Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Oddálení menstruace

Antikoncepce Eva 19.5.2017

Dobrý den, v srpnu jedu dva týdny po sobě na dovolenou a zrovna mám dostat menstruaci. Beru HA Foxinette Neo.. Můžu přestat brát prášky o týden dřív abych menses dostala dřív? (místo 21 pilulek jen 14). Nebo je nějaký jiný postup jak si vyvolat menses o týden dřív??

Odpovídá lékař:

MUDr. Daniela Obrová


Milá Evo, ano, přesně takto můžete postupovat a užít méně tabletek a menstruaci mít dříve nebo naopak užít tabletek více a menstruaci tím oddálit. S pozdravem a přáním pěkné dovolené.

Související dotazy

Oddálení menstruace
Dobrý den, za 14 dní mám jít na artroskpii kolene....
Oddálení menstruace
dobry vecer mam otazku jedu na dovolenou a potrebuji...
Oddálení menstruace
Dobry den, dceri je 14 let, prosim muze uzivat Ogametril...
Oddálení menstruace
Dobrý den. Ráda bych se zeptala na podrobnosti ohledně...
Oddálení menstruace
Dobrý den,chtěla sen se zeptat jaky doporučujete prášky...
Oddálení menstruace a bolest bradavek
Dobrý den, chtěla bych se zeptat rozhodila jsem si...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Oddálení menstruace

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Je mi 14 let a menstruaci jsem dostala...

Oddálení menstruace

Dobrý den, používám antikoncepci Softine už 3 roky a jsem s ní spokojená. Chtěla...

Oddálení menstruace

Dobrý den,beru HA Mistra a chci si oddálit menstruaci cca o týden. Takže po...

Oddálení menstruace

Dobrý den paní doktorko, kvůli dovolené jsem chtěla oddálit menstruaci. Takže...

Oddálení menstruace

Dobrý den, můžu brát antikoncepci Sunya po sobě čtyři platíčka bez 7denní pauzy?...

Oddálení menstruace

Dobrý den .Jdu na operaci plastiku celeho břicha s opravou pupeční kyly.Bylo...

Oddálení menstruace

Dobrý den, začínám brat HA MYWYa chtela jsem se zeptat jak oddálit menstruaci....

Oddálení menstruace

Dobrý den. Ráda bych se zeptala na podrobnosti ohledně oddálení menstruace z...

Oddálení menstruace

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na oddálení menstruace. Používám antikoncepci...

Oddálení menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli si můžu menstruaci oddálit 2x hned...

Oddálení menstruace

Dobrý den,chtěla sen se zeptat jaky doporučujete prášky na oddálení menstruace...

Oddálení menstruace

Dobrý den, může mi gynekolog předpsat prášky na oddálení menstruace bez souhlasu...

Oddálení menstruace

Dobrý den, pravidelně beru HA Mercilon. A tento měsíc bych si potřebovala oddálit...

Oddálení menstruace

Dobrý den,20.7. jsem přestala brát HA. 25.8. jedu na dovolenou a chtěla bych...

Oddálení menstruace

Dobrý den, rok užívám antikoncepci Sidreta a potřebovala bych oddálit krvácení....

Oddálení menstruace

Dobrý den chtěla bych se zeptat, zda bude účinné oddálení menstruace pomocí...

Oddálení menstruace

Dobrý den, používám antikoncepci Jeanine, jelikož mi menstruace vycházela na...

Oddálení menstruace

Dobrý den. Užívám hormonální antikoncepci a potřebovala bych si oddálit menstruaci...

Oddálení menstruace

DObrý den, rozhodla jsem se pro oddálení menstruace pomocí antikoncepce Sunya....

Oddálení menstruace

Dobrý den, již 7 let užívám antikoncepci Natalya. Chci se zeptat, můžu oddálit...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Boule v třísle - uzlina/kýla?


Pištění v uších

Dobrý den, v noci z neděle na pondělí mi začalo zčistajasna pištět v uších....

Velikost penisu v klidném stavu.

Lze nějak ovlivnit velikost penisu v neztopoření? S velikosti ve ztopoření sem...

Svědění a zarudnutí šourku

Dobrý den. Prosím o radu.Jsem muž ,čerstvých 50 a mívám nepříjemné svědění...

Vzájemná interakce léků

Prosím můžete posoudit bezpečnost současného braní mých léků, je mi 44 let,...

Slano v ústech


Krvácení z nosu v létě


Zalehlé ucho

Dobrý den, již 4 týdny mám zalehlé levé ucho a akorát mi přijde, že se to...

Bolesti žaludku vpravo asi 2 prsty pod žebry

Dobrý den, pravidelně, cca 1x za půl roku se mi stane, že po nějakém jídle...

Bolesti nohou

Dobrý den chtěla jsem se zeptat už 4 měsícekdyž rano vstanu mne silene bolí...

Zápach


Problémy s močovým měchýřem

Dobrý den. Již dva měsíce mám problém s močovým měchýřem. Co 15-20 minut se...

Musí být menstruace bez ovulace?

Dobrý den paní doktorko Matoušová, chci se zeptat, jestli musím mít menstruaci,...

Popraskaná kůžička na penisu

Mam na penisu takovy krouzek ktery kdyz presunu pres stoporeny zalud tak mi...

Zavádění stentu do ledviny

Dobrý den, když jsem si zde četl dotazy ohledně stentu v močovodu, tak v podstatě...

Ztvrdlé místo na penisu

Objevil jsem kousek pod žaludem tvrdé místo připomínající ztvrdlou žílu. Někdy...

VRE

Dobrý den, může vankomycin rezistentní enterokok způsobovat zvýšené teploty...

Suchý kašel a pocit něčeho v krku

Dobrý den už jsem Vám psala ohledně mého problému neustálý suchý kašel a pocit...

De Quervain

Dobrý den, před půl roku jsem měla problémy se zápěstím. Ale protože jsem...

Palgotal užívání

Dobrý den, jsem onkologický pacient v remisi (ablace prsu), nyní jsem ještě...