Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Oděrky n a žaludu-zánět

Infekce Tomáš 4.2.2010 redakce uLékaře

Dobrý den přeji,již jednou jsem měl problém a to je 6 let že jsem z jedné řeky chytil něco a po čase se mi udělalo asi 5 pucheřku na žaludu které postupem času začal hnisat a dopst do zavánělo i když jsem si stále přirození a žalud přetahoval a čistil nělkolikrat deně..vše se stalo po té řce nejspíše.. léčil jsem to heřmánekm atd...po čase vylečil a od te doby mám ale zuženou předkožku po 2 letech se postum začala uvolnovat a šlo přetahovat penis na 90%..s přitelkyni jsem 2 roky a při posledním milovaní jsem si asi podřel žalud na špičce..snažil jsem se to umejt a bylo to bolestive po 2 dnech nazačl puchejřek a opět cejtit zánět...lečím to občas heřmánkem obklad z čaje a nejhorší je to že po 78 dnech se mi samovolně odloupl mokvajici stroupek a zustala 2 x hluboká dirka po puchejřku..myslíte že se mi to nějak časem samovolně ta tkán doroste?

rozhodl jsem se že v létě pujdu na obřízku..a nebudu už míti s přítelkyni tak divoké milovani abych právě pak nemusel trpět.

Doma jsem našel mast herpesin je možné to na žalud nanášet?žalud nemohu přetahovat tak tak tyčinkama do uší si po žaludu niže čisim vodou a heřmánekm je do tostačujicí?

děkuji a přeji pěkný den Tomas

Odpovídá lékař:

Lékař uLékaře.cz

1) Na tu obřízku rozhodně jděte, protože zúžená předkožka (tzv. fimosa)může vést k opakovaným zánětům i dalším zdravotním problémům, které by se pak musely řešit i chirurgicky.
Důležité: pokud předkožka nejde přetáhnout, nezkoušejte to násilím!!! Mohlo by dojít k tomu, že už nepůjde zpátky (tzv. parafimosa) a pak hrozí závažná porucha prokrvení ponisu!
2) Herpesin můžete použvat, defekty pokožky se zcelajistě zacelí, ale možná zůstanou jizvičky.
3) Nejlepší by bylo neprovádět pochybnou samoléčbu a svěřit se do rukou odborníka - dermatologa - takto nadálku stejně přesnou diagnosu a léčbu nemohu určit.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Zjistit, jak funguje poradna

Související dotazy

Zánět žaludu
Dobrý den,podle všeho mám kvasinkovou infekci na žaludu.Už...
Zánět žaludu?
Dobrý den, Potřebují radu odborníka. V říjnu měl jsem...
Zánět žaludu
Dobry den chtel bych se zeptat na problem co se mi...
Zánět žaludu
Dobry den, z ničeho nic od útery mam zarudlou předkožku...
Zánět žaludu
Přibližně před měsícem se mi na žaludu a předkožce...
Zánět žaludu
Dobrý den, asi rok mám problém s penisem. Na žaludu...

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Odebrání řidičského průkazu

Zdravím Vás, koncem roku jsem párkrát upadla, kdy jsem pár sekund o sobě...

Odebrání ŘP

Dobrý den, přítel měl před 2ma měsíci uraz oka po kterém na levé oko nevidí....

Odebrání vaječníků

Dobrý den mám na vás dotaz,moje přítelkyně byla na operaci přes 6 týdny kdy...

Odebrání vaječníků a dělohy

Dobrý den , hledám odpověď na můj problém a snad ho tady najdu.Před 6měsíci...

ODEBRÁNÍ VAJEČNÍKŮ PŘI HYSTEREKTOMII

Dobrý den, je mi 44 let, a mám komplexní hyperplazii endometria bez atypií....

Odebrání vzorku sliznice žaludku

Dobry den, je pravda ze po odebrani vzorku ze zaludku se muze vytvorit rakovina?Proc...

Odebráno 8 vajíček, oplodnění 6, ale ani jedno se "nedožilo" 5.dne kultivace.

