Inzerce
Přihlásit se Přihlásit se přes Facebook

Zapomenuté heslo

Nemáte účet? Registrujte se

Vytvořit nový účet uLékaře.cz

Připojte se do komunity uLékaře.cz a získejte přístup do lékařské poradny, možnost účastnit se soutěží a mnoho dalších výhod. Již máte účet? Přihlaste se zde

Máte Facebook? Ušetřete si čas a jednoduše se přihlaste skrz něj.

Přihlásit se přes Facebook
Zapomenuté heslo

Zadejte prosím e-mail, který jste používal(a) pro přihlášení na stránku

Chcete se přihlásit? Přihlaste se zde
Nemáte účet? Registrujte se

Inzerce

Orbitopathie disthiroides

Květa . 11.3.2015 redakce uLékaře

Dobrý den, chtěla bych se poradit o možnosti doplňkové léčby selenem k mé diagnóze autoimunní thyreotoxikózy, orbitopathie dysthyroides. Který přípravek by byl vhodný a dále léčby IVIG (intravenózní imunoglobuliny), mám již druhým rokem velké bolesti levého oka. Děkuji Květa

Odpovídá:

MUDr. Martina Přichystalová


Dobrý den, selen užívat můžete, preparát, který zvolíte, záleží na vás. Co se týká aplikace IVIG, o té se musíte poradit se svým endokrinologem.

Související dotazy

Bolesti očí
Prosím o radu, zdali je možné na denodenní bolesti...
Neurologie
Dobrý den, mé diagnózy jsou "orbitopathie disthyroides"...
Je nutné odstranění štítné žlázy?
Dobrý den paní doktorko, moc prosím o radu, zda je...
Hodnoty hormonů štítné žlázy
Dobrý den, ráda bych získala názor na níže popsané...

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem

Rychlá odpověď
již do 6 hodin

Zkušení lékaři odpovídají
na vaše dotazy

Cena již
od 39 Kč

Přejít do poradny

Doporučujeme

Více dotazů z poradny

Oranžový vredík

Tak já Vám tedy velmi děkuji za pomoc. Moc jste mi pomohli protože já jsem se...

Oranžový vredík

Dobrý den. Já bych se chtěl zeptat na tento příspěvek který jsem vám minule...

Oranžový vredík

Dobrý den. Mně se toto objevilo v posledních dnech na genitální oblasti a mám...

Oranžový vredík

Dobrý den. Já bych se chtěl zeptat o jaké onemocnění by mohlo jít. Jde o ten...

Oranžový vredík

Dobrý den. Já bych se chtěl zeptat o jaké onemocnění by mohlo jít. Jde o ten...

Oranžový výtok

Doby den mnela jsem ms. A den do konce ms jsem mnela neochny pohlavni styk ted...

Oranžový výtok

Dobrý den , všimla jsem si ze mám oranžový výtok a opravdu se bojím těhotenství...

Oranžový výtok z konečníku

Dobrý den, u manžela se dnes ráno při odchodu větrů na prostěradle objevila...

Oranžový výtok z nosu

Dobrý den, psala jsem již jednou ohledně spouštění řídkého čirého výtoku z...

Orazmus bez ejakujace

Prs moc o radu.Asi 6 měsíců do zadu jsem prodělal operaci Anorisma břišní aorty.Pohlavní...

Orbitopatie

Dobrý den, léčím se šest týdnů s hyperfunkcí štítné žlázy. Podle krevních testů...

Orbitopatie jedné oční bulvy

Zdravím prosím o názor zda je možné abych při hypertyreoze měla zvětšené jen...

Ordinační bělení zubů

Dobrý den, ráda bych se zeptala na rizika ordinačního bělení zubů v těhotenství...

Ordinační hodiny MUDr. Filipovské Olgy, kožní ambulance

Prosím, ordinační hodiny MUDr. Filipovské Olgy, kožní ambulance. Děkuji

Oregáno

Dobrý den, dnes jsem prožila něco, co jsem doufala, že už nikdy nepřijde....

Oregano a koření v těhotenství

Dobry den, cetla jsem ze oregano je hodne spatne v tehotenstvi. Jsem v uplnem...

Oregano v těhotenstvi

Dobrý den pane doktore, chtěa bych se zeptat. Právě jsem, neinformovaností,...

Orfiril

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné předávkovat se lékem Orfiril...

Orgametril

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda užívání léku Orgametril ovlivní učinnost...

Orgametril

Dobrý den, byla jsem u lékařky, protože mě již delší dobu trápí špinění...ta...

Naposledy přečtené dotazy z poradny

Bolest kolene


ADHD


Vykloubení čéšky

Dobry den mam vykloubeni cesky.urazem.stacil mi prudky pohyb.za par dni se v...

Bulka na ruce


Problém se zarudlou předkožkou.


Roztroušená skleróza?


Gynekologická operace


Zvětšené mízní uzliny v tříslu a riziko rakoviny


Bolesti v podbřišku


MUDr. Alexis Regueyra Bolaňos

Praktický lékař pro dospělé

Vystouply hrudnik


Pád na zadek, bolest zadku a zad


Zoloft 25mg učinnosť


Silná rýma


HCV, HIV, Zvětšená uzlina, Deprese


Akné


Zalehlé ucho po zánětu


Zánět čelisti či čelistního kloubu???


Inzerce
Poslat e-mailem
Inzerce
×