Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nitroděložní tělísko po císařském řezu

Gynekologie Lucie . 16.12.2011 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné po porodu císařským řezem zavést nitroděložní tělísko? Pokud ano, tak po jaké době od porodu? Předem děkuji.

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, i ženy po císařském řezu mohou používat nitroděložní antikoncepční metody. Po císařském řezu je potřeba počkat minimálně 3 měsíce se zavedením tělíska.

Související dotazy

Nitroděložní tělísko
Dobrý den, dnes mi bylo zavedeno nitroděložní tělísko...
Nitroděložní tělísko
Dobry den chtěla bych se zeptat kdyz jdu na klasickou...
Nitroděložní tělísko
Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné používat tampony,...
Nitroděložní tělísko
Dobrý den, je mi 22 let a před dvěma měsíci jsem...
Hematom po císařském řezu
Dobrý den jsem po cisarskem rezu 3 měsíc teď dost krvácím...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nitroděložní tělísko Mirena

Dobrý den, chtela bych se zeptat na nitrodelozni telisko mirena. Doktor mi ho...

Nitroděložní tělísko Mirena

Dobrý den, jsem po operaci - ablaci endometria, kdy mi sliznice způsobovala...

Nitroděložní tělísko mirena

Dobrý den, mám dotaz ohledně nitroděložního tělíska Mirena. Byla mi dána v únoru...

Nitroděložní tělísko Mirena

Dobrý den pane doktore, Chtěla bych se zeptat zda-li je možně už v 16ti letech...

Nitroděložní tělísko Mirena

Dobrý den paní doktorko chci se zeptat zda je normální, že nenahmatám vlákna...

Nitroděložní tělísko Mirena

Dobrý den, je mi 39 let, neměla jsem ještě žádné děti. Nejsem schopná brát pravidelně...

Nitroděložní tělísko Mirena

Dobrý den, mám již rok zavedenou antikoncepci Mirena. Vždy byly na děložním...

Nitroděložní tělísko Mirena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli může nitroděložní tělísko Mirena způsobit...

Nitroděložní tělísko Mirena, vliv na libido

Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit o názor, zda může mít nitroděložní tělísko...

Nitroděložní tělísko Multiload

Dobrý den, je mi 22 let, jsem bezdětná a šest let sem užívala hormonální antikoncepci....

Nitroděložní tělísko po plicní embolii

DObrý den, v prosinci 2016 jsem prodělala oboustrannou plicní embolii, prý díky...

Nitroděložní tělísko pro mladé

Dobrý den, je mi 19 let mám nitroděložní tělísko pro nerodící už rok. Každý...

Nitroděložní tělísko pro nerodičku

Dobrý den, zajímal by mě Váš názor na hormonální a nehormonální tělíska pro...

Nitroděložní tělísko pro ženy, které ještě nemají děti

Vážený pane doktore, je mi 24 let a už 9 let beru HA. Už několik let (po začátku...

Nitroděložní tělísko s mědí

Dobrý den, před dvěma měsíci jsem si nechala zavést nitroděložní tělísko s...

Nitroděložní tělísko v nízkém věku

Dobrý den. Jsem proti užívání ant.pilulek, protože mi přijde, že to zbytečně...

Nitroděložní tělisko-bolest

Dobrý den.Od 15.7 mám zavedené tělísko Gynefix..první dny byly v pohodě,jen...

Nitroděložní tělísko, bolesti v podbřišku a krvácení

Dobrý den, již téměř rok mám zavedené nehormonální nitroděložní tělísko s mědí....

Nitroděložní tělísko,kortikoidy

Dobrý den, mám dotaz ohledně nehormonálního nitroděložního tělíska GynePlus...

Nitroděložní tělístko

Dobrý den chtěla bych se vás na něco zeptat, zvažuji změnu antikoncepce z minisistol...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bílý povlak na jazyku

Dobrý den, mám problém se sliznici jazyka, kde mám už delší dobu takovýto bílý...

Punkce odhalí příčinu vzniku„vody v koleni“


RTG

Dobrý den Nerozumím na RTG zprávě této formulaci: Napřmená lardoza, s naznačeným...

Svědění jazyka

Dobrý den, může být příčinou svědění jazyka alergie? Jsem alergik a moje sezona...

Kožní obtíže


Pupínky penisu


Užívání Fraxiparine

Beru asi 10 dni Fraxiparine 0.4ml injekčni roztok a začaly u mě bolesti břicha...

Velikost penisu


Neustále se mi motala hlava, mel jsem závratě, mžitky před očima

Dobrý den, mám problém ohledně kterého už ani nedoufám že bych se někdy uzdravil....

Oslabení stehenního svalstva

Dobrý den, zhruba před půl rokem jsem měl natažené oba postranní vazy v koleni....

Nízké leukocyty


Vyrážka

Dobry den, zhruba pred mesicem a pul se mi zacala na rukou delat vyrazka..ze...

Křeče v nohách v noci


MUDr. Antonín Křivohlavý

Ordinace kardiologie

MUDr. Milada Krejčová

Gynekologická ordinace

Cukrovka - Diabetes Mellitus

Diabetes mellitus, cukrovka, je onemocnění způsobené nedostatkem inzulínu nebo...

Tetanie, motání hlavy, hučení v uších, tlak v očích


Extrémní pocení po celém těle

Dobrý den,prosím o radu jak se zbavit tohoto nepříjemného problému,děkuji.

Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×