Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Očkování synflorix a prevenar

Péče o dítě Michaela . 14.6.2012 redakce uLékaře

Dobrý den, Ráda bych se zeptala na očkování syna, 8 měsíců. V únoru dostal první očkování synflorix, od té doby měl zdravotní problémy, kašel, rýma, očkování tedy nebylo možné. Jelikož mi až nyní p. doktorka oznámila, že již není možné očkovat zdarma, chtěla bych vědět zda můžeme synflorix nahradit prevenarem, nebo musíme pokračovat... Děkuji za odpověd a přeji krásný den H

Odpovídá:

Lékař uLékaře.cz

Dobrý den, je možné přejít ze Synflorixu na Prevenar, záleží na Vaší volbě. Hezký den

Související dotazy

Prevenar versus Synflorix
Dobry den, Rada bych se s Vama poradila ohledne ockovani...
Prevenar 13, Synflorix
Dobrý den, jaká je v dnešní době účinnost Synflorixu...
Prevenar 13
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně očkování prevenar...
Očkování synflorix
Dobrý den obracím se na vás s žádostí o radu mám doma...
Cena za očkování Prevenar 13
Dobrý den,chtěla jsem se zaptat kolik stojí očkování...
Očkování
Dobrý den, syn má 2,5 roku a chtěla bych se zeptat...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Očkování Silgard - prodleva s 2.dávkou

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: Dcera 15let dostala 1.dávku 31.8.2012. Na...

Očkování Silgard nebo Cervarix

Dobrý den, nejprve chci poděkovat za bleskovou reakci paní Mudr. Leskovské....

Očkování Silgard vakcínou

Dobrý den, jsem po konizaci děložního čípku a mám také po 2 vakcíně Silgardem....

Očkování SILGARD x CERVARIX

Dobrý den, mám na Vás dotaz. Dnes jsem byla na třetí dávce očkování proti rakovině...

Očkování Silgardem

Dobrý deň. Bola som očkovaná 14.novembra 2008 očkovacou látkou Silgart. Bolo...

Očkování splaniček

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat měli jsme jít v 15měsících na očkování spalniček....

Očkování syna

Dobrý den, ptala jsem se na očkování mého 2,5 letého sna zde: Očkování Dobrý...

Očkování syna proti neštovicím když jsem těhotná

Dobrý den, synovi jsou 3 roky, já jsem nyní ve 27tt, dokud jsem těhotná vím,...

Očkování Synflorix

Dobrý den. Prosím o radu. Nechala jsem dceru očkovat vakcínou Synflorix. Je...

Očkování synflorix

Dobrý den obracím se na vás s žádostí o radu mám doma 3 měsíčního syna nyní...

Očkování TBC

Dobrý den, chci se zeptat na Váš názor na očkování TBC. Syn bude mít za týden...

Očkování TBC

Moje 13letá dcera dosud nebyla pozvaná na přeočkování proti TBC, ačkoli většina...

Očkovaní TBC

Dobrý den chtěla jsem se zeptat ohledně očkování na TBC které proběhlo v porodnici.nyní...

Očkování TBC

Dobrý den, v září jsem byla přeočkována proti Tbc, zůstala mi bulka, a svědí.Je...

Očkování TBC

Dobrý den, v srpnu 2011 se mi narodil syn, kterého jsem nechala dobrovolně očkovat...

Očkování tbc a hexavakcíny u miminka

Dobrý den, při propuštění z porodnice očkovali malého na TBC a reakce do 3 měsíce...

Očkování TBC a protivné dítě

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné, aby můj 13měsíční syn byl podrážděný,...

Očkování tetan

Dobrý den,přítel byl na očkování proti tetanu po 13letech.Týden před očkováním...

Očkování tetanovkou

Dobrý den. Mám dotaz ohledně manžela. V roce 2007 měl autonehodu a byl na Klinice...

Očkování Tetanu

Dobrý den, moc bych vás prosila o váš názor na očkování tetanu. Dcera byla...

Naposledy přečtené dotazy z poradny



Ultrazvuk krku - nodozity na štítné žláze


MUDr. Eva Maroušková

Praktický lékař pro dospělé

Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Pupínky penisu


Kruhy pod očima


Pulzace aorty

Tepání v břiše Chtela bych se zeptat, zda by mohla byt nejaka souvislost...

Bolest ua ušima


Introvertní povaha a sex


Intoxikace potravinami

Dobry den pritel byl v praci a snedla nejaky spatny steak a parky. Rozklepal...

Strach


Bolest nohou


Červené fleky na kůži


Kožní sufúze


Nepravidelná menstruace


MUDr. Jana Baslerová-Fojtíková

Praktický lékař pro dospělé

Snížená sexuální touha? Viníkem může být i stres


MUDr. Alexandra Vacková

Stomatologická ordinace

Virová hepatitida v číslech


Mozkové buňky (fakt/mýtus)


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×