Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ochupení nohou

Eva . 3.11.2014 redakce uLékaře

Dobrý den, všimla jsem si u svého syna (6 let), že již podruhé ztratil veškeré chlupy na nohou (lýtka). Minulý rok, touto dobou měl nadměrné ochlupení lýtek, tyto chlupy (tmavé a tvrdé) však po čase zmizely. Tento rok, opět měl několik měsíců tyto tvrdé a tmavé chlupy, opět na lýtkách a opět zmizely. Jedná se prosím o normální jev u dětí tohoto věku? Děkuji Vám za odpověď. Eva

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, ano může se jednat o normální jev, pokud dítě nejeví jiné známky onemocnění kůže ani jiných orgánů. Pokud by měl další kožní projevy nebo mu řídly vlasy, řasy či obočí, zajděte se synem ke kožnímu lékaři. Hezký den

Související dotazy

Pálení nohou
Dobrý den, už od mala mám problém, že mi pálí nohy....
Bolesti nohou
Při chůzi bolest nohou, nohy neotákejí. Křečové žíly...
Bolest nohou
Dobrý den, chci Vás poprosit o radu, co mám dát dceři,...
Otékání nohou
Dobrý večer , mám takový problém je mi 52 a otekaji...
Bolesti nohou
Dobrý den , je mi 53 let , mám nadváhu a neléčím se...
Otoky nohou
Dobrý den, často se mi stává, že po delším sezení např....

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Ochrnutí levé ruky od zápěstí

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz. Po dlouhém a intenzivním pláči jsem měla...

Ochrnutí po operaci

Dobrý den Chtěl bych se zeptat zda je normální po operaci krční páteře a probuzení...

Ochrnutí poloviny těla

Dobry den, neschopnost pocitat aj jednoduche cisla na niekolko mesiacov a ochrnutie...

Ochrnutí předloktí během spánku

Vážený pane doktore, prosím Vás o radu. Dnes v noci, zhruba po 3 hodinách po...

Ochrnutí svalu u pravé lopatky

Dobrý den, je mi 26 let a asi před deseti lety mi ochrnul sval kolem pravé lopatky....

Ochrnutí v obličeji po zánětu mozkových blan

Dobrý den.Mám spojený nerv s okem a pusou -po zánetu mozkových blan /ochrnutí...

Ochrnutí-mozek

Dobrý den, nechci Vás zdržovat, chtěl bych se jen zeptat na pár otázek ohledně...

Ochrnutí-strach

Dobrý den, jsem na půl těla po nehodě a operaci mozku ochrnutý již 4 roky....

Ochrnutí-šlacha

Dobrý den, jsem ochrnutý a zkrátila se mi šlacha na noze-kotník, pata. Mohl...

Ochrnutý ret

od mala mám ochrnutou dolní pulku rtu,když se usmeji tak mam jako by krivou...

Oidipuv komlex

Dobry den, moc krat Vam dekuji za predeslou odpoved na muj dotaz. Mozna mate...

Ojedinělí KES a Benigní SVES

Dobrý den, je mi 24 let aktivní a jsem aktivní sportovec a chtěl bych se zeptat...

Ojedinělý epileptický záchvat

Dobrý den pane doktore, Chtěl bych se poradit se svým problémem. V 36 ti letech...

OKAMŽITÁ REKONSTRUKCE PŘI NÁDOROVÉM ONEMOCNĚNÍ PRSU

DOBRÝ DEN, MAMINCE (63 LET) BYL ZJIŠTĚN ZHOUBNÝ NÁDOR NA PRSU, JEDNÁ SE ZHRUBA...

Okamžitý přechod na jinou HA

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné přejít z jedné HA na druhou okamžitě?...

Okna

DObrý den, chtěl bych se zeptat, občas se mi stane - většinou když jsem někde...

Oko

Moje babička má oko zalité krví a panenku trochu světlejší barvy než na oku...

Oko

Dobrý den, mám 14 denního chlapečka a všimla jsem si, že levé očíčko má trochu...

Oko

Dobrý den. Mám Problém s okem do kterého mi něco spadlo již před třemi měsíci....

Oko

dobrý večer, poprosím odpověd, zda mám navštívit očního lékaře pokud 14 dnů...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Poslední cigareta? Až po hypnóze


Vdechnutí jídla, kašel


Hnědý až krvavý výtok mimo ms


Lze Zibor brát současně s Detrelex tabletami


Tinitus


MUDr. David Macharáček

GM ordinace s.r.o.

Kožní výrůstek


Vyrazky zo dna na den


Jak si biologická léčba dokáže poradit s rakovinou prsu


Proktologie


Jste po operaci srdce? Nezvedejte ruce nad hlavu


Dočasná tetováž není bez rizika


Neštovice


Zažloutnutí zubů


Unikání vzduchu z plic


Poruchy spánku


Vyrážka


Vleklé problémy s močovým měchýřem


Inzerce
Poslat e-mailem
{}
Inzerce
×