Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nošení dětí

Péče o dítě Markéta . 18.4.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, ráda bych znala Váš názor na nošení malých dětí v tzv. ergonomických nosítkách typu Manduca. Mám 4 měsíční dcerku a o koupi takového nosítka uvažuji. Děkuji

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, nosítka jsou vhodná pro děti, které stabilně udrží hlavičku, především ty, které již dokáží samy sedět. Můj názor je ten, že pro dítě je podstatně vhodnější kočárek. hezký den

Související dotazy

Infrasauna u dětí
Infrasauna v MŠ. Prosím, jak dlouho můžeme saunovat...
Podráždění pokožky při nošení kalhot
Dobrý den, asi 15 let mám problém s podrážděním pokožky...
Mám dvojitou dělohu a nechci děti
Dobry den jmenuji se Eliska je mi 16let, loni jsem...
Budu moct někdy mít děti?
Dobrý den, je mi 17 let a ve 3 letech se mi stala nepříjemná...
Přeočkování proti meningokokovi u dětí
DOBRÝ den, Chtěla bych se zeptat na názor ohledně...
Terbistad, užívání u dětí
Dobrý den, dceři(3 roky) kožní lékařka předepsala Terbistad...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Nosohltan

Dobrý den, udělal se mi v krku nějaký vřídek (útvar) viz foto. A nevím, co by...

Nosohltan

Dobrý den, doktor mi předepsal Cefzil na nějaký druh streptokoka. Neřekl mi...

Nosohltan

dobry den,prosim vas, syn 2,5roku ,posledni tri tydny ma zahleneny krk a opakovanou...

Nosohltan

Dobrý den, syn (v dubnu 4 roky) od září, co nastoupil poprvé do školky, měl...

Nosohltan, mandle

Dobrý den, má obvodní lékařka měla podezření kvůli častým hnisavým angínám...

Nošení brýlí

Dobrý den, ráda bych znala Váš názor na to, jestli nošení brýlí může zhoršit...

Nošení brýlí

Dobrý den, mám dceru - je jí 15 let. U očního lékaře jí naměříli dioptrie do...

Nošení brýlí

Při práci na počítači mi bolí oči, jindy žádný problém nemám. Podle předpisu...

Nošení brýlí

Dobrý den, od školky jsem nosil brýle více na čtení, dioptrie 4 na obou. Poté...

Nošení brýlí ANO / NE

Dobrý den. Mám syna a je mu 13 let. Minulý měsíc byl u očního a jeho dioptrie...

Nošení kontaktních čoček - problém v levém oku

Dobrý den, už nějakou dobu mi levé oko při nošení kontaktních čoček občas slzí(...

Nošení korzetu

Dobrý den. Po 18 dnech bolestí mi zjistili zlomený obratel Th9, dostal jsem...

Nošení okluze

Dobrý den, ráda bych požádala o Váš názor. Můj syn (6,5 let) nosí druhým rokem...

Notethisteron

Dobrý den, trpím opakovanými záněty močového měchýře, po 5. zánětu mi na urologii...

Notroděložní tělísko Mirena

Dobrý den, od začátku února mám zavedeno nitroděložní tělísko Mirena. Zavedení...

Nouzová antikoncepce

Dobrý den, .mám naštípnutou kost v noze a píchala jsem si injekce Zibor na ředění...

Nouzová antikoncepce v pilulkách není 100% účinná

Dobrý den, mám dotaz. Brala jsem pravidelně asi rok antikoncepci Vreyu, teď...

Nová alergie během života

Dobry den, dost casto mam ted rymy. Nemela bych na nic byt alergicka, ale je...

Nová antikoncepce

Dobrý den pane doktore chtěla jsem se zeptat 3.3.jsem začala užívat po 5 letech...

Nová antikoncepce

Dobrý den, od září by měla být v česku na trhu nová antikoncepce v kombinaci...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Vyvrknuty kotnik

Dobry den ! 20.2.06 jsem si vyvrknul kotnik pri fotbal,doslapl jsem na bok...

Loupání kůže na prsou


Angína, komplikace


Tranvestismus nebo shemale?


Bolesti po polypektomii


Ganglion? u dítěte


Kondom - správné nasazení


MUDr. Petr Havel

3HPHK, s.r.o.

MUDr. Libor Anděl

Gynekologická privátní praxe

Naxyl a ovlivnění antikoncepce


Plíseň


Ganglion a bolest kolene


MUDr. Jaroslav Šubrt

Praktický lékař

Bílé pupínky


Váček na patře


Roztroušená skleroza


Helicobacter pylori může být nenápadný zabiják


Na hrudi


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×