Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Oci

pimsonka . 7.1.2015 redakce uLékaře

dobry den jako mala sem dostala bryle na cteni na mala pismena.ted travim dost casu u pocitace a pocituju ze spatne kolikrat vidim mam unaveny oci i pri bezne praci tak se chci zeptat jestli bych si nemela nechat dat zase bryle

Odpovídá:

prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oční lékařství Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

Dobrý den, únava očí může souviset s nekorigovanou dioptrickou vadou a proto, pokud máte tyto potíže, je určitě vhodné podstoupit oční vyšetření a v případě zjištění nějaké dioptrické vady si nechat korekci předepsat. Přeji hezký den.

Související dotazy

Oči
Dobrý den, ráda bych se zeptala na problém u půlročního...
Oči
dobrý den mám nateklý obličej a hnisají mi oči a mám...
Oči
Prosím Vás o radu, mohu si nechat udělat pernamentní...
Oči
Dobrý den,v loňském roce ve věku 62 let jsem podstoupila...
Oči
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Občas se mi stává,...
Canesten a oči
Dobrý den, pokud se mi trochu krému Canesten dostane...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

OCD a řízení motorr. vozidel

Dobrý den, ráda bych se na Vás obrátila s následujícím dotazem: uz od puberty...

OCD a těhotenství

Dobrý den.Již je tomu rok,co se léčim s ocd nemocí.Ta se u mě začala projevovat...

OCD porucha

Dobrý deň, pán doktor chcel by som Vás poprosiť o radu. Liečim sa na OCD už...

OCD sexuální orientace?

Dobrý den pane doktore, píši Vám, protože jsem úplně vyčerpaná. Je mi 23 let,...

OCD-lékárna

Dobrý den, trpím obsedantně-kompulzivní neurózou. Zkoušela jsem lék ze skupiny...

OCD?

Dobrý den, delší dobu trpím obsedantně-kompulzivní neurózou. Spočívá to především...

Ocelový pásek u hodinek

Dobrý den, po pár dnech nošení ocelových hodinek se mi udělal na ruce červený...

Ocet

dobry den maminka 67let byla na gynekologickem vyšetření a ma tam napsano ocet...

Ocet

Dobry večer omlouvam se za dalši dotaz stejneho znění maminka 67 let atd ale...

Ocet vs. kůže

Dobrý den, mám pár bradaviček na prstech, takže jsem si včera večer udělal...

Oci

dobry den mam potize kamaradka ma syna a jemu se obcas oci slepi a nejdou otevrid...

Oci

Mohou plastove ochranne bryle poskozovat zrak pri noseni 8 hod. Denne? Dekuji

Oci na fotografii

Dobry den, nekde jsem cetl, ze i podle fotografie se da zjistit onemocneni oci,kdyz...

Ockavani

Dobry den , zajimalo by me zda se muzu dat ockovat proti rakovine delozniho...

Ockovani

Dobry den, zajimalo by me, kdy zacit s ockovanim miminka Prevenarem13. Ve 2...

Ockovani

Ještě ohledně mého dotazu, ale klíšťata mohou způsobit zánět mozkových blan...

Ockovani

Dobry den, moje dcera byla ockovana nasledovne: - v 10 tydnech Infanrix/hexa,...

Ockovani

Dobrý den.Mam 7 mesicniho synka,ma atopicky ekzem,který se mu spustil po 2....

Ockovani

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat když se nechám očkovat proti klíšťové encefalitidě...

Ockovani

dobrý den Prosím Vás byla jsem ockovana cervarixem mam za sebou 2 vakcíny a...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolena z vnější strany


Bolesti hlavy


TTE


Bolest rameního kloubu a klíční kosti


Tlak pod palcem


Chronický zánět žaludku a nedomykavost jícnu


Průjem a horečka


MUDr. Eva Klimešová

European Dental Health

Zvětšená játra která jsou zdravá


MUDr. Alexander Marossy

Ordinace PL pro dospělé

Prosím o vysvětlení nálezu na rtg


Sudeckův syndrom


Menstruace po vysazení antikoncepce


Revma a běhání


MUDr. Mojmír Dolejší

Interna - gastroenterologie

Bolest


Kašel


Odpovídám na odpověď lékařky


Herpesin ve 33. tt těhotenství

Dobry den, jsemve 33tt a udelal se mi opar na rty. Velikostne prumerny. Mohu...

Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×