Dobrý den, mohla bych se zeptat: podstoupila jsem stimulaci 1/1 Dipheriline...

Oděrka a otok předkožky

Dobrý den,po sexu s novou přítelkyni se mi udělala na předkožce pod uzdou nějaka...

Oděrky a povlak na žaludu

Dobrý večer, měl bych na vás dotaz. Na penisu se mi objevil bílí povlak a občas...

Oděrky bradavek

Dobrý den, možná jde pouze o banalitu, ale i přesto se zeptám. V poslední době...

Oděrky na genitálu

Dobrý den. Byla jsem u doktora se zeptat na prasklinky které se my porad ukazují...

Oděrky na penisu

Dobrý den, asi před 3mi dny se mi na penisu objevili bolestivé oděrky na penisu....

Oděrky penisu

dobrý den, mam problém spíše s oděrkou na předkožce z časté masturbace, styk...

Odeslání na alergolgii

Dobrý den paní doktorko.Mám dotaz dcera 15měs. cituji dětskou lékařku recid.laryngitidy...

Odeznela chondropatie L kolene

Dobry den,chtela bych se zeptat jestli je vhodna injekce na odeznelou chodropatii,pokud...

Odeznění bolesti

Dobrý den, již před pár dny jsem Vám psala ohledně svých vleklých problémů po...

Odezni Ureaplasma?

Dobry den, mel jsem paleni pri moceni a na venearologii mi v tu dobu kultivaci...

Odeznívající alergie

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Jsem alergický na roztoče, pyl, alergeny -...

Odhalené krčky

Dobrý den pane doktore, moc prosím o názor. Mám problémy se zuby, ale nevím...

Odhalené zubní krčky

Dobrý den pane doktore, již delší dobu pozoruji postupné odhalování zubních...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Svedeni kuze

Dobrý den, co by mohlo byt příčinou svedeni kuze? Zacalo to samo od sebe a mam...

DALACIN C - pouziva se na spalovyho streptokoka ci ne?


Nízký tlak a kolaps

prajem dobry neskory den pani doktorka, minule som mal kolaps a musel som si...

Nárůstek na TEP

Po třech letech po operaci TEP mi rtg ukázal nárůstek,co to prosím znamená?

Bušení srdce po alkoholu


Cotrimoxazol AL forte

Dobrý den, byl mi předepsán lék Cotrimoxazol AL forte - a jak lékařka, tak i...

Svedeni kuze

Dobri den;potreboval bych poratit co asi muzu mit za kozni nemoc,neni to rodove...

Zvýšená glykémie

Dobrý den, mám dotaz...má ranní glykemie je 5,9- 6,1....test ogtt cukrovku nepotvrdil...

Pálení stehen, třísel a podbřišku

Již asi týden na palivé bolesti v třisech a to když jsem v klidu i při chůzi...

Vysoký tlak a nevhodná kombinace léků


Černé tečky ve stolici

Dobrý den. Již asi týden porozuju černé tečky ve stolici - vypadá to jako kávový...

Erythema nodosum vs červené bolestivé fleky kůže


Vymknutý kotník

Asi před 9 měsíci jsem si při běhu vymknul kotník. Do hodiny byl oteklý a udělala...

Mám pocit hladu bezprostředně po jídle

Dobrý den, je mi 24, trápí mě asi už týden pocit hladu bezprostředně po jídle....

Svedeni kuze

Dobry den,muzu se septat jestli se jedna o svrab ?Nekdy to svedi a nekdy ne.Dekuji...

Vyrážka penisu


Krvácívé komplikace po operaci očních víček

Dobrý den, po plastice velkých prolapsů dolních víček před pěti dny, z důvodů...

Infekt močových cest a prstu

Je mi 50 let. Před pár dny jsem z ničeho nic začal cítit únavu a pobolívání...

Sladká chuť v ústech


Krev ve stolici

Dobry den je my 45 let asi 3 týdny mám bolesti břicha dokonce jsem objevil krev...

Inzerce
×