Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Ofloxin a antikoncepce Lindynette

Antikoncepce Eva . 13.8.2012

Dobrý den, lékař mi předepsal na průjmy, bolesti břicha, Ofloxin a ráda bych se Vás zeptala, zda snižuje účinek mé antikoncepce? Beru Lindynette....mnohokrát Vám děkuji za odpověď, Eva

Odpovídá:

MUDr. Jan Sládeček


Neobávejte se,účinek nebude snížen, to způsobují jen některá antibiotika například proti TBC. Příjemný den

Související dotazy

Antikoncepce lindynette
Dobrý den. Brala jsem 3 měsíce antikoncepci Logest,...
Ofloxin a Nuvaring
Dobrý den, lékařka mi na zánět dolních cest močových...
Lamictol a antikoncepce
Dobrý den, užívám antikoncepci Lindynette a nyní mi...
Antikoncepce
Dobrý den, Je mi 16 let, a už cca 5-6 měsíců beru...
Antikoncepce a antibiotika
Dobrý den, dnes jsem začala užívat Ofloxin 200 na...
Topiramat Actavis + antikoncepce Lindynette
Dobrý den, již delší dobu se léčím s bolestmi hlavy...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Odvykání kouření pomocí vakcíny

dobrý den, rozhodla jsme se, že přestanu kouřit, ale je to pro mě velký problém....

Odvykani od plenek

Dobry den, mam dvojcatka 2 a 3/4 roku, kluka a holku…holka byla sikovna, ale...

Odvykání od žvýkacího tabáku

Dobrý den, můj přítel je závislý na žvýkacím tabáku (orálním - snus atd)....

Oění nervy

prosím o radu maminka má málo prokrvené oční nervy její lékařka jí nechce zdělit...

Oeosinophiles

Dobry den,mam na Vas prosbu,muzete mi odpoved na rozbor me dcery,ktera ma zvysene...

Oeprace karpálu - kdy mohu do práce?

Dobry den mam po operaci karpalu.Za jak dlouho mohu nastoupit do práce.Pracuji...

Oestrogel a další léky

Dobrý den, moje maminka 44 let, nedávno podstoupila operaci po nálezu miomu...

Oficiální doba léčby (fractura olecrani Idx, tahová cerkláž)

Dobrý den, mám možná netypický dotaz. Netuším, zda je ve vašich kompetencích...

Ofloxacin v těhotenství

Dobrý den, jsem v 8. týdnu těhotenství, mám to čerstvě potvrzeno od lékaře....

Ofloxin

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mají antibiotika Ofloxin špatný vliv na...

Ofloxin a Nuvaring

Dobrý den, lékařka mi na zánět dolních cest močových předepsala ATB Ofloxin,...

Ofloxin v těhotenství

Dobrý den, před 14 dni jsem měla problémy s tvrdnutím břicha kvůli kterým mi...

Ofouknutí hlavy a krku

Dobry den. I kdyz jsem byl uz u mnoha lekaru, porad mi to neda. Minuly tyden...

Oftagel

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho si můžu do oka kapat Oftagel (5x...

Oftagel

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho si můžu do oka kapat Oftagel (5x...

Oftalmická migréna

Dobrý den, mám dotaz, asi od 18 let se mi občas stává (4x do roka), a to velice...

Oftalmická migréna

Dobrý den, již asi od 18 let (7 let) trpím záchvaty oftalmické migrény, při...

Oggt v těhotenství

Dobrý den, dnes mi přišly výsledky na oggt v těhotenství. Doktorka mi řekla,...

OGGT v těhotenství

Dobrý den, prosím o radu ohledně výsledků OGGT z 25 tt - na lačno žilní krev...

OGTT

Dobry den, dnes jsem byla na vysetreni-glukozovy test. Roztok mel prusvitnou...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Sledujte růst dítěte pečlivě

Dívat se, jak dítě roste a sílí, je jistě snem každého správného rodiče. Sledovat...

Hiatova hernie

dobry den prosim o radu a vas nazor.V roce 2007 jsem byl operovan laparoskopicky...

Kůže při ekzému potřebuje vlhkost. Jak ji nejlépe dodat?


Zlobí vás koleno? Důvod pomůže odhalit artroskopie


Natržený lýtkový sval


MUDr. Martin Melichar

Ordinace lékaře specialisty - interna


Občas ji používáme jako účinnou metodu pro odražení nevítané mužské pozornosti....

Jak se vyšetřuje syndrom dráždivého tračníku?


Záškuby ve svalech


MUDr. Jindřich Sklenář

Ordinace praktického lékaře

Ztopořený úd

Dobrý den chci se zeptat mám penis12/3cm dase říct že ho mám pořád stoporeny...

Oteklé kotníky


Nadměrné pocení

Dobrý den. U moji 3-leté dcery, pozoruji nadměrné pocení, když spí. Nezaleží,...

Boule v nose

Dobrý den,už delší dobu mám problémy s rýmou,ale dnes jsem si prohlížel nos...

Svědění klitorisu

Dobry Den. Uz druhy den me trapi silne svedeni klitorisu a okoli. V pochve...

Čepy na mandlích


Herpes zoster

Dobrý den, je mi 24 let asi před týdnem, mě začala bolet hlava, první den se...

MUDr. Jiří Henzl

Ordinace stomatologa

Otoky po hmyzím bodnutí nepodceňujte


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×