bradavici na prstě. Udělal...

Necitlivost prstů

Dobrý den,chtěl jsem se Vás zeptat. Často se mi stává při spánku jse probudím...

Necitlivost prstu

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat ...mám necitlivý poslední článek prsteníčku...

Necitlivost prstů a trnutí ruky po luxaci

Dobrý den, Už 6 let trpím častými luxacemi levého humeru, stejný problém jsem...

Necitlivost prstů na noze

Dobrý den, už pár dní mě trápí snížená citlivost prstů zespodu chodidla. Týká...

Necitlivost prstu po námaze

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, před 5ti dny jsem sprejovala radiátor v domě...

Necitlivost prstů při sportu

Dobrý den, ráda by jsem poprosila o radu. Je mi 22 let a dlouho jsem kašlala...

Necitlivost prstu rukou

Dobry den, mam problem s citlivosti palcu,ukazovaku a prostredniku. Pracoval...

Necitlivost prstů u nohou a bolesti zad, může to souviset?

Dobrý den, už pár měsíců přestávám na pravé noze cítit prsty - jen sem tam,...

Necitlivost prstů u ruky po návštěvě hor

Dobrý den, před 14 dny jsem byla lyžovat na horách, vlivem mrazu a zřejmě...

Necitlivost při sexu

Dobrý den, prosím o radu. Nikdy jsem při sexu, masturbaci, s vibrátorem neměla...

Necitlivost při sexu

Dobrý den, mám dlouhodobého partnera a nikdy jsem s ním neměla problém v posteli....

Necitlivost při sexu

Dobrý den, četla jsem zde u jednoho příspěvku, na který jste odpovídal, že pokud...

Necitlivost půlky rtu a části brady po extrakci osmiček

Dobrý den, mám vytrženou osmičku dolní. 4 den po zákroku pořád necítím půlku...

Necitlivost stehenního svalu

Dobrý den, už asi 14 dní mě trápí necitlivost steheního svalu na levé noze....

Necitlivost stehna

Dobrý den, občas se mi stává, že když si večer lehnu, necítím vnější část levého...

Necitlivost stehna po dlouhém letu

Dobrý den. Po příletu z USA a téměř 9 hodinovém letu me brni právě stehno. Na...

Necitlivost špičky palce u nohy

Dobrý den, pred asi rokem se mi na uplne spicce praveho palce u nohy objevila...

Necitlivost tváře

Dobrý den, paní doktorko. Před 3 dny se mi stalo, že jsem náhle necítila polovinu...

Necitlivost tváře a prstů

Dobrý den,je mi 19 let a už asi 3 týdny pociťuji mírnou necitlivost na levé...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×