Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ochrana antikoncepční pilulky

Veronika . 7.9.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, mám dotaz ohledně ochrany antikoncepční pilulky. Užívám Lunafem. Stalo se mi, že jsem si zapoměla vzít 16. pilulku, tedy ve 3. týdnu. Píší, že se má začít hned další tablo. Ale co se stane když si udělám normální pauzu jak mám? Kdy budu zase plně chráněná, aniž bych musela používat další antikoncepční opatření? Budu plně chráněná hned jak si vezmu 1. pilulku z nového tabla, i když to bude po té pauze? Děkuji za odpověd, Veronika.

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Nejlepší cesta je pokračovat bez přestávky dalším platem, pak se na účinek antikoncepce můžete spolehnout, pokud chcete udělat pauzu tedy i s vynechanou tabletou 7 dní, ale raději bych pokračoval. Příjemný den

Související dotazy

Antikoncepční pilulky a náplasti
Dobrý den, je mi 17 a chtěla bych se zeptat,zda mi...
Antikoncepční pilulky a náplasti
Dobrý den, je mi 17 a chtěla bych se zeptat,zda mi...
Vynechaná antikoncepční pilulka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Brala jsem antikoncepci...
Rozpuštěná pilulka
Dobrý den, dnes ráno, když jsem zapíjela antikoncepční...
Ochrana
Dobrý den, rok jsem používala antikoncepční pilulky....
Potratová pilulka a opětovný potrat
Dobry den. Jsem po potratove pilulce. 3 tydny po mi...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ochlupení u dívky

Je mi to docela trapné, ale chtěla bych se zeptat, kde všude má růst pubické...

Ochlupení v obličeji u dívky/mladé ženy

Dobrý den, mým problémem je ochlupení na obličeji, krku a kolem pupíku. Již...

Ochlupení,velikost

Dobrý den chci se zeptat. Ve 14 letech mam penis dlouhý skoro 18 cm zda je to...

Ochorenie

V pondelok som bol na bicykli len v tričku. Chytila ma búrka, zmokol som a uviazol....

Ochrana

Dobry den, chtela bych se zeptat dnes jsem si vzala z druheho platicka hormonalni...

Ochrana

Dobrý den, rok jsem používala antikoncepční pilulky. Nyní jsem přestala a...

Ochrana

Dobrý den, již dlouhou dobu užívám pravidelně HA a chtěla jsem se zeptat, jestli...

Ochrana

Dobrý den, je mi 21, deti ještě nemám a do budoucna bych chtěla. antikoncepci...

Ochrana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Začala jsem brát svojí první antikoncepci...

Ochrana

Dobrý den pane doktore, okolnosti mě donutily na 1 měsíc HA Artizia vysadit,...

Ochrana během menstruace

Dobrý den. V Pátek teda 13.3 jsem dobrala první platíčko HA Katya¨)jednou jsem...

Ochrana dcery

Dobrý den, dočetla jsem se o očkování proti rakovině děložního čípku dost zvláštní...

Ochrana očí - brýle k počítači

Dobrý den, při mém zaměstnání trávím 8 hodin denně u počítače a často u něj...

Ochrana od nového plata po zapomenuté 21. pilulce

Dobrý den, již jsem se Vás tázala ohledně zapomenuté 21. pilulky, kterou...

Ochrana od prvnipí pilulky

Dobrý den užívám antikoncepci MYWY již 8 den od prvního dne menstruace. Odkdy...

Ochrana pečene (jater)

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je možné užívať liek Lagosu ako prevenciu...

Ochrana po vysazení HA

Dobrý den, rozhodla jsem se vysadit horm. antikoncepci Foxinette, jak dlouho...

Ochrana proti elektrosmogu

Otázka je jednoduchá - lze se vůbec proti elektrosmogu chránit ? Hlavně na pracovišti...

Ochrana proti otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké formy ochrany proti početí byste mi...

Ochrana proti parazitům

Dobrý den, prosím Vás jako odborníka o radu. Co si myslíte o "Balíčku proti...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Orální alergický syndrom


Stehy


Červené pupínky


Vyšetření osteoporózy


Virážka?


Antibiotika na zub


Fleky po celém těle


Fermalac vaginal


Na atopický ekzém vyzkoušejte tekuté stříbro!


Bolesti po operaci, biopsie plic


MUDr. Alena Doležálková

Praktický lékař pro děti a dorost

MUDr. Jaroslava Chaloupková

Ordinace pro děti a dorost

MUDr. Jan Sedmík

Rehabilitační ordinace

MUDr. Vlaďka Bžunková

Praktický dětský a dorostový lékař

MUDr. Jaromír Tručka

Praktický lékař pro děti a dorost

Suchá pokožka hlavy, strupy


MUDr. Olga Popelková

Ordinace stomatologa

MUDr. Vlastimil Klát

Ordinace praktického lékaře pro dospělé

Užívání extáze může spustit deprese!


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×