Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup k historii všech svých dotazů a odpovědí.
Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Onkologie

monika . 19.9.2014 redakce uLékaře

Dobrý den zeptám se přítel onemocněl rakovinou tlust střeva..hrozí mně nějaká nákaza při pohlavním styku?..děkuji

Odpovídá:

MUDr. Karolina Kašparová


Milá Moniko, rozhodně Vám žádná nákaza nehrozí !

Související dotazy

Onkologie
Dobrý den,chtěl bych se zeptat byl sem léčen pro nádor...
Onkologie
Dobrý den, ráda bych věděla zda pojišťovny hradí biologickou...
Urologie-onkologie
Dobrý den, muj muž se v r.2006 podrobil op.totalni...
Onkologie pomůžete mi odpovědět
Zdravím Vás..Jsem 8let po operai kkarcinomu čípku,kde...
Kontakt s osobou podstupující radioterapii
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda-li je nějak nebezpečný...
Zaměřeni onkologie
Dobry den ,rada bych se zeptala jestly je mozne se...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Onemocnění žil a poranění

Dobrý den, Měl jsem teď týden nohu v dlaze, kvůli zvrknutí kotníku a zlehka...

Onemocnění žíly

Dobrý den, od porodu, cca 1,5 roku mám na levé ruce na vnitřní straně ohybu...

Onemonění kloubů dítěte

Dobrý den, potřebovala bych poradit, jestli je normální stav, aby dítě půl roku...

Onko markery

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda si člověk může sám nechat udělat markery...

Onkocytom

Dobrý den paní doktorko/pane doktore, potřebuji se zeptat na svoji maminku....

Onkogen

Dobry den, mamka byla v Brne na nejakem preventivnim vysetreni krve a tam ji...

Onkogynekologický

před (25.9.2007)jsem byla operována na carcinom dělohy,odebrány ženské orgány,včetně...

Onkologická pac. a karpální tunel

Vážený pane doktore, prosím o sdělení. Mám po operaci karcinomu v levém prsu...

Onkologický nález u 9ti letého chlapce

Dobrý den, mám 9ti letého kluka a před třemi týdny měl úraz. Patologická zlomenina...

Onkologický pacient a gravidní žena

Dobry den, rad by som sa spytal, ci existuje nejaka indikacia, aby sa tehotna...

Onkologie

dobrý večer,otec je po operaci tlusteho střeva má jíž metastazze do jater a...

Onkologie

Dobrý den. Jsem 50letá žena, která je z rodu, kde je výskyt rakoviny u každého...

Onkologie

Dobrý den, ráda bych věděla zda pojišťovny hradí biologickou léčbu u pacientům,kterým...

Onkologie

můj manžel má rakovinu tlustého dstřeva,našli mu 3 nádory ,jeden mu odoperovali...

Onkologie

Dobrý den,chtěl bych se zeptat byl sem léčen pro nádor varlete klasický seminom...

Onkologie - Snížení PSA

Dobrý den! Tatínek se léčí již 7 rokem s rakovinou prostaty a přešlo mu to i...

Onkologie - strava

Dobrý den. Můj bratr se léčí po odebrání ledviny bioterapií. Strašně zhubl....

Onkologie a bioléčba

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. V roce 2005 jsem onemocněla akutní myeloidní...

Onkologie pomůžete mi odpovědět

Zdravím Vás..Jsem 8let po operai kkarcinomu čípku,kde jsem nechala odstranit...

Onkomarker ca 72-4

dobrý den chci se zeptat mám Ca 72-4 na úrovni 23 a sem po zánětu prostaty měl...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Turbinoplastika


MUDr. Věra Kaplanová

Ordinace PL pro dospělé

MUDr. Petr Štěpánek

Praktický lékař pro dospělé

Časté chození na velkou doprovázející bolest břicha


Jak včas odhalit příznaky klíšťové encefalitidy?


MUDr. Jaroslav Bělohlávek

Praktický lékař pro děti a dorost

Co se děje v těle po zanechání kouření?


Vyšetření nemocí přenášených pohlavním stykem


Bolest páteře


MUDr. Hana Šípová

Kožní ambulance

Zvýšená štítná žláza a zvýšený cholesterol


Suchý žalud a není tak narůžovělí


Strach z epidemií? Očkováním chráníme svoji budoucnost


Divny pocit po prvnim pohlavnim styku


Říhání


Prošlá antibiotika


MUDr. Richard Utler

RAPAX Medical s.r.o.

Dexona injekce


Atopický ekzém se s každým povoláním nesnese


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×