Reklama
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Reklama

Odber krve a nachlazeni

Praktické lékařství Eva 4.5.2016

Dobry den, mam jit na kontrolni odber glukozy a mam trochu rymu. Zajimalo by me, jestli muze byt vysledek kvuli ryme zkresleny? Mockrat dekuji:-)

MUDr. Vladimíra Cejnarová
Odpovídá lékař:

MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

Dobrý den, pokud se jedná o prostou rýmu, bez hlenohnisavé sekrece a kašle, tak větší vliv by to nemělo mít.

Související dotazy

Odběr krve
Dobrý den, mám jít na odběr krve kvůli dřívějšímu nedostatku...
Odběr krve
Dobry den, pred 3tydny jsem byla na odberech kvůli...
Odběr krve a cvičení
Dobrý den, rada bych se informovala zda mohu (pokud...
Odběr krve
Muzu si jako samoplatce dat urobit odber krve?Kdyz...
Odběr krve
Dobrý den ráda bych se zeptala na odběr krve při zjištění...
Odber krve
dobry den, prosim jaky je spravny postup pri odberu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Odběr krve - TSH & FT4

Dobrý den, chci se zeptat, zda je nutný odběr krve na lačno při stanovování...

Odběr krve - urea a kreatinin

Dobry den, muze ovlivnit krevni test ledvin sklenicka vody s mensim mnozstvim...

Odběr krve 1. screening

Dobrý den, pane doktore. Chtěla jsem se vás zeptat, zda je všechno v pořádku,...

Odběr krve a antibiotika

Dobrý den, beru antibiotika Doxybene (na uroplazma) a potřebuju jít na odběr...

Odběr krve a cvičení

Dobrý den, rada bych se informovala zda mohu (pokud jdu rano na odber krve)...

Odběr krve a infekce

Dobrý den, jsem těhotná a byla jsem na odběru krve v odběrovém centru. Normálně...

Odběr krve a léky

Dobrý den,chtěla jsem se vás zeptat,jestli při odběru krve brát prášek nebo...

Odběr krve a léky

Dobrý den dneska jsem byla na odběru krve na: CRP,sedimentaci,KO+diff,glykémie...

Odběr krve a léky

Dobrý den psala jsem Vám ohledně zkreslování výsledků krve léky. Ještě jsem...

Odběr krve a marihuana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda se dá v krvi zjistit marihuana když jsem...

Odběr krve a opar na rtu

Dobrý den. Mam dotaz ohledně dárcovství krve. Tuto středu 30. 11. jsem byl...

Odběr krve a přenos infekce

Dobrý den, potřebovala bych radu. Dnes jsem byla na odběru krve v jednom...

Odběr krve a výsledky

Dobrý den,mám dotaz na výsledky odběru krve na diabetologii.Glukoza 5.69,mám...

Odběr krve do 14 týdnu na genetický vady

Dobrý den,byla jsem objednána od svého gynekologa na první skrining a na odběr...

Odběr krve na endokrinologii

Dobry den. Mam dotaz. Pred rokem jsem byla na endokrinologii z podezření na...

Odběr krve na jaterní enzymy

Dobry den Mela bych prosím dotaz.Půjdu na odběry krve a jaternich testu skrz...

Odběr krve na kortizol - nalačno?

Při odběru krve na zjištění kortizolu, musí být pac.na lačno?Pokud nebude budou...

Odběr krve na Triple test

Dobrý den, dnes jsem byla na odběrech krve na 16 tt, tedy na Triple testy....

Odběr krve po antibioticích

Dobrý den, zajímalo by mne, za jak dlouho po dobrání antibiotik je vhodné odebrat...

Odběr krve při trombofilní mutaci

Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jestli je bezpečné darovat plazmu, když...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Ambiderman- čím ho nahradit?

Dobrý den, naši malé dceři byl předepsán lék Ambidermani, jelikož má občas na...

Oteklý obličej

Dobrý den,prosím o radu,už zhruba měsíc mi otéká po ránu obličej. Mívám zatvrdlé...

Pocit těžké nohy

Dobrý den, děkuji za minulou odpověd. Měla bych k Vám ještě jeden dotaz. Delší...

Bolesti nohy

Dobrý den. Mám už 2 měsíce problém s levou nohou v oblasti kotníku když zvednu...

Bolest mezi lýtkem a kotníkem

Dobrý den. Již téměř druhým rokem mám problém s bolestí nohou mezi lýtkovým...

Tlak pod krkem, pocit otoku, škrcení

Dobrý den, Delší dobu mě trápí tlak pod krkem, jak kdyby mi otikal nebo me...

Bulky a otok pod uchem

Dobrý den, vedle ucha a pod uchem se mi udělaly 2 bulky (asi během 2 dnů) ca...

Obava z rakoviny

Dobrý den. Je mi 23 let, muž, 193 cm a 70 kilo. Uz tak půl/třičtvrtě roku mám....

Proč se mi nechce postavit penis?

Dobrý den ^^ chci se zeptat proč se mi nechce postavit penis :( s přítelem už...

Pocit tlaku na pokožce hlavy

Dobrý den, poslední zhruba měsíc mívám zvláštní pocit tlaku na kůži/pokožce...

Dlouhodobý průjem, po každém jídle

Dobrý den, už delší dobu mám problémy se zažíváním. Myslela jsem si původně,...

Malátnost, nevolnost,nechutenství

Dobrý den, potřebovala bych od Vás radu. Asi už 3 dny zažívám nechutenství....

Ionizátor vzduchu, kašel

Dobrý den, trpím neustálým zahleňováním, vykašlávám bílé hleny, nos stále ucpaný,...

Dilatační kardiomyopatie - dědičnost

Dobrý den. Můj otec nedávno zemřel na srdeční selhání jehož příčinou byla dilatační...

Zvýšená hodnota DHEAS

Dobry den,uz Cca 7 mesicu mam problemy s padanim vlasu,mastenim a mastenim obliceje...

Léčba po zlomenině stehenní kosti

Dobrý den, jsem 3 týdny po operaci zlomeniny stehenní kosti. Po 10 dnech vyndány...

Zvýšené jaterní testy a triacylglyceroly

Dobrý den, znepokojuji me me krevní výsledky, hlavně jaterní. Prosím o vas názor.Alt...

Mentálně postižené dítě a porucha chování

Dobý den,mám mentálně postiženou dceru 27let, při porodu byla kříšená.má poruchy...

Lázně a vyhřezlá ploténka

Dobrý den, mám 6.týdnu po operaci vyhřezlé ploténky HDI L4/5.Kontrola-bez komplikací.Dostal...

Panické ataky

Dobrý den, je mi 30 let, chodím dlouhá léta do posilovny a cca před 3 měsíci...

Reklama