Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Odpověď na dotaz Mudr.Jana Sládečka

Lucie . 1.4.2014

Dobrý den, ano, při vyšetření zrcadly musela lékařka použít dětská, a ani s těmi nemohla vyšetření řádně provést. Kultivace byla v pořádku (nabírána 2x) Doporučíte mi nějaké specializované pracoviště, kde by mne mohli prohlédnout (Praha) protože u gynekologa jsem byla již 5x a bez výsledku. Ještě jsem zapomněla doplnit, že v listopadu 2013 jsem si nechala zavést Mirena tělísko - dosud bez potíží.. Pouze jeho zavádění bylo mírně bolestivé (jsem bezdětná)

Odpovídá:

MUDr. Zuzana Vejběrová


dobrý den, bohužel jsem se nedostala k odpovědi kolegy ani k Vašemu původnímu dotazu, takže bohužel nemohu odpovědět.

Související dotazy

OdpověĎ
Dobrý den. Poslala sem Vám dotaz, podle Vaší odpovědi...
Odpoved
Dekuji pani doktorce Joudove za odpoved,ale pri dopsani...
Nedoručená odpověď
Dobrý den, 1.1. jsem zasílala svůj dotaz pod tímto...
Ztracená odpověď na dotaz
dobrý den psala jsem tu dotaz a na email mi přišlo,...
Odpověď
Dobrý den, děkuji za odpověď. Jedná se tedy o Meniera?...
Odpověď
Po pádu z výšky v 7/2013 došlo u mne ke zlomeninám...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Odpoved

Pani doktorko tohle jste mi poslala:a chci na to jeste reagovat :Dobrý den,...

Odpoved

Dobry den,lekarka mi rikala,ze mi v nemocnici delali rozbor bilych krvinek,ale...

Odpoved

Dekuji pani doktorce Joudove za odpoved,ale pri dopsani meho dotazu se mi zobrazilo,ze...

Odpoved

Moc děkuji paní doktorce,která odpovídala dnes na můj dotaz.Chtěla bych doplnit,že...

Odpověď - reálné sny

Před pár dny jsem dostal odpověď na toto: Poslední dobou mám takové snad drobnější...

Odpověď k předešlému dotazu

Dobrý den, moc se omlouvám, ale nevím jak se tady odpovídá, proto píši takto,...

Odpověď MUDr. Heřmanské

Odpověď na můj předchozí dotaz na který mi odpověděla paní doktorka vůbec neřeší...

Odpoved na dopis

Dekuji Vam pani doktorko za odpoved. Ja jen ze mam uz prez mesic teploty dvoje...

Odpoved na dotaz 3.12.

Dobry den ta injekce nebyla po kyretazi ale dostala jsem injekci na procisteni...

Odpověd na dotaz Chlamydia pneu.

Vážená paní doktorko, velmi děkuji za tak briskní informaci, která mě uklidnila....

Odpověd na dotaz z8.1

Dobrý den, moc děkuji za odpověď, na kardiologii jsem již byla tam mi sdělily,...

Odpověď na léčbu-léky

Maminka bere již 10 let antidepresiva. Po hospitalizaci jí změnili léky. Ráno...

Odpověd na můj dotaz

je pravda, že alergii mám, ale myslela jsem si že mám třeba afty a proto to...

Odpoved na odpoved

Dobry den psal jsem vám... napsala jste me ze nevite o co de .. nemoc se presne...

Odpověď na odpověď :)

Pane doktore moc děkuji za tak rychlou odpověď.Na tom vyšetření jsem byla už...

Odpoved na otazky

Dobry den. Nevim na koho bych se mel obratit se svyma nezodpovezenyma otazkama,a...

Odpověď na vaši odpověď

zpráva, na kterou jste mi odpovídala: ,,Dobré odpoledne pane doktore, mám takový...

Odpověď Neustálá rýma

Dobrý den Chtěla bych se zeptat o jakou rýmu by se mohlo jednat. Mám rýmu snad...

Odpověď pí MUDr. Janě Leskovské

Dobrý den paní doktorko. Děkuji Vám za neobyčejně rychlou odpověď, i když mi...

Odpovedet na dotaz

Dobry vecer.Mela bych dotaz,chtela bych se zeptat co to znamena kdyz mam v lekarske...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kýčelního kloubu


RS nárok na duchod či příspěvek na péči.


Průjem


PhDr. Ľudmila Langrová

Klinická psychologie

Občasná bolest v podbřišku


MUDr. Otakar Zavadil

Praktický lékař pro dospělé

Problém s erekcí


PhDr. Jana Skácelová

Zařízení klinické psychologie

Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy


Salmonelóza


Vaginální mykóza nebo zánět močových cest


Bolest holení kosti, kotníku a kolene


Výtok z pochvy


Vyšetření osteoporózy


Grawitzův tumor


Lupus


Srdce


Atarax


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×