Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Nový útvar na varleti

Urologie Honza . 8.2.2013 redakce uLékaře

Dobrý den, nedávno jsem si na levém varleti všiml nového "objektu, či jak to nazvat. Jedná se o cca 1 cm velký útvar, má jakýsi zakroucený tvar, na omak není tvrdý, ani bolestivý, nemá nijak zvláštní barvu...ale objevil se skutečně v posledních několika týdnech. Myslíte, že bych měl zajít na vyšetření ultrazvukem k urologovi? Děkuji za odpověď.

Odpovídá:

MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Určitě! Každý nový útvar by měl být vyšetřen.

Související dotazy

Hrbolatý útvar varlete
Dobry den. Minule vanoce jsem si nahmatal nad levym...
Útvar 4 cm u varlat
Dobrý den o víkendu jsem si promáčkl většího uhra neboli...
Útvar pod varletem
Zdravím , mám problém začalo mě bolet varle (levé)...
Útvar za varletem
Dobrý den, nedávno jsem nalezl za levým varletem...
Útvar na pravém varleti
Dobrý den, asi před třemi dny jsem si nahmatal menší...
Útvar na zadní straně varlete
Našel jsem na zadní straně varlete podivný útvar je...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Novorozenecké či dětské akné

Dobrý den pane doktore/doktorko, chtěla bych vás poprosit o názor. Synovi (měsíc...

Novorozenecké chlamydie

obracím se na vás s jedním dotazem. Snad mi pomůžete. Mám dnes již 21 měsíční...

Novorozenecké křeče

Dobrý den, mám syna 4roky a dceru 22 měsíců, oba měli novor. křeče. já je měla...

Novorozenecké křeče

Dobrý den, mohou být benig. idiopatické nov.křeče už třetí den po narození?...

Novy kycelni kloub a problemy

Dobry den pane MUDr. Navratile, pred sedmi mesici jsem prodelala operacni...

Nový lék na cukrovku

dobrý den,ten nový lek nacukrovku--Jardiance 10.mg se používa samostatně,nebo...

Nový lék na ředění krve

Dobrý den,prodělala jsem hžt s embolizací plic v roce 2011 poté co jsem po roce...

Nový nález po totálním odstranění štítné žlázy

Dobrý den, v roce 2012 mi byla ve dvou dobách odstraněna štítná žláza (nejprve...

Nový nehet přestal růst (?)

Před 2 týdny ve čtvrtek manžel synovi narazil spodní hranou dveří do malíčku...

Nový objev - Převýchova imunitního systému pomocí T-lymfocytů

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda ten nový objev, co se týče cukrovky a jiných...

Nový zubař

Dobrý den, chci se zeptat jestli přijimate nové pacienty. Už jsem hodně dlouho...

Nový zubní lékař

Dobrý den, měl jsem problémy s mým starým zubním lékařem a přes známé mi byl...

Novynette a Lanzul30mg

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jak Lanzul30mg ovlivňuje účinnost HA Novynette.Byl...

Novynette a Stimulen

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda může přípravek Stimulen ovlivňovat účinnost...

Nožičky novorozenec

Dobrý den, poprosím o překlad diagnozy: pedes calcaneovalgi. A zda se upraví...

Nporucha menstruace

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, měla jsem menstruaci 9.1. a přišla nečekaně...

NRBC

Upřesňuji dotaz: Byl jsem včera ošetřen na pohotovosti s bolestí hlavy, neurologický...

NSE marker

Dobrý den, paní doktorko. Je mi 20 let a při posledním krevním obrazu mi byl...

NT

Dobrý den, můj gynekolog mi pře 13-ti dny zavedl NT (název nevím, jelikož jsem...

NT hodnota

Dobrý den v 11týdnu těhotenství jsem podstoupila screning byla mi naměřena NT...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